Δημ. Καζάκης: <<Αυτή τη στιγμή κυβερνούμαστε από μια ληστοσυμμορία, μια συμμορία καθαρμάτων που δουλεύει για τον ξένο παράγοντα...>>

Στην τηλεοπτική εκπομπή ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ, της 17ης Ιουλίου 2020 προσκεκλημένος του δημοσιογράφου Γιώργου Βαθιώτη, όπου το κύριο θέμα συζήτησης ήταν <<Ο Κορωνοϊός είναι Παγκόσμιο Πείραμα πειθάρχησης των λαών (με το lockdown δηλαδή την καραντίνα) στις εξουσίες τους>> ο Δημήτρης Καζάκης πρόεδρος του ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ (ΕΠΑΜ) είπε τα πιο κάτω συγκλονιστικά λόγια:

<<Ο COVID-19 είναι ένα παραμύθι για να επιβάλλουν ένα χουντικό νόμο κατά των συλλαλητηρίων και συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας του λαού. Αυτή τη στιγμή, επιτρέψατε να πω την άποψή μου, κυβερνιόμαστε από μια ληστοσυμμορία, μια συμμορία καθαρμάτων, που δουλεύει για τον ξένο παράγοντα και το μόνο που κάνει είναι να καταληστεύει, να λεηλατεί μια πτωχευμένη χώρα. Σ’ αυτή την κατάσταση πρέπει να παρθούν αστυνομικά μέτρα απέναντι στο λαό>>.

Όταν ο Γ. Βαθινός αντείπε <<αυτή δεν είναι η άποψη της εκπομπής αυτής αλλά δική σας>> ο Καζάκης επέμενε:

<<Ασφαλώς είναι δική μου εκτίμηση και επαναλαμβάνω εδώ αυτό που είπα αμέσως μετά τις εκλογές, όταν με είχαν καλέσει σε μια εκπομπή σαν τη δική σας και με ρώτησαν ποια είναι η εκτίμησή σας για την πολιτική αλλάγη (που έφερε στην εξουσία τον Μητσοτάκη) τους είπα: ΑΝΕΛΑΒΕ Η ΜΑΦΙΑ>>.

Όλα τα παρακάτω και πολύ περισσότερα θα τα ακούσετε στο πιο κάτω Βίντεο:

Ιδιαίτερα θα ακούσετε τα πιο πάνω μετά το 13ο λεπτό.

http://https://www.youtube.com/watch?v=3dd4NIXKi1I&feature=emb_rel_end

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.