Ποιος μας λέει ότι αυτές οι <<δωρεάν υπηρεσίες>> δεν θα χρησιμοποιηθούν καταχρηστικά για τους ανθιστάμενους και διαφωνούντες στη χούντα Μητσοτάκη-Τσίπρα, πολίτες;

WIND – Δωρεάν;;; υπηρεσίες επικοινωνίας για την εφαρμογή Ηλεκτρονικού Συστήματος Διαχείρισης Κρουσμάτων Covid-19 του Ε.Ο.Δ.Υ.

Δωρεάν πρόληψη προς σωτηρίαν των ευπαθών ομάδων ή δέσμευση της ελευθερίας των πολιτών με πρόσχημα τον Covid-19;

July 29, 2020
 Η WIND καλύπτει με δωρεάν υπηρεσίες επικοινωνίας την εφαρμογή Ηλεκτρονικού Συστήματος Διαχείρισης Κρουσμάτων Covid-19 του Ε.Ο.Δ.Υ. Αθήνα, 29 Ιουλίου 2020. Η WIND Ελλάς επεκτείνει την στήριξή της στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και σε συνέχεια της στήριξης ως αποκλειστικός τηλεπικοινωνιακός πάροχος των Κινητών Ομάδων Υγείας, συμμετέχει ενεργά στη λειτουργία του ηλεκτρονικού συστήματος διαχείρισης συμβάντων του δικτύου των ΚΟΜΥ, παρέχοντας υπηρεσίες επικοινωνίας. Η νέα πρωτοποριακή ηλεκτρονική εφαρμογή διαχείρισης (σ.γ.: Να είμαστε υπερήφανοι και γι’ αυτό;) επιτρέπει στα κλιμάκια των Κινητών Μονάδων Υγείας να εντοπίζουν άμεσα και με ασφάλεια πιθανά ή ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού (COVID-19), που εισέρχονται στη χώρα από τα χερσαία σύνορα.
Με ειδικά tablets τα μέλη των ΚΟΜΥ θερμομετρούν όσους επιθυμούν να περάσουν τα ελληνικά σύνορα και σκανάρουν τον κωδικό QR του εντύπου που επιβάλλεται να συμπληρώσουν πριν την είσοδο τους (PLF – Passenger Locator Form). Όλα τα στοιχεία καταχωρούνται και στέλνονται σε πραγματικό χρόνο στο κέντρο πληροφοριών του ΕΟΔΥ, όπου και επεξεργάζονται. Με τη βοήθεια αλγόριθμου κρίνεται αν κάποιος θα πρέπει να υποβληθεί σε δειγματοληπτικό έλεγχο.
τα αποτελέσματα του δειγματοληπτικού ελέγχου βγουν θετικά, το λογισμικό ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο το μητρώο ασθενών με COVID-19 και εντοπίζεται εύκολα και γρήγορα ο ασθενής. Εκτιμάται ότι με το νέο πρόγραμμα, ο χρόνος της διαδικασίας του τεστ μειώνεται κατά 90%, δηλαδή στο ένα λεπτό από τα περίπου πέντε λεπτά που διαρκούσε αρχικά. Μέχρι πρότινος, η καταχώρηση των στοιχείων των τουριστών γινόταν χειρόγραφα, γεγονός που σημαίνει ότι ήταν χρονοβόρα και με κίνδυνο λαθών στην καταγραφή των στοιχείων.
Να σημειωθεί, ότι μέχρι σήμερα οι κινητές ομάδες του ΕΟΔΥ έχουν πραγματοποιήσει συνολικά 5.000 αποστολές και 100.000 τεστ πανελλαδικά.

ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ Αnubi ΘΕΟ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ, το σύμβολό τους;

Η πρωτοβουλία αυτή της WIND;;; αποτελεί μέρος των δράσεων για την «επόμενη μέρα» και έρχεται να προστεθεί σε όλες αυτές που υλοποίησε η εταιρεία κατά τη διάρκεια ισχύος των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του COVID-19.

Η εταιρεία από την πρώτη στιγμή έθεσε σε εφαρμογή ολοκληρωμένο σχέδιο δράσεων τόσο για την ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων της όσο και για την φροντίδα των πελατών της και του κοινωνικού συνόλου.

Πηγή: https://www.paron.gr/2020/07/29/wind-dorean-ypiresies-epikoinonias-gia-tin-efarmogi-ilektronikoy-systimatos-diacheirisis-kroysmaton-covid-19-toy-e-o-d-y/

Υ/Γ: να ληφθεί υπόψη ότι σε μας προσωπικά ο καθηγητής της Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Πατρών Γεώργιος Χρήστου πολέμιος των συχνοτήτων 5G μας ανέφερε ότι υπάρχει ήδη εφαρμογή της Google στα smartphones ώστε με ένα βήξιμο, το παραμικρό φτάρνισμα κάποιος μπορεί να αναφέρει τον πλησίον του ακόμη και λόγω πανικού, φόβου από την <<πανδημία>> κι όχι με κακό σκοπό και να καταφθάσει το συνεργείο του ΕΟΔΥ  και να κλειδωθεί ο καταγγελόμενος στο σπίτι του ή ακόμη και να εισαχθεί πάραυτα προς έλεγχο. Ας μην ξεχνάμε ότι όπως αναφέρει το πιο πάνω άρθρο θα είμαστε έρμαια ενός αλγόριθμο για το αν θα ελεχθούμε, εξετασθούμε, εισαχθούμε κ.λπ, κ.λπ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥ ΜΕΣΟΑΣΤΟΥ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ! ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.