Ο άρχοντας του σκότους και τα δολοφονικά όργανά του ενεργούν πάντα στο βαθύ σκοτάδι!

(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟ ΥΔΕΖΙ Ο ΧΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ ΚΟΣΜΟ. Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ. ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ. ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ 2η ΚΑΜΕΡΑ. Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΧΥΜΑΕΙ ΣΤΟΝ ΟΠΛΟΦΟΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ. ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ(ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

Σήμερα φέρνουμε στο φως της δημοσιότητας ένα νέο βίντεο (από άλλη κάμερα ασφαλείας) που καταγράφει την μαφιόζικη ενέδρα κατά του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου. Την ώρα που ο ρεπόρτερ της εφημερίδος και του makeleio.gr, δίνει τη 2η κατάθεσή του και καίει κόσμο και κοσμάκη, για την απαραίτητη εξιχνίαση της βρωμερής αυτής αιματηρής και προμελετημένης απόπειρας ανθρωποκτονίας, που ευτυχώς τον άφησε αλώβητο. Και αυτό ήταν το κακό για τους επίδοξους δολοφόνους του. Ζει και θα πει την αλήθεια.

Άλλωστε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, είχε πολλές φορές επιτυχία στις εξιχνιάσεις ακόμα και των πιο δύσκολων και…παρακρατικά διαπλεκόμενων υποθέσεων.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΡΙΟΥ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ 27ης ΙΟΥΛΙΟΥ

02:48:13  Φτάνει η μηχανή με τους δύο μαφιόζους. Η μηχανή στέκεται στη γωνία, σβήνει τα φώτα και αποβιβάζεται ο συνοδηγός (εκτελεστής).

02:48:15 Ο εκτελεστής τρέχει πίσω από το αυτοκίνητο του Στέφανου Χίου, τον φτάνει  και από το παράθυρο του οδηγού τον πυροβολεί δύο φορές. Ο δημοσιογράφος ανοίγει την πόρτα και παρά τα βαριά τραύματά του παίρνει στο κατόπι τον δράστη. Το όπλο του εκτελεστή έχει μπλοκάρει.

02:48:28 Ο εκτελεστής τρέχει πίσω στον συνεργό του, που τον αναμένει αναβάτης στη μηχανή, προκειμένου να διαφύγει

02:48:41 Ο εκτελεστής αντιλαμβάνεται ότι ο Στέφανος Χίος τον ακολουθεί, κοντοστέκεται και κινείται προς το μέρος του με σκοπό να τον εκφοβίσει και να τον αποτρέψει να τους ακολουθήσει.

02:48:45 Ο εκτελεστής επιβιβάζεται τελικά στη μηχανή του συνεργού του και εξαφανίζονται στο σκοτάδι.

Νέο βίντεο από την απόπειρα δολοφονίας κατά του Στέφανου Χίου from Makeleio WebTV on Vimeo.

Σ.γ.:Για εκατμμυριοστή φορά επαληθεύεται ο λόγος του Ιησού προς τους κάθε λογής εγκληματίες κιαι δολοφόνους: “Αύτη εστί υμών  η ώρα  και η εξουσία του σκότους” δηλαδή στη δημοτική “αυτή είναι η ώρα η δική σας για να επιτύχετε το κακούργο σχέδιό σας, και συμπιπτει αυτή με την ώρα κατά την οποία ο ΣΑΤΑΝΑΣ φανερώνει την εξουσία και δύναμή του, διότι εις το σκότος γίνονται τα εγκλήματα και υπό το σκότος  ζητάει ο άνθρωπος να κρύβεται, για να αμαρτάνει ελεύθερα” (Λουκάς, κεφ. 22, στ. 53).

 

 

 

 

ιησ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.