Η ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ Η ΤΡΑΓΙΚΟΚΩΜΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ

Ως που μπορεί να φτάσει η βλακεία αλλά και η τραγωδία της μάσκας με την οποία θέλουν να φιμώσουν τον κόσμο και να εξοντώσουν ψυχολογικά και σωματικά.

Τρέξτε ο Σωτήρης Τσιόδρας και η καραντίνα ξανάρχονται για να μη γιορτάσουμε ούτε το Δεκαπενταύγουστο!

Διηγείται μια νεαρή κοπέλα :

«Βγήκα από το σούπερ μάρκετ και με περίμεναν στην έξοδο 2 αστυνομικοί να μου κόψουν πρόστιμο, επειδή δεν φορούσα μάσκα… Μόλις με σταμάτησαν, τους ζήτησα ευγενικά να φορέσουν τις μάσκες και τα γάντια τους και να μην με πλησιάζουν σε απόσταση λιγότερη από 2 μέτρα ο καθένας• οι άνθρωποι ήταν τυπικά σωστοί, καθώς άμεσα έπραξαν αυτό που τους ζήτησα!

Τότε εγώ άρχισα να τρέχω ξαφνικά και απροειδοποίητα, χωρίς να τους έχω δώσει το παραμικρό στοιχείο και αυτοί άρχισαν να με κυνηγάνε, φορώντας τις μάσκες και τα γάντια τους φυσικά ενώ εγώ έτρεχα χωρίς μάσκα και όπως καταλαβαίνετε κάποια στιγμή με έχασαν, γιατί λαχάνιασαν μοιραία με τις μάσκες καρφωμένες στη μούρη τους! Ούτε να φωνάξουν «πιάστε τον πιάστε τον» μπορούσαν με τις μάσκες στα πρόσωπα και κόντεψαν να πάθουν και ασφυξία στα πρώτα 100 μέτρα που έτρεχαν πίσω μου, γιατί με τόση ζέστη, είχαν ανάψει ολόκληροι με τη στολή, τα γάντια στα χέρια και τη μάσκα στη μούρη τους…

Προς τα μισά της κούρσας περίπου, ο κόσμος άρχισε να αντιλαμβάνεται το λόγο της καταδίωξης, μιας κι έβλεπε εμένα να τρέχω χωρίς μάσκα και 2 αστυνομικούς πίσω μου να τρέχουν με μάσκες και γάντια συν το μπλοκάκι στο ένα χέρι και το στυλό στο άλλο και τότε άρχισε να ζητοκραυγάζει και να με επευφημεί στηρίζοντας περαιτέρω την προσπάθειά μου…

Αυτό μου έδωσε φτερά, σε συνδυασμό με τα «γιούχα» που άκουσαν τα όργανα της τάξης και κατάφερα στα τελευταία μέτρα της κούρσας να τους αφήσω μακράν πίσω μου, απογοητευμένους και απελπισμένους που δεν κατάφεραν να κόψουν το νήμα αλλά και το πρόστιμο στον ιδιότυπο αυτόν αγώνα δρόμου μας!

Σίγουρα έκανα και ένα πανελλήνιο ρεκόρ σε κάποια κατηγορία είτε στα 100 είτε στα 200 μέτρα, μετά από τέτοια καταδίωξη και κέρδισα και το πρώτο μου έπαθλο σε αγώνες δρόμου που ήταν τα 150€ που γλίτωσα από το πρόστιμο!

Υ.Γ.: ευχαριστώ τους συμπολίτες μου για τη στήριξη πρωί πρωί και υπόσχομαι να κάνω και νέα παγκόσμια ρεκόρ την επόμενη φορά στους αγώνες δρόμου εντός πόλης αλλά και να προσφέρω αντίστοιχα υπέροχο θέαμα, σασπένς και μοναδικές συγκινήσεις μετά από τα ψώνια μου σε ένα κρεοπωλείο ή σε κάποιο φούρνο!»

Και για να ξέρετε :

Μήπως η χρήση μάσκας είναι ο προθάλαμος για την μπούρκα-μαντίλα; Για όλους συμπεριλαμβανομένων των ανδρών, των τρανς, και απροσδιορίστου σεξ!

Όποιος φορά μάσκα χωρίς να υπάρχει θέμα υγείας, είναι πιθανά δαιμονισμένος, ουσιαστικά σφραγισμένος και υβρίζει τον Θεό που του έδωσε τα αναπνευστικά όργανα για να εισπνέει ελεύθερα οξυγόνο. Ουε και αλίμονο στους κληρικούς που δίνουν το παράδειγμα, την φορούν και υποστηρίζουν την χρήση της συμβουλεύοντας περί αυτής το ποίμνιό τους. Μάλλον έχουν ανάθεμα!

Το εμβόλιο δεν έχει μικροτσίπ αλλά αυτό που κρύβουν είναι ότι έχει βακτήρια που κάνουν στο DNA του ανθρώπου τρισδιάστατη απεικόνιση τατουάζ με τον αριθμό του θηρίου ( χάραγμα= σε ότι ανήκει στο ανθρώπινο σώμα και όχι ξένο αντικείμενο),

Από τον πατέρα Κωνσταντίνο.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας –Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

ΠΗΓΗ:https://katohika.gr/ellada/i-maska-kai-i-tragikokomiki-katadioksi/

Σ.γ.: Τροποποίήσαμε τα ως άνω γραφέντα και σε αρκετά δεν συμφωνούμε όπως το ότι το εμβόλιο έχει βακτήρια που κάνουν στο DNA του ανθρώπου τρισδιάστατη απεικόνιση τατουάζ με τον αριθμό του θηρίου ( χάραγμα= σε ότι ανήκει στο ανθρώπινο σώμα και όχι ξένο αντικείμενο). Αποδείξατε τούτο κε Χειλαδάκη και μετά το δεχόμαστε. Μάλλον η φαντασία προχωρεί πιο πέρα κι από την συνωμοσιολογία.

Leave a Reply

Your email address will not be published.