Aκόμη δε σιχαθήκατε να τους ψηφίζετε; Σας κλέβουν τις ψήφους με τις νοθείες της SINGULAR LOGIC. Οι εκλογές δεν αποτελούν λύση για την Ελλάδα. Απαιτείται καθολική ΚΑΘΑΡΣΗ! Μέρος 1ο

ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ SINGULAR LOGIC

(Ιδιοκτησίας Βγενόπουλου και κατά το Μακελειό του παρ’ ολίγον θύματος δολοφονίας Στέφανου Χίου ιδιοκτησίας Rothchild)

Ο Στέφανος Χίος στο κρεβάτι μεταξύ θανάτου και ζωής από τους αμέτρητους εχθρούς του

Κατά τη διάρκεια των προεκλογικών περιόδων, που αφορούσαν τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 και 17ης Ιουνίου 2012, έλαβα γνώση μέσω δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο, των ακολούθων γεγονότων, με αποτέλεσμα να εγείρονται ερωτηματικά σε ότι αφορά την εγκυρότητα της εκλογικής διαδικασίας.

Επισημαίνεται επιπλέον, ότι η εκλογική αναμέτρηση καταγράφεται και παρακολουθείται, μόνον από μιαν ιδιωτική εταιρία την Singular Logic.

Ειδικότερα, θέτω υπόψη τα παρακάτω στοιχεία, από τα οποία προκύπτει, η ανάγκη διερευνήσεως από τη Δικαιοσύνη διάπραξης ή μη σοβαρών αδικημάτων.

2012 

Ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει εμμέσως πλην σαφώς σε προεκλογική περίοδο, θέμα πιθανής νοθείας με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο των εκλογών. Μάλιστα «κτυπάει στην καρδιά» του συστήματος συλλογής και μετάδοσης των αποτελεσμάτων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έθεσε καθαρά θέμα, ηλεκτρονικής αλλοίωσης των αποτελεσμάτων. Υπονοεί απόπειρα νοθείας – Ζητεί στοιχεία για την Singular.

Mε επιστολή του προς τον υπουργό Εσωτερικών Τάσο Γιαννίτση, ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει ευθέως ζήτημα γνησιότητας του εκλογικού αποτελέσματος και διαδικασιών διεξαγωγής των εκλογών.

ΣΥΡΙΖΑ: Επιστολή στον ΥΠΕΣ για ζητήματα των εκλογών

Εγγυήσεις και διευκρινίσεις για ζητήματα που αφορούν στην ομαλή διεξαγωγή των εκλογών ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ με επιστολή των εκπροσώπων του στη Διακομματική Επιτροπή, προς τον υπουργό Εσωτερικών.

Επικαλούμενοι πληροφορίες ότι θα αξιοποιηθεί για την εκλογική διαδικασία μικρός αριθμός δημοτικών υπαλλήλων που αντιστοιχεί στο 1/3 των εκλογικών τμημάτων, όπως επίσης ό,τι αποφασίστηκε η αποχή των δημοτικών υπαλλήλων σύμφωνα με απόφαση της οργάνωσής τους, οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν ότι υπό αυτές τις συνθήκες θα προκληθούν τεράστια προβλήματα στην διεξαγωγή των Εθνικών Εκλογών και γι’ αυτό ζητούν να ληφθούν άμεσα μέτρα σε συνεννόηση με τη συνδικαλιστική οργάνωση των εργαζομένων, ώστε να εξασφαλιστούν όλες οι προϋποθέσεις για να εξυπηρετηθούν απρόσκοπτα οι πολίτες στην άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

Ζητούν επίσης από τον υπουργό να παρέμβει ώστε να εξασφαλιστεί με τους καλύτερους δυνατούς όρους η μετάβαση των πολιτών στις εκλογικές τους περιφέρειες διότι, όπως αναφέρουν, έχουν εμφανιστεί τεράστια προβλήματα ιδιαίτερα με τα δρομολόγια των πλοίων.

Όσον αφορά εξάλλου την ηλεκτρονική συλλογή και μετάδοση των αποτελεσμάτων, ζητούν όπως τους παραχωρηθούν τα στοιχεία που αποδεικνύουν την σωστή τήρηση του αναγνωρισμένου προτύπου Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων ISO27001:2005 που έχει ζητηθεί από το υπουργείο εσωτερικών να τηρεί η εταιρεία Singular Logic. Για τη σωστή τήρηση, σημειώνουν, πρέπει να υπάρχουν και τα πιστοποιητικά που έχουν εκδοθεί από αναγνωρισμένο κέντρο πιστοποίησης ISO.

Τέλος, οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ στη Διακομματική αιτούνται όπως τους γνωστοποιηθεί ο τρόπος με τον οποίο θα έχουν τα κόμματα πρόσβαση στα στοιχεία που αναφέρονται στην Πολιτική Ασφάλειας (audit trail, συστήματα καταγραφής) το βράδυ των εκλογών την ώρα που θα γίνεται η καταχώρηση των αποτελεσμάτων.

http://www.naftemporiki.gr/story/383827

Επίσης ο κ. Τσίπρας, κατέθεσε μομφή προς την ανάδοχη εταιρεία (Singular Logic) για τον τρόπο καταμέτρησης και εμφάνισης του εκλογικού αποτελέσματος. Σε αυτή την μομφή απάντησε η εταιρεία με δελτίο τύπου.

23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

Σενάρια νοθείας, Τσίπρας, Καμμένος και… παγίδες

Διαρροές και φήμες για τις προϋποθέσεις συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – ΝΔ και τα κρυφά σημεία του εκλογικού νόμου.

Έντονος προβληματισμός στα επιτελεία των μικρών κομμάτων επικρατεί τις τελευταίες ημέρες λόγω πληροφοριών που μιλούν για επιχειρούμενη νοθεία στις επικείμενες εκλογές προκειμένου να ενισχυθεί o δικομματισμός.

Σύμφωνα με αποκλειστικές και εξακριβωμένες πληροφορίες του newsbomb.gr, οι κ.κ. Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος έχουν λάβει «αξιόπιστες πληροφορίες», οι οποίες μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι «Στις εκλογές της 6ης Μάη θα επιχειρηθεί μια «επιστημονική» νόθευση των αποτελεσμάτων, με ενίσχυση των δύο κομμάτων εξουσίας ώστε να φτάσουν το «μαγικό» νούμερο του 50%, που θα τα νομιμοποιεί πολιτικά να συγκυβερνήσουν, σύμφωνα και με τις επιταγές της τρόικας και των δανειστών!».

Σε ό,τι αφορά στην ουσία του θέματος, δεν είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε ή να διαψεύσουμε. Άλλωστε το ίδιο το θέμα είναι πολύ λεπτό, σοβαρό και είμαστε υποχρεωμένοι να κρατήσουμε επιφυλάξεις.

Μπορεί όμως να γίνει νοθεία; Η απάντηση που δίνει ειδικός επί των συγκεκριμένων θεμάτων έχει ως εξής «Θεωρητικά μπορεί να γίνει νόθευση των εκλογικών αποτελεσμάτων, με «πείραγμα» του προγράμματος για την έκδοσή τους, οριακό ώστε να μη λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις το θέμα, αλλά ικανό να τα αλλοιώσει».

Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Μας το εξήγησε, όσο πιο «λαϊκά» γίνεται:

«Το ηλεκτρονικό σύστημα καταμέτρησης δέχεται δεδομένα όπως για παράδειγμα να προστεθούν 100 ψήφοι στο ΠΑΣΟΚ ή τη ΝΔ. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα λοιπόν μπορεί να «πειραχτεί» έτσι ώστε ενώ ο εντολοδόχος να πληκτρολογεί 100 ψήφους υπέρ ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ να προστίθενται 105. Αντίστοιχα οι 100 ψήφοι του ΚΚΕ ή του ΣΥΡΙΖΑ να γίνονται 98. Έτσι μπορεί να αυξηθεί οριακά η δύναμη των δύο κομμάτων εξουσίας και αντίστοιχα να μειωθεί οριακά η δύναμη άλλων κομμάτων».

Στόχος, επαναλαμβάνουμε, το άθροισμα του δικομματισμού να είναι έστω οριακά πάνω απ’ το 50%, ώστε η πιθανή μετεκλογική συγκυβέρνηση να έχει την απαιτούμενη πολιτική νομιμοποίηση.

Μάλιστα ο ίδιος ειδικός μας είπε, ότι κάτι αντίστοιχο έγινε και στις εκλογές του 2000, τότε υπέρ του Σημίτη και εις βάρος του Καραμανλή!

Υπενθυμίζεται, ότι εκείνη τη βραδιά των εκλογών κι ενώ η Ν.Δ. προηγούνταν οριακά σταμάτησε για μία ώρα περίπου η ροή των αποτελεσμάτων κι όταν ξανάρχισε προέκυπτε οριακή υπεροχή του ΠΑΣΟΚ, που τελικά κέρδισε τις εκλογές με μια μονάδα διαφορά!

Τότε, επίσης, που κάποια στιγμή στο υπουργείο Εσωτερικών ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. έκανε φασαρία για το σταμάτημα της ροής των αποτελεσμάτων, αλλά μετά αποχώρησε…

http://www.newsbomb.gr/ekloges-2012/story/130176/senaria-notheias–tsipras–kammenos-kai-pagides

23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

Προβληματισμοί Τσίπρα – Καμμένου για νοθεία στις εκλογές

Προβληματισμένοι παρουσιάζονται οι κ.κ. Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος ύστερα από πληροφορίες οι οποίες έχουν φτάσει στα χέρια τους και κάνουν λόγο για νοθεία στις επικείμενες εκλογές.

Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί έχουν λάβει “αξιόπιστες πληροφορίες” οι οποίες μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι: “Στις εκλογές της 6ης Μάη θα επιχειρηθεί μια ‘επιστημονική’ νόθευση των αποτελεσμάτων, με ενίσχυση των δύο κομμάτων εξουσίας ώστε να φτάσουν το ‘μαγικό’ νούμερο του 50%, που θα τα νομιμοποιεί πολιτικά να συγκυβερνήσουν, σύμφωνα και με τις επιταγές της τρόικας και των δανειστών!”.

http://nothia.wordpress.com/2012/06/23/

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

Αναρωτιέμαι τι παίζει με τη singular και τα επίσημα των τμημάτων. Θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει δειγματοληψία σε ένα μεγάλο εύρος για να βρει τυχόν discrepancies (ανωμαλίες).

Ο Καρατζαφέρης κατήγγειλε επισήμως στη διακαναλική, ότι η singular έδωσε άλλο αποτέλεσμα και ότι το κόμμα του στη πραγματικότητα ήταν >3% (όσο προχώραγε έβρισκε ολοένα και περισσότερα) αλλά η διαδικασία σταμάτησε εξαιτίας της κήρυξης νέων εκλογών.

12/6/2012

Παραλήρημα Καρατζαφέρη: Δεν δέχομαι αποτελέσματα εκλογών από την Singular του Βγενόπουλου!

Σαφέστατο υπονοούμενο για το αδέκαστο της επικείμενης εκλογικής διαδικασίας άφησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, κατά τη διάρκεια της «διακαναλικής» συνέντευξής του. «Θεού θέλοντος και Singular επιτρεπούσης θα είμαστε στη Βουλή είπε».

Όταν κλήθηκε από δημοσιογράφους να εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε: «Τα αποτελέσματα πρέπει να τα ανακοινώνει το κράτος κι όχι μια εταιρεία του κυρίου Βγενόπουλου».

http://www.inews.gr/181/paralirima-karatzaferi-den-dechomai-apotelesmata-eklogon-apo-tin-Singular-tou-vgenopoulou.htm

 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 

Καρατζαφέρης για Singular Logic: Θα ήθελα αποτελέσματα από το κράτος και όχι από μία εταιρεία του κ. Βγενόπουλου

Σαφή υπονοούμενα κατά της εταιρείας Singular Logic (συμφερόντων Ανδρέα Βγενόπουλου) που διαχειρίζεται την καταμέτρηση των ψήφων άφησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης κατά τη διάρκεια χθεσινής διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε.

Παραθέτω τα χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

(…) θα είμαι στην επόμενη Βουλή, εκλογικού Σώματος αποφασίζοντος, Θεού  θέλοντος και SINGULAR επιτρεπούσης.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Τι εννοείτε;

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Εννοώ και SINGULAR επιτρεπούσης.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Με συγχωρείτε, υπάρχει κάποιο …υπονοούμενο σ’ αυτό κ. Πρόεδρε;

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Η φράση είναι συγκεκριμένη.

(…)

Α. ΒΑΓΙΑΝΟΣ («ΚΡΑΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ»): Θα μου επιτρέψετε να ζητήσω μία διευκρίνιση γι’ αυτό που είπατε για την εταιρεία που ανέλαβε τα αποτελέσματα. Θέλετε να μας πείτε ότι δεν σας επέτρεψε να είστε στη Βουλή η εταιρεία που καταγράφει τα αποτελέσματα και τα μεταδίδει μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών;

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Θα ήθελα σε μία χώρα της Ευρώπης το 2012 να μπορεί το κράτος να βγάλει τα αποτελέσματα και να μην απευθύνεται σε μία εταιρεία του κ. Βγενόπουλου.

Α. ΒΑΓΙΑΝΟΣ («ΚΡΑΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ»): Με συγχωρείτε, αφήνετε υπόνοιες ότι δεν είστε στη Βουλή λόγω εταιρείας;

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Επαναλαμβάνω, θα ήθελα αποτελέσματα από το κράτος και όχι από μία εταιρεία του κ. Βγενόπουλου, είμαι σαφής.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Όταν αναφέρεται ο Καρατζαφέρης σε επιχειρηματίες, σας προτείνω να κρατάτε σημειώσεις.

http://www.inewsgr.com/0/karatzaferis-gia-Singular-Logic-tha-ithela-apotelesmata-apo-to-kratos-kai-ochi-apo-mia-etaireia-tou-kvgenopoulou.htm

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014: ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ και λαμβάνει τα μέτρα του… Η νοθεία ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕΙ… ΕΤΣΙ, ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΗ SINGULAR LOGIC.

Η Singular Logic ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ότι δεν θα υπάρξει εξωτερική παρέμβαση στα πρωτόκολλα ασφαλείας του συστήματος SRT και του λογισμικού εξαγωγής των εκλογικών αποτελεσμάτων της ερχόμενης Κυριακής.

Τη Singular Logic επισκέφτηκαν ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς και ο υπεύθυνος της Επιτροπής δημοσκοπήσεων του κόμματος, Κώστας Πουλάκης, οι οποίοι ζήτησαν και πήραν τον αναλυτικό κατάλογο για τα εκλογικά τμήματα τα οποία μέσω του συστήματος SRT, δηλαδή των ειδικών κινητών τηλεφώνων, θα στείλουν αυτόματα τα αποτελέσματά τους στο υπουργείο Εσωτερικών για την εξαγωγή πρόβλεψης αποτελέσματος.

http://www.koutipandoras.gr/article/114359/episkepsi-stelehon-toy-syriza-sti-singular-logic-ti-apofasistike

22 Μαΐου 2014

Αινιγματική επίσκεψη υψηλής πολιτικής σημασίας του Ν. Παππά στη Singular Logic

Τη Singular Logic επισκέφτηκαν ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς και ο υπεύθυνος της Επιτροπής δημοσκοπήσεων του κόμματος, Κώστας Πουλάκης.

Μετά από διεξοδική συζήτηση με τη διοίκηση της εταιρείας, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν και πήραν τον αναλυτικό κατάλογο με τα εκλογικά τμήματα τα οποία μέσω του συστήματος SRT, των ειδικών δηλαδή κινητών τηλεφώνων, θα στείλουν αυτόματα τα αποτελέσματά τους στο υπουργείο Εσωτερικών για την εξαγωγή πρόβλεψης αποτελέσματος. Ζήτησαν επίσης πληροφορίες και διαβεβαιώσεις ότι δεν μπορεί να υπάρξει εξωτερική παρέμβαση στα πρωτόκολλα ασφαλείας του συστήματος SRT και του λογισμικού εξαγωγής αποτελεσμάτων.

Εν τω μεταξύ στον ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν πανέτοιμοι για τη διαδικασία διεξαγωγής τόσο του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, όσο και των ευρωεκλογών.

Όπως λένε, ο ΣΥΡΙΖΑ θα συμβάλει για την ομαλή και αδιάβλητη διεξαγωγή των τριπλών εκλογών μέσω της παρουσίας των εκλογικών αντιπροσώπων σε όλα τα περίπου 22.000 εκλογικά τμήματα σε όλη την επικράτεια. Και αυτό θα συμβεί παρά το γεγονός ότι οι τριπλές εκλογές συνιστούν μια πρωτοφανή διαδικασία, για την οποία το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει επισημάνει πως έχει προκαλέσει προβλήματα σε θεσμικό επίπεδο, αλλά και σύγχυση.

Το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, θα μπορέσει σε κεντρικό επίπεδο να έχει άμεσα την πλήρη καταγραφή των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Οι αντιπρόσωποι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα στείλουν σε έναν προκαθορισμένο αριθμό το αποτέλεσμα του εκλογικού τμήματος στο οποίο ανήκουν ξεχωριστά. Με αυτόν τον τρόπο στοχεύουν στην όσο γίνεται πληρέστερη διασταύρωση των αποτελεσμάτων, τα οποία θα ανακοινώνει το Υπουργείο Εσωτερικών, στην καλύτερη δυνατή εξαγωγή πολιτικών συμπερασμάτων και τέλος στην απόκτηση της πλήρους εικόνας, έγκαιρα και έγκυρα, για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών μέσω ενός προσεκτικά επιλεγμένου στατιστικού δείγματος.

ΠΗΓΗ: http://olympia.gr/2014/05/22

Αινιγματική επίσκεψη υψηλής πολιτικής σημασίας του Ν. Παππά στη Singular Logic

Τη Singular Logic επισκέφτηκαν ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς και ο υπεύθυνος της Επιτροπής δημοσκοπήσεων του κόμματος, Κώστας Πουλάκης.

Μετά από διεξοδική συζήτηση με τη διοίκηση της εταιρείας, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν και πήραν τον αναλυτικό κατάλογο με τα εκλογικά τμήματα τα οποία μέσω του συστήματος SRT, των ειδικών δηλαδή κινητών τηλεφώνων, θα στείλουν αυτόματα τα αποτελέσματά τους στο υπουργείο Εσωτερικών για την εξαγωγή πρόβλεψης αποτελέσματος. Ζήτησαν επίσης πληροφορίες και διαβεβαιώσεις ότι δεν μπορεί να υπάρξει εξωτερική παρέμβαση στα πρωτόκολλα ασφαλείας του συστήματος SRT και του λογισμικού εξαγωγής αποτελεσμάτων.

Εν τω μεταξύ στον ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν πανέτοιμοι για τη διαδικασία διεξαγωγής τόσο του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, όσο και των ευρωεκλογών.

Όπως λένε, ο ΣΥΡΙΖΑ θα συμβάλει για την ομαλή και αδιάβλητη διεξαγωγή των τριπλών εκλογών μέσω της παρουσίας των εκλογικών αντιπροσώπων σε όλα τα περίπου 22.000 εκλογικά τμήματα σε όλη την επικράτεια. Και αυτό θα συμβεί παρά το γεγονός ότι οι τριπλές εκλογές συνιστούν μια πρωτοφανή διαδικασία, για την οποία το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει επισημάνει πως έχει προκαλέσει προβλήματα σε θεσμικό επίπεδο, αλλά και σύγχυση.

Το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, θα μπορέσει σε κεντρικό επίπεδο να έχει άμεσα την πλήρη καταγραφή των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Οι αντιπρόσωποι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα στείλουν σε έναν προκαθορισμένο αριθμό το αποτέλεσμα του εκλογικού τμήματος στο οποίο ανήκουν ξεχωριστά. Με αυτόν τον τρόπο στοχεύουν στην όσο γίνεται πληρέστερη διασταύρωση των αποτελεσμάτων τα οποία θα ανακοινώνει το Υπουργείο Εσωτερικών, στην καλύτερη δυνατή εξαγωγή πολιτικών συμπερασμάτων και τέλος στην απόκτηση της πλήρους εικόνας, έγκαιρα και έγκυρα, για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών μέσω ενός προσεκτικά επιλεγμένου στατιστικού δείγματος.

12 ΜΑΪΟΥ 2014

«Θα κάνουν νοθεία»

Στην ομιλία του, ο κ Καρατζαφέρης μίλησε ευθέως για νοθεία στις εκλογές, καλώντας τους πολιτικούς του φίλους να είναι σε επαγρύπνηση: «Τα αποτελέσματα των εκλογών θα κριθούν από την νοθεία που θα γίνει στις ψήφους. Ο κ. Βγενόπουλος με την Singular κάνει ότι θέλει. Απόδειξη είναι, ότι στις εκλογές του 2012, ενώ το πραγματικό μας ποσοστό ήταν 3.4%, μας έβγαλαν απ’ έξω.

Την μία μέρα μόνο που μας έδωσαν την ευκαιρία να κάνουμε καταμέτρηση ψήφων, βρήκαμε 150 ψήφους παραπάνω σε ένα μόνο πρωτοδικείο. Τη νοθεία που μπορεί να γίνει, επιβεβαιώνει και ο καθηγητής της πληροφορικής, ο κ. Κοντός ο οποίος ανέφερε ότι το σύστημα έχει κενά. Και μην ξεχνάμε ότι ο κ. Βγενόπουλος έχει πολλά ‘δούνε και λαβείν’ με το ελληνικό, αλλά και με το κυπριακό κράτος. Και νομίζω ότι πολύ εύκολα μπορεί να πάει το μυαλό κάποιου σε καταστάσεις αντιπαροχής…».

http://agrinioreport.com/%CE%B8%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BD%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CE%AF%CE%B1/

Σε συνέντευξη του, στο γνωστό περιοδικό Crash (Τράγκα) ο Καρατζαφέρης είπε:

-Ερώτηση: Πάμε και στον ΛΑΟΣ. Πως νιώσατε κατ’ αρχήν που ο ΛΑΟΣ ανέβασε τα ποσοστά του;

-Απάντηση: Αναμενόμενο ήταν, το περίμενα. Πίστευα όμως πως θα περνούσα το 3%. Τι να κάνω…. Γίνονται κάποιες αλχημείες με τη Singular και κάποια στιγμή πρέπει να ασχοληθεί κάποιος εισαγγελέας. Τα “πραγματάκια” τα μαγειρεύουν εκεί. Έχω πει να γίνει μια επιτροπή από 10 καθηγητές του Πανεπιστημίου και του Πολυτεχνείου, να παρακολουθούν τα αποτελέσματα.

Δεν το δέχθηκαν. Είναι “κλειστό κλαμπ”. 

******************************************************************

Αυτοί θα διαχειριστούν, θα επεξεργαστούν και θα μεταδώσουν την θέληση του Ελληνικού λαού, που θα εκφραστεί μέσα από την διαδικασία των εκλογών;

Μια τόσο σοβαρή διαδικασία, θα έπρεπε να τεκμηριώνεται καλύτερα, στον δικτυακό τόπο της εταιρείας.

Η Singular Logic πρέπει να τεκμηριώσει και να δημοσιεύσει άμεσα την διαδικασία της συλλογής, της επεξεργασίας & μετάδοσης των αποτελεσμάτων.

Η τήρηση αυτών των ελάχιστων και απλών διαδικασιών ασφαλείας έναντι του κινδύνου νοθείας, δείχνει και την πρόθεση μιας κυβέρνησης, να αποφύγει ή όχι την νοθεία.

Υ.Γ 1. Διευκρινίστε επακριβώς τι εννοείτε, με την απάντησή σας: Τα αναφερόμενα από την εταιρεία “Singular Logic AE” έχουν αποκλειστικά πληροφοριακό χαρακτήρα, για την ενημέρωση των Ελλήνων Πολιτών.

Υ.Γ 2. Σας υπενθυμίζω, ότι εκκρεμεί η απάντηση της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υπουργείου σας, ως προς τα τεχνικής φύσεως θέματα, που τίθενται στο αίτημά μου.

Νίκος Αργυρόπουλος το παλικάρι της Κύπρου ο ερευνητής της Καλπονοθείας της Singular Logic

Leave a Reply

Your email address will not be published.