Ψυχροί κι αδίστακτοι εγκληματίες των σκοτεινών παρασκηνίων της ευρωπαϊκής ολιγαρχίας, θέλουν την Ελλάδα και την Βρετανία πάση θυσία εντός της Ε.Ε. ακόρεστοι για κέρδος κι αδιάφοροι στη δυστυχία 300 εκατομμυρίων

Δρουν συντονισμένα εναντίον των αντιπάλων τους όπου γης καινμόποιον πάρφεινμ ο χάρος.

Στην Γαλλία δολοφόνησαν τον Γάλλο αστυνομικό και τη γυναίκα του μπροστά στο παιδί τους… Το Ισλάμ τους έφταιγε!

Στην Αγγλία δολοφόνησαν την Τζο Κοξ, ένας Άγγλος φασίστας ήταν η αιτία. Ωραίο σχέδιο “θα σκοτώσουμε μια δική μας, φιλοευρωπαία για να πείσουμε τα εγγλέζικα πρόβατα να ψηφίσουν υπέρ του British Remain (Bremain=παραμονή)”. Τι είναι γι’ αυτούς μια ψυχή, μια οικογενειάρχισα. Τόσους παίρνει μαζί του καθημερινά ο Εωσφόρος σ΄αυτήν θα κάνει πίσω;

Τώρα ήρθε η σειρά της Ζωής Γεωργαντά η οποία την προηγούμενη Δευτέρα σε εκπομπή του Φώτη Γιοβαννόπουλου στην ERTopen έβγαλε τα άπλυτα του Ανδρέα Γεωργίου και του Μάρτιν Κέλαγουαίη, του ανθρώπου που το ευρωπαϊκό κατεστημένο στρατολόγησε για να υπερασπιστεί τον Γεωργίου.

Ποιος είναι ο Κέλαγουαίη; Ο κύριος που “κατασκεύαζε ” τα πλαστά στοιχεία. Ο άνθρωπος που γνωρίζει όλα τα εμπιστευτικά στοιχεία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και λεπτομέρειες που αφορούν τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.  “Είναι ο άνθρωπος που πουλάει απόρρητα στοιχεία των κυβερνήσεων. Δεν αποκλείεται να τα πουλάει και στους Τούρκους” είπε η Ζωή. Αυτός ο κύριος είχε και εξακολουθεί να παρέχει υψηλή προστασία ώστε να μην φοβάται ο κος Γεωργίου, βρίσκεται δε στο εξωτερικό, αλλά στυλ Χριστοφοράκου.

“Με τέτοιους προστάτες”, συνέχισε η Ζωή, “χάλκευσε με ψέματα τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, μεταβίβασε παρανόμως τα στοιχεία στις Βρυξέλλες χωρίς να πάρει άδεια, σφετερίστηκε τους συναδέλφους του της ΕΛΣΤΑΤ και επί μήνες τρομοκρατούσε τους συναδέλφους του που εργάζονταν στην ΕΛΣΤΑΤ”.

Ε, μετά από αυτά ήθελες το ευρωπαϊκό και ελληνικό παρακράτος που κυβερνάει αυτή τη χώρα να σε αφήσει ήσυχη Ζωή; Φτηνα τη γλύτωσες. προειδοποίηση ήταν το μαύρο τζιπ. Πρόσεξε την επόμενη φορά μην την ξαναπάθεις.

Οι οικονομικοί εγκληματίες σε γυρεύουν γιατί πολλά ξέρεις…

Δολοφονική, ή εκφοβιστική η απόπειρα κατά της Ζωής Γεωργαντά;

Ρεπορτάζ Καλλιόπη Σουφλή και Χρήστος Ιβάνοβιτς on Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

Περίεργα πράγματα συνέβησαν λίγες ώρες πριν, και μόλις ενημερώθηκα από φιλικό πρόσωπο, πως έγινε απόπειρα κατά της Ζωής Γεωργαντά.

Σύμφωνα με κοινό  φίλο, με τον οποίον συνομίλησα πριν λίγο, η κ. Γεωργαντά, μετέβαινε στην Θεσσαλονίκη με το αυτοκίνητό της, όταν διαπίστωσε πως ένα μαύρο τζιπ με φιμέ τζάμια,  την ακολουθούσε για ώρα.

Ο Μέγας Σουλτάνος στο χαλκείο της ΕΛΣΤΑΤ

Ο Μέγας Σουλτάνος στο χαλκείο της ΕΛΣΤΑΤ. Άνθρωπος της απόλυτης εμπιστοσύνης σας. Όργανάκι των ευρωπαίων παλιανθρώπων.

Ξαφνικά, το τζιπ ανέπτυξε ταχύτητα και αφού κτύπησε το αυτοκίνητο της κ. Γεωργαντά, ανέπτυξε ταχύτητα και χάθηκε στην Εθνική Οδό.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιος πληροφορίες, η κατάσταση της κ. Γεωργαντά, πλην ενός δυνατού σοκ, είναι καλή.

Με παραίνεση φιλικού προσώπου, κάλεσε  το 112 της Τροχαίας και αστυνομικά αυτοκίνητα την συνόδευσαν μέχρι την Θεσσαλονίκη.

Πάντα σύμφωνα με την άποψη του κοινού φίλου, η ενέργεια αυτή κατά της Ζωής Γεωργαντά, μάλλον δείχνει εκφοβισμό και προειδοποίηση, καθώς πρόσφατα εκδόθηκε καταδικαστική απόφαση κατά του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ  Ανδρέα Γεωργίου μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο Διευθυντής της ΕΛΣΤΑΤ κ. ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΟΜΠΛΟΣ, για συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ στον Άρειο Πάγο, εκκρεμεί αναίρεση, η οποία αφορά στο πλασματικό έλλειμμα  βάσει του οποίου υπογράφτηκε το δεύτερο μνημόνιο.

Ζωή, Στρόμπλος και ο περιβόητος διευθυντής τους

Ζωή, Στρόμπλος και ο περιβόητος διευθυντής τους

Υπενθυμίζω, πως οι τρεις άνθρωποι έχουν δώσει τιτάνιους αγώνες για να αποκαλυφθεί η αλήθεια.
Η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, Ο ΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΟΜΠΛΟΣ.

Δεδομένης της σοβαρότητας του θέματος, αποτελεί μείζον ερωτηματικό το γεγονός ότι ενώ αυτοί οι τρεις άνθρωποι έπρεπε να τυγχάνουν αστυνομικής προστασίας από την πρώτη στιγμή, μέχρι σήμερα είναι έρμαια στα ανά πάσαν στιγμή δολοφονικά σχέδια των διεθνών τοκογλύφων.


Μήπως ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και ο υπουργός Δικαιοσύνης, πρέπει να φροντίσουν άμεσα για την παρουσία αστυνομικών στη φύλαξη των κ.κ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, ΛΟΓΟΘΕΤΗ και ΣΤΡΟΜΠΛΟΥ;


Σε διαφορετική περίπτωση, και αν το σημερινό γεγονός αποδειχθεί πως ήταν ένα πρώτο “μήνυμα” προς την κ. ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, τότε είναι βέβαιο πως θ’ ακολουθήσουν κι άλλα…


Και σ’ αυτή την περίπτωση, ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΣΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ..

Leave a Reply

Your email address will not be published.