Απειλεί κι από πάνω ότι θα φύγει από το ΝΑΤΟ ο σουλτάνος της κακιάς ώρας. Κι αν φύγει σιγά το βύσσινο. Μας έχει πολύ ευεργετήσει η νατοϊκή συμμορία στο παρελθόν που δεν μπορεί να κάνουμε κι εμείς χωρίς αυτήν!

Πωπωπω τι θα γίνει αν φύγει η Τουρκία απο το ΝΑΤΟ! Θα σκάσει η γίδα στο αλώνι για μας!

Την θέση πως η Τουρκία θα εγκαταλείψει το ΝΑΤΟ (σ.γ.: ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!)εάν η Ελλάδα αν αναλάβει στρατιωτική δράση στην Ανατολική Μεσόγειο, εξέφρασε ο αρχιτέκτονας του δόγματος της Γαλάζιας Πατρίδας της Τουρκίας, Ναύαρχος Cem Gurdeniz.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως, «η Τουρκία θα εγκαταλείψει το ΝΑΤΟ (σ.γ.: ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!)εάν η Ελλάδα αναλάβει στρατιωτική δράση στην Ανατολική Μεσόγειο- Η απόσυρση της Τουρκίας από τη συμμαχία θα αποτελούσε βαρύ πλήγμα στη νότια πτέρυγα του».

Εν τω μεταξύ, επιμένει στην σκληρή στάση ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας ότι δεν θα υποχωρήσει μπροστά στις προκλήσεις ή τις απειλές κυρώσεων για την Ανατολική Μεσόγειο.

«Δεν θα υποκύψουμε στην κλοπή της υφαλοκρηπίδας μας. Δεν θα υποχωρήσουμε μπροστά στη γλώσσα των κυρώσεων και των απειλών», δήλωσε ο Ερντογάν σε ομιλία που εκφώνησε σε μέλη του κυβερνώντος κόμματος στην πόλη της Ριζούντας.   Και την Παρασκευή, στο ίδιο μήκος κύματος, προειδοποίησε πως «αν η Ελλάδα συνεχίσει να επιτίθεται κατά του Oruc Reis στην ανατολική Μεσόγειο, η Τουρκία θα ανταποδώσει».  (Σ.γ.: ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ!)

«Αν η Ελλάδα συνεχίσει τις προκλήσεις η Τουρκία θα απαντήσει με πολλαπλάσιο τρόπο», (Σ.γ.: ΜΑΚΑΡΙ) σημείωσε ο Τούρκος πρόεδρος, που αναφέρθηκε επίσης στη συνομιλία του με την Άγκελα Μέρκελ αλλά και εκείνη του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Γερμανίδα Καγκελάριο.

«Δε μπορούν να συνεχιστούν οι παρενοχλήσεις. Αν συνεχιστούν θα απαντήσουμε με πολλαπλάσιο τρόπο. Το Ορούτς Ρέις θα συνεχίσει τις έρευνες μέχρι 23 Αυγούστου. Με τη Μέρκελ μιλήσαμε και μου ζήτησε να ρίξουμε τους τόνους. Συμφωνήσαμε να δείξουμε καλή διάθεση. Ελπίζω να συμφώνησε το ίδιο και με τον Μητσοτάκη, με τον οποίο μίλησε», ανέφερε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.