Πως γίνεται και όποιος στρατιωτικός τολμήσει να πει δυο αλήθειες σπέρνει σύγχυση στο μονόδρομομο της υποταγής που έχουν διαλέξει οι ελληνικές κυβερνήσεις από το «κείμεθα μακράν» έως σήμερα!

Και φυσικά έπεται η αποπομπή του με την επίφαση της παραίτησης…

Παραιτήθηκε ο Αλέξανδρος Διακόπουλος μετά τις δηλώσεις για το Oruc Reis

Ο Αλέξανδρος Διακόπουλος
Ο Αλέξανδρος Διακόπουλος EUROKINISSI

AddThis Sharing Buttons

Share to LinkedInShare to MessengerShare to WhatsApp

Δεκτή από τον πρωθυπουργό η παραίτηση του συμβούλου του Εθνικής Ασφαλείας. “Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου” τόνισε ο κ. Διακόπουλος. Όλη η δήλωσή του.

Την παραίτησή του υπέβαλλε αργά το απόγευμα της Τετάρτης (19/08) στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού αντιναύαρχος ε.α. Αλέξανδρος Διακόπουλος. Ο πρωθυπουργός έκανε δεκτή την παραίτηση και ευχαρίστησε τον κ. Διακόπουλο για τις υπηρεσίες του.

Ο πρώην πια σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας σημειώνει σε δήλωσή του ότι αναλαμβάνει τις ευθύνες για την σύγχυση που δημιούργησε η πρόσφατη δήλωσή του σχετικά με το τουρκικό ερευνητικό Oruc Reis και την “πραγματοποίηση” ερευνών και γι αυτό υποβάλλει την παραίτησή του.

Συγκεκριμένα ο κ. Διακόπουλος αναφέρει στη δήλωσή του:

«Η χθεσινή δήλωσή μου προκάλεσε σύγχυση και δημιούργησε πρόβλημα στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν αποτελούσε πρόθεσή μου. Έχω υπηρετήσει την πατρίδα επί δεκαετίες κι έχω μάθει πάντα να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Ως εκ τούτου υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού. Θα συνεχίσω να βοηθώ την πατρίδα και την κυβέρνηση με όποιο τρόπο μπορώ, όπως έκανα μέχρι τώρα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυβέρνηση, Μητσοτάκης
ΠΗΓΗ:https://www.news247.gr/politiki/paraitithike-o-symvoylos-ethnikis-asfaleias-alexandros-diakopoylos.7698986.html

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.