Τι έχετε να πείτε τώρα κε Γώγο, κε Τσιόδρα, κε Δημόπουλε, κε Σύψα, κα Ματίνα Παγώνη, κα Μίνα Γκάγκα και λοιποί ατέλειωτοι κομισσάριοι της κρατικής μηχανής του κιμά που λικμήζει τον κοινό Έλληνα πολίτη;

640 ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ: « Ο COVID19 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΆΤΗ! » – ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΗΜΑ, EΞΩΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΑΤΡΩΝ, ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!


Αυτή την ανάρτηση μπορεί (φτού σκόρδα!) να την πληρώσει ακριβά το ιστολόγιό μας.

Ανώνυμος σχολιαστής μας μάς έστειλε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.awakeningchannel.com/post/640-doctors-cv19-is-a-global-scam

Εκεί θα βρείτε βίντεο 14 λεπτών με την ομιλία της επιτροπής των 640 ιατρών.

Σε έναν λογαριασμό facebook, ονόματι Alex Stylianou, αναρτήθηκε μέρος του ανωτέρω 14 λεπτου βίντεο, με ελληνική μετάφραση. Αν καταφέρετε να βρείτε τον λογαριασμό αυτό του fb.. γράψτε μου! Και σάς τον έδωσα όπως ακριβώς τον είδα σε φωτογραφικό απόκομμα που μού ήρθε στο Viber.
Το βιντεάκι με τους ελληνικούς υπότιτλους, διάρκειας 2 λεπτών διαμοιράζεται με τρέλα και κορδέλα αυτή την στιγμή που μιλάμε στο Viber. Το κατέβασα ως mp4, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το  φορτώσω για να το δείτε στην παρούσα ανάρτηση. Μού απέκλεισαν κι αυτή την δυνατότητα εδώ και ένα μήνα.

Τί ακριβώς ακούγεται στο 2λεπτο βίντεο:

«Έχουμε δημιουργήσει μία διεθνή ερευνητική ομάδα σχετικά με τον covid 19. Ονομάζεται ‘Εξωκοινοβουλευτική Ερευνητική Επιτροπή για τον Covid 19’ (ACU). Το κάναμε επειδή τα κοινοβούλια δεν κάνουν την δουλειά τους. Οι πολιτικοί δεν κάνουν την έρευνα για τον κόβιντ. Ούτε στην Γερμανία, ούτε στην Αυστρία, ούτε στην Ισπανία, ούτε και σε όλο τον κόσμο. Εναπόκειται λοιπόν σε εμάς τους πολίτες να κάνουμε αυτή τη δουλειά και να την κάνουμε σωστά. Εμείς οι γιατροί έχουμε σοβαρότατες αμφιβολίες για την αλήθεια της επίσημης εκδοχής για τον κόβιντ. Στην πραγματικότητα έχουμε ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ σε όλο τον κόσμο. Το ερώτημα τώρα είναι: Έχουμε τα ιατρικά στοιχεία ότι πρόκειται για απάτη, ότι δεν είναι αλήθεια; Ναι, τα έχουμε. και πρέπει λοιπόν να αναρωτηθούμε “Γιατί;..γιατί;”, όπως επίσης “Ποιοι έχουν κερδοσκοπήσει από αυτή την ιστορία;”
Το κίνημά μας είναι 10 εβδομάδων και έχουμε πετύχει πάρα πολλά. Έχουμε κάνει παρουσιάσεις στην Γερμανία και σε όλη την Ευρώπη. Το κάνουμε γιατί θέλουμε να προστατεύσουμε τις οικογένειες και τους πολίτες.»

Επίσης στον σύνδεσμο αυτό:

https://www.awakeningchannel.com/post/doctors-professors-lawyers-economists-exposing-the-cv19-truth

..θα ακούσετε την 29 λεπτών παρουσίαση της απάτης από επιτροπή ιατρών, δικηγόρων και καθηγητών πανεπιστημίων που είναι ανεξάρτητοι από τα κυβερνητικά κυκλώματα των κρατών με τον ΠΟΥ.

Το βίντεο είναι στα γερμανικά αλλά έχει αγγλικούς υπότιτλους.

Ένα απόσπασμα 7 λεπτών από το 29λεπτο βίντεο, υπάρχει και στο youtube, με ελληνικούς υπότιτλους. Το είδαμε στο thesecretrealtruth:

ΠΗΓΗ:https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/08/640-covid19-e.html

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.