Όλοι συντονισμένοι (φαρμακευτικές εταιρείες, βαθύ σιωνιστικο-μασονικό κράτος των ΗΠΑ, Βασιλάκης Gates, Soros, και η γνωστή Ελίτ των Illuminati) αποκρύπτουν την αλήθεια για την πρόληψη και θεραπεία από τον κορωνοϊό σκοτώνοντας χιλιάδες κόσμο ενώ προπαγανδίζουν ότι κόπτονται να μας σώσουν!

Η πρόληψη και η θεραπεία είναι γνωστή από την εποχή τον Covid-1 (τουλάχιστον 15 χρόνια πίσω) και σ’ αυτή τη φάση της εξαχρείωσης του θηρίου, την απαγόρευσαν στις ΗΠΑ και την αποσιώπησε διεθνώς ο ΠΟΥ.  Αν και αργότερα τη μισοπαραδέχθηκε.

Ακόμη και ο Τραμπ μίλησε για τις θαυμαστές θεραπευτικές και προληπτικές ιδιότητες της θειικής Υδροξυχλωροκίνης. Οι περισσότεροι γιατροί  όμως τεχνηέντως, σκοπίμως ή από άγνοια εξακολουθούν να την αποφεύγουν.

Για πρόληψη 1 δισkίο Plaquenil 200mg δις εβδομαδιαίως (Δευτέρα και Παρασκευή) μαζί με Ψευδάργυρο (Zink) ένα δισκίο ημερησίως, o οποίος διαλύει, καταστρέφει  την ανάπτυξη της πολυμεράσης του RNA  του Covid-19 ενώ η Υδροξυχλωροκίνη τον εμποδίζει να εισέλθει μέσα στα κύτταρα του ανθρώπου και να νοσήσει.

Σε περίπτωση νόσου, με την έναρξή της, χορηγούμε Plaquenil 200 mg δις εβδομαδιαίως, Ψευδάργυρο καθημερινώς και προσθέτουμε Αζιθρομυκίνη (Zithromax) 250mg ή 500mg κατά την εκτίμηση του ιατρού, την ηλικία του ασθενούς και τα υποκείμενα νοσήματα από τα οποία ο νοσήσας πάσχει. Η αγωγή με την Αζιθρομυκίνη είναι δις ημερησίως επί 5αήμερον ή επί μια εβδομάδα.

Για περισσότερη ενημέρωση παρακολουθείστε το πιο κάτω μεταφρασμένο Βίντεο συνέντευξη ομάδας αξιόλογων γιατρών που συναντούν μπροστά τους το τείχος του αμερικάνικου ιατρικού και φαρμακευτικού κατεστημένου:

Φυσικά χωρίς την εντολή του γιατρού, με το πρώτο κρυολόγημα, μόλις αισθανθεί κόπωση και συμφόρηση της μύτης, ανοσμία, αγευσία, μείωση της όσφρησης, ή λίγο πυρετό,  να αρχίσει κάποιος αυθαίρετα τη θεραπεία λόγω του φόβου και της κατατρομοκράτησης του πληθυσμού από τα ξεπουλημένα ΜΜΕ, τις αργυρώνητες κυβερνήσεις, τους δωροδοκημένους λοιμωξιολόγους, είναι το απόλυτο λάθος.

Ο φόβος και η τρομολαγνεία από ένα συνήθη ή λίγο πιο μεταδοτικό από το σύνηθες ιό, γίνεται σκόπιμα από τις φαρμακοβιομηχανίες που αποσκοπούν στα τεράστια κέρδη τους από τα εμβόλια που θα πουλήσουν και θα μας επιβάλουν με τη βία οι ηγεσίες μας, α πότην σιωνιστικο-τεκτονική Ελίτ των πεφωτισμένων οι οποίοι με πρωτεργάτη τoν Bill Gates (φανατικό οπαδό της μείωσης του πληθυσμού της γης στα 500 εκατομύρια depopulation το ονομάζει ο αδίστακτος) επιβάλλεται σαν ένα παγκόσμιο πείραμα πειθαρχίας και καταναγκασμού για τον πλανητικό χειρισμό της ανθρωπότητας (δες τε στο youtube την ομότιτλη εκπομπή του Δημήτρη Καζάκη).

http://https://www.youtube.com/watch?v=8gHftpX2cOA

Ευαγγελάτος Γεώργιος και συναγωνιστές

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.