Η Γερμανία πρωτοστατεί στο γκρέμισμα των διορισμένων από την ΕΛΙΤ κυβερνήσεων στον πλανήτη. Ο Ρόμπερτ Κέννεντυ αποκαλύπτει την παγκόσμια ΑΠΑΤΗ του Κορωνοϊού.

O Robert F. Kennedy : μαχόμαστε κατά της βιολογικής ασφάλειας του Bill Gates, την άνοδο της αυταρχικής επιτήρησης και του πραξικοπήματος με σπόνσορα την Pharma κατά της δημοκρατίας. Το Βερολίνο σείεται από μέγα πλήθος κατά της Παγκόσμιας Δικτατορίας…..

 

 

O Robert F. Kennedy Jr ανακοίνωσε πως θα δώσει δυναμικό παρόν σήμερα στην γιγαντιαία κινητοποίηση στο Βερολίνο κατά της” βιολογικής ασφάλειας του Bill Gates, την άνοδο της αυταρχικής επιτήρησης και του πραξικοπήματος χρηματοδοτούμενου από την Pharma κατά της δημοκρατίας.”

”Στο Βερολίνο λανσάροντας το @ChildrensHD Ευρώπη. Αύριο θα μιλήσω στο πιο μεγάλο πλήθος στη γερμανική ιστορία.Αναμένουμε πάνω από 1.000.000 άτομα να διαμαρτυρηθούν κατά του προγράμματος βιολογικής ασφάλειας του Bill Gates, την άνοδο της αυταρχικής επιτήρησης και του πραξικοπήματος χρηματοδοτούμενου από την Pharma κατά της φιλελεύθερης δημοκρατίας…”

Από το Βερολίνο ο ίδιος δηλώνει: « φοβάμαι για τη χρήση αυτού του τρόμου για ν’ ασκήσουν την αρχή και τον έλεγχο επί της κοινωνίας …»« όταν ήμουν παιδί πίστευα ότι αυτό δεν θα συνέβαινε παρά σε εκατοντάδες χρόνια αλλά αυτό γίνεται τώρα και η γενιά μας ξεσηκώνεται να το σταματήσει .»

 

Στην τοποθέτησή του ο Robert F. Kennedy,τόνισε: “Θέλουμε ειδικούς που ν΄ασχολούνται με τη υγεία των παιδιών μας και όχι με τα κέρδη της φαρμακοβιομηχανίας ή με τον έλεγχο τον ασκούμενο από τις κυβερνήσεις!”

Σήμερα 29 Αυγούστου μέγα πλήθος συγκεντρώθηκε στο Βερολίνο κατά του παγκόσμιου πραξικοπήματος κατά της δημοκρατίας…..Στην Πύλη του Brandebourg……Χωρίς αποστάσεις, χωρίς μάσκες. Ισχυρή παρουσία της αστυνομίας.

Συρρέουν τα πλήθη ο Άνθρωπος δεν θα υποταχθεί στην Παγκόσμια Εκτροπή ..Ετερόκλητο πλήθος κοβιντοσκεπτικιστών….

Η απόφαση του δικαστηρίου να επιτρέψει τη διαδήλωση παρά τις αντίθετες θέσεις της πολιτικής σκηνής και της Γερουσίας καταδεικνύει τη διαμάχη μεταξύ εκείνων που ικανοποιούνται με το ν’ ακολουθούν τα μέτρα προστασίας που επιβάλλονται από την κυβέρνηση και εκείνων που πιστεύουν ότι οι κυβερνήσεις δεν θα πρέπει να δύνανται να υπαγορεύουν στους ανθρώπους το πως θα ζουν στην καθημερινότητα…

Für den "Querdenker"-Protest in Mitte reisten zahlreiche Demonstranten aus anderen Bundesländern an.

Η Γερμανία ήρθε ή ώρα να σηκώσει σημαία Αντίστασης στο Δ΄ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ Ράιχ : Γκέτο-καραντίνα , ηλεκτρονικά στρατόπεδα συγκέντρωσης,ψηφιακό μαρκάρισμα, βιοτρομοκρατία, το δόγμα μόνο οι υγιείς, κοινωνικός πειραματισμός, ινδικά χοιρίδια από τα παιδιά ως την 3η ηλικία, νεογκεμπελίστικη προπαγάνδα….”Ο φασισμός που έρχεται, δεν θα ονομάζεται πια φασισμός. Θα ονομάζεται «ολοκληρωτικό θεραπευτικό κράτος». Και σύμβολό του δεν θα είναι η σβάστικα ή το σφυροδρέπανοΘα είναι μια σύριγγαγράφει ο Ψυχίατρος Κλεάνθης Γρίβας στις 7/2/20….

Image

Και στο Λονδίνο έγινε αντίστοιχη συγκέντρωση διαμαρτυρίας με συμμετοχή χιλιάδων διαδηλωτών…

Στη zougla.gr ο Κλεάνθης Γρίβας στις 8/8/20: ”Μετά την πτώση του αριθμού των θανάτων ΜΕ (και όχι ΑΠΟ) κορωναϊό στα επίπεδα μεταξύ 0 και 1, δηλαδή μετά την αναμενόμενη εκμηδένιση του δείκτη θνησιμότητας (που αποτελεί τον μοναδικό αξιόπιστο δείκτη της βαθμιαίας αποδυνάμωσης της  δράσης του ιού), οι αναφορές στους θανάτους έχουν καταστεί απολύτως ακατάλληλο εργαλείο για την κατατρομοκράτηση του πληθυσμού. 

Γι’ αυτό και τα τρομοκρατικά επιτελεία εστίασαν πλέον την προσοχή τους στο τελευταίο τους καταφύγιο: στον αριθμό των “κρουσμάτων” και των “ασυμπτωματικών” που εντοπίζονται από τους επαγγελματίες κυνηγούς των μικρο-οργανισμών και από αδαείς “δημοσιογράφους” (που στερούμενοι γνώσης μετατρέπονται -με το αζημίωτο;- σε προπαγανδιστές και όργανα της τρομοκρατίας.”

 

O ιστορικός λόγος του Robert F. Kennedy, Jr στο Βερολίνο: δεν θα πάρετε την ελευθερία μας, δεν θα δηλητηριάσετε τα παιδιά μας. Aπαιτούμε επιστροφή στη Δημοκρατία. Οι κυβερνήσεις αγαπούν τις πανδημίες γιατί τους δίνουν τη δυνατότητα να ελέγξουν το πληθυσμό..Μόνο με το Φόβο μια κυβέρνηση μπορεί να μετατρέψει τ’ άτομα σε σκλάβους. Η πανδημία, (σ.γ.:τρίχες κατσαρές πωλητικών και αλητών δημοσιογράφων) η κρίση διευκολύνει τις ελίτ να εξαφανίσουν τη μεσαία τάξη, να καταστρέψουν τη δημοκρατία ν΄αδράξουν και τον υπόλοιπο πλούτο. Με το 5G μας οδηγούν στο ψηφιακό νόμισμα=αρχή της Σκλαβιάς…

http://https://www.youtube.com/watch?v=-u3H3PvebBU&pbjreload=101

 

Ρόμπερτ Κέννεντυ: <<Ανατροπή των ναζιστικών κυβερνήσεων και των φαρμακευτικών βιομηχανιών που απαιτούν να κυβερνήσουν με τους πολιτικούς τους λαούς. Ανεξαρτήτως πολιτικού συστήματος, είπε ο Χέρμαν Γκαίριγκ, ο μόνος τρόπος να ελέγχεις τους λαούς είναι μέσα στη φύση τους και είναι ο ΦΟΒΟΣ. Μια φούχτα πλουσίων θα συγκεντρώσει όλο τον πλούτο από εσάς για να το κατακτήσουν αυτοί φτωχαίνοντας όλους εμάς τους υπόλοιπους>>.

 

ΠΗΓΗ:https://dimpenews.com/2020/08/29/o-robert-f-kennedy-%ce%bc%ce%b1%cf%87%cf%8c%ce%bc%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b2%ce%b9%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%ce%b1%cf%83%cf%86/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.