Ιταλία- Λέγκα του Βορρά: «Μας διοικούν μασόνοι, θέλουμε το δικό μας νόμισμα και τα σύνορά μας»

Σήμερα είναι για μας μέρα χαράς. και κάθε μέρα θα είναι μέρα χαράς από δω και στο εξής.

Μόνο να βλέπεις τα κρεμασμένα μούτρα των δημοσιογράφων της πουλημένης στον ΣΥΡΙΖΑ ΕΡΤ, τα μούτρα των δημοσιογράφων της ιδιωτικής ΤΒ στις ειδήσεις των 7, 8 και 9 το βράδυ δεν μπορεί να μην το γλεντάς.

Έχουν κρεμάσει οι φάτσες τους από την οδύνη και το σοκ, αλλά και το σκυλοβρισίδι που τους κάνουν τα αφεντικά τους.

Όλες οι άθλιες μεταδόσεις τους  ανφέρονται στη δυστυχία των Εγγλέζων, των Ουαλών, των Ιρλανδών και των Σκώτων που τώρα μετανόησαν που φύγανε από την τρισκατάρατη ενωση των μασόνων ευρωπαϊστών. Τι έχασαν; Τώρα πως θα πληρώνουν τις βόλτες τους στη Ρόδο με την απροσδιόριστα υποτιμημένη λίρα; Στην πράξη οι ισοτιμίες είναι περίπου στο 1:1:1 για δολάριο, λίρα και ευρώ. Αλλά αυτοί κάτι πρέπει να βρουν για να πουν, ενάντια του Brexit.

Μόνο μαύρες πλερέζες δεν φόρεσε η Χάτζου και οι λοιπές υπαλληλίσκες και υπαλληλίσκοι του Κοντομηνά, του Αλαφούζου, του Κυριακού, του Μπόμπολα και των λοιπών αφεντικών που λυμαίνονται τον τηλεοπτικό αέρα της Ελλάδας με τα βοθροκάναλά τους. Συμπεριλαμβανομένης της δυσώδους ΕΡΤ.

Να μην μας διαφεύγει η αγραμματωσύνη και άγνοια της Βάλιας Πετούρη η οποία δεν ήξερε η έρμη ότι η μεγάλη Βρετανία δεν μπήκε ποτέ στο ευρώ  γι΄αυτό και διατηρεί την εθνική της κυριαρχία από τους Παγκοσμιοποιητές και Νεοταξίτες. Τέτοιους ενήμερους δημοσιογράφους έχει ο Τσακνής και ο Ταγματάρχης και ο Παπάς. Να τους χαίροντγαι ή μαλλόν η άγνοιά τους βολεύει τον ΣΥΡΙΖΑ για να βυθίζει τον λαό σε μεγαλύτερη σύγχυση και χάος από αυτό που καθημερινά του προκαλούν με τα νομοσχέδια τους και τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις τους.

Να χαίρεστε την Βάλια σας άχρηστοι! Θαυμάστε τη:

Θαυμάστε το ύφος και τη σιγουριά με την οποία η Βάλια ξερνάει την αμάθειά της. Ύφος τουλάχιστον εφτά καρδιναλίων!

Ακόμη και κάτι Αγγλιδούλες στη Ρόδο επιστράτευσαν και τις ρωτούσαν μακάβρια ερωτήματα για την κατάντια της Αγγλίας από δω και στο εξής. Τα κορίτσια απροβλημάτιστα, γελώντας και αστειευόμενες χωρίς να δείχνουν ότι καταλάβαιναν τι τους ρωτούσαν, έλεγαν το μακρύ και το κοντό τους και τα τηλεοπτικά ζόμπι παρουσίαζαν τις απαντήσεις που εκμαίευαν, σαν προρρήσεις της επερχόμενης οικουμενικής Συντέλειας.

Είναι να ντρεπόσαστε ρακοσυλλέκτες της συμφοράς!

Μέχρι και τον Nigel Faradge έβγαλαν πως μετάνιωσε που έπεισε τους Εγγλέζους να ψηφίσουν το Brexit!

Φανταζόμαστε στις στάνες των βουνών τι κλάμα θα ρίχνουν οι βοσκοί και οι βοσκοπούλες που έχασαν τους ευρωπαίους Εγγλέζους και ξαναγύρισαν στην αγέρωχη πρώην κοσμοκρατορία τους. Βρε τι χάσαμε;

Mateo Salvini: Έξω από μια Ευρώπη μασόνων και ενός ευρωνομίσματος που κανείς δεν το ελέγχει εκτός από την ΕΚΤ και τις μεγάλες τράπεζες

Mateo Salvini: Έξω από μια Ευρώπη μασόνων και ενός ευρωνομίσματος που κανείς δεν το ελέγχει εκτός από την ΕΚΤ και τις μεγάλες τράπεζες

Φυσικά καμμιά κουβέντα για όσα είπε ο Σπινέλι της Λέγκας του Βορρά ή ο Γκρίνσπαν στα δελτία που προορίζονται για τους μουζίκους Έλληνες. Αλοίμονο άστετα πρόβατα να μασάνε μασονικό κουτόχορτο. Εμείς όμως εδώ στην Πάτρα το χαρήκαμε ιδιαίτερα όταν είδαμε ένα συνεργείο του ΕΠΑΜ (ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο) να βροντοφωνάζει με ντουντούκες:

“ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ”.

“ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε.”.

“Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΝΤΑΞΕ ΤΗΝ Ε.Ε”.

“Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΝΑΙ”

“ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΜΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΜΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΩΝ”.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ. ΕΤΣΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΡΑΙΧ”

“ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΞΕΧΥΛΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΔΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΤΟΥΣ PODEMOS, TON PEPE GRILLO ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΦΑΣΙΣΤΩΝ”.

Το χαρήκαμε πολύ και ιδιαίτερα που εξόρμησαν και ξεσήκωσαν με την ευχάριστη παρουσία τους τον πατρινό λαό.

Ας δούμε όμως τι είπε ο αρχηγός της Λέγκας του Βορά Ματεο Σαλβίνι (έτοιμος να αρχίσει κι αυτός το… ξεχύλωμα):

«Θα ήθελα η Ιταλία να ελέγξει και πάλι το νόμισμά της, τις τράπεζες, την γεωργία, την αλιεία, το εμπόριο και τα σύνορά της», δήλωσε ο γραμματέας της Λέγκας του Βορρά Ματέο Σαλβίνι, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα την πόλη της Πάρμα. «Το ότι αφήσαμε να μας διοικήσουν άλλοι, μασόνοι, γραφειοκράτες και άνθρωποι της χρηματοοικονομικής εξουσίας, δεν μας βγήκε σε καλό», πρόσθεσε ο Σαλβίνι.

Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος, ο επικεφαλής της Λέγκας σχολίασε ότι “οι λαοί είναι και πάλι σε θέση να επιλέξουν, να εργασθούν, να αποφασίσουν και οι επιλογές τους μπορούν να μετρήσουν” διότι “το βρετανικό μάθημα απευθύνεται σε όλους τους λαούς της Ευρώπης”.

“Για το θέμα των σχέσεων με την Ευρώπη θα πρέπει να αποφασίσουν οι πολίτες”, υποστήριξε ο Ματέο Σαλβίνι, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η Λέγκα θα αρχίσει να συλλέγει υπογραφές με στόχο να οργανωθεί και στην Ιταλία δημοψήφισμα παρόμοιο με αυτό που διεξήχθη στη Βρετανία. Ωστόσο είναι γνωστό πως το ιταλικό Σύνταγμα δεν προβλέπει την δυνατότητα διεξαγωγής δημοψηφισμάτων που να αφορούν τις ευρωπαϊκές και διεθνείς συνθήκες.

http://www.pronews.gr/portal/20160625/world/eyropaiki-enosi/56/italia-o-grammateas-tis-legkas-toy-vorra-zita-xana-dimopsifisma

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.