Τι σημαίνει συνωμοσιολόγος και συνωμοσία κε πρωθυπουργέ;

Όλοι τους αυτοί είναι καθάρματα Συνωμοσιολόγοι;

🔴 ΕΡΩΤΗΣΗ: Αυτές οι καινοφανείς θεωρίες για τις #θεωρίες_συνωμοσίας που κάνουν οι γονείς αν τα παιδιά τους δεν φοράνε μάσκα έχετε καταλάβει τι σημαίνει;

🔴 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ: Νομίζω ότι πηγαίνουμε ολοταχώς σε ένα ολοκληρωτικό κράτος, σε ένα κράτος που έχει χαρακτηριστικά Μεσαίωνα, με ήθη και έθιμα Μεσαίωνα! Θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω ποιος είναι ο Νομικός εγκέφαλος -γιατί μέχρι τώρα είχαμε να κάνουμε με ιατρικούς και πολιτικούς εγκεφάλους- να μας εξηγήσει ποιος είναι ο νομικός ορισμός της Θεωρίας Συνωμοσίας;

Καταρχάς φιλοσοφικά αν το πάρουμε και επιστημολογικά, δεν υπάρχει ορισμός για θεωρίες Συνωμοσίας.

Υπάρχουν εκείνοι που θεωρούν Θεωρία Συνωμοσίας οτιδήποτε εκπίπτει της κυρίαρχης άποψης. Αυτό δημιούργησε στρατόπεδα συγκέντρωσης, εκτελέσεις, πολιτικά ψυχιατρεία και όλα τα υπόλοιπα. Το ερώτημα είναι το εξής:

🔴 Με ποιο δικαίωμα η αστυνομία στέλνει στον εισαγγελέα γονείς ή τελοσπάντων πολίτες με την κατηγορία της Θεωρίας Συνωμοσίας; Δεν το καταλαβαίνω. Από πού προκύπτει;

Αν πάμε με αυτή τη λογική, τότε οτιδήποτε εκπίπτει της επίσημης τοποθέτησης της κυβέρνησης είναι θεωρία Συνωμοσίας! Και έτσι θα κυνηγάμε οποιονδήποτε για οτιδήποτε!

🔴 Με κατηγορούσαν για συνωμοσιολόγο, όταν τους έλεγα ότι θα πάμε σε καθεστώς κατοχής πριν το πρώτο μνημόνιο. Όταν τους έλεγα ότι θα πάμε σε δεύτερο μνημόνιο πάλι συνωμοσιολόγος ήμουν. Στο τρίτο μνημόνιο που ήμουνα ο πρώτος που φώναζα ότι θα μας το φέρει ο #ΣΥΡΙΖΑ αυτό κι αν ήτανε συνωμοσιολογία!

Πού πάμε ακριβώς;

Με αυτή τη λογική θα θελα να δω αυτόν τον Εισαγγελέα που θα δεχτεί αυτό το πράγμα -την μήνυση κατά των γονιών- χωρίς να το γυρίσει πίσω ως απαράδεκτο. Βέβαια δικαιοσύνη δεν έχουμε!

#Μάσκες #ΕΠΑΜ #ΕΠΑΜ_2020 #Καζάκης #Συνωμοσία #Προπαγάνδα #Φίμωση #Λογοκρισία

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κουστούμι επί

Σ.γ.:Επομένως το σύστημα είναι απόλυτα κατοχυρωμένο πολιτικά, νομικά με τους δικαστές δικούς του και αστυνομικά ώστε να επιβάλλει στους ατίθασους αντιδρώντες την θέλησή του επί παντός επιστητού.

http://https://youtu.be/aTf9xnmkCGs

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.