Η βάρβαρη γερμανική ψυχή αποκαλύφθηκε άλλη μια φορά μετά το Brexit. Μέρκελ: «Να μην θεωρούμε δεδομένη την ειρήνη που έχει η Ευρώπη»

 

«Η ιδέα της ευρωπαϊκής ενοποίησης ήταν μια ιδέα ειρήνης. Βλέπουμε όλοι ότι ο κόσμος βρίσκεται σε αναταραχή. Η ειρήνη που έχουμε στην Ευρώπη εδώ και πολλά χρόνια, δεν είναι αυτονόητη, σχολίασε η Γερμανίδα καγκελάριος».

H Merkel δεν δέχεται ήττες και απειλεί την ειρήνη στην Ευρώπη. Οι Γερμαναράδες δεν αντέχουν τις ήττες και τις ματγαιώσεις στα τευτονικά σχέδιά τους για την ευρωπαϊκή επικράτηση αν όχι πλανητική.

H Merkel δεν δέχεται ήττες και απειλεί την ειρήνη στην Ευρώπη. Οι Γερμαναράδες δεν αντέχουν τις ήττες και τις ματαιώσεις στα τευτονικά σχέδιά τους για  ευρωπαϊκή επικράτηση αν όχι πλανητική.

«Να θυμόμαστε ότι η ιδέα της ευρωπαϊκής ενοποίησης ήταν αρχικά μια ιδέα ειρήνης», ζήτησε η Καγκελάριος της Γερμανίας ‘Ανγκελα Μέρκελ, η οποία εξέφρασε τη λύπη της για την απόφαση των Βρετανών, μίλησε για «σημείο καμπής» στην Ευρώπη, αλλά τόνισε ότι οι μελλοντικές συνέπειες της σημερινής εξέλιξης θα εξαρτηθούν από τους χειρισμούς των υπόλοιπων 27 κρατών-μελών της ΕΕ.
Οι πρώτες επαφές της Μέρκελ περιλαμβάνουν τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, τον Ιταλό Πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι και τον πρόεδρο του ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, οι οποίοι θα μεταβούν τη Δευτέρα στην Καγκελαρία, ενώ την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση της ολομέλειας του γερμανικού Κοινοβουλίου, όπου η Καγκελάριος θα αναλύσει τη θέση με την οποία θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της Τετάρτης.

«Δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να υπεκφύγουμε. Η σημερινή μέρα αποτελεί καμπή για την Ευρώπη, για την ευρωπαϊκή διαδικασία ενοποίησης», δήλωσε η Μέρκελ και τόνισε ότι «το τι θα σημάνουν οι συνέπειες αυτής της υποβάθμισης τις επόμενες ημέρες, εβδομάδες, μήνες και χρόνια, εξαρτάται από το εάν εμείς, τα άλλα 27 κράτη μέλη της ΕΕ είμαστε τώρα πρόθυμοι και ικανοί να μην βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα από το δημοψήφισμα, αλλά να λάβουμε από κοινού τις σωστές αποφάσεις έπειτα από διαβουλεύσεις, με ηρεμία και σύνεση».

Η καγκελάριος αναγνώρισε ότι συχνά οι άνθρωποι εκφράζουν θεμελιώδεις ανησυχίες σχετικά με την ευρωπαϊκή ενοποίηση και τόνισε ότι «πρέπει να καταστήσουμε σαφές σε αυτούς τους ανθρώπους πώς η Ευρώπη βελτιώνει συγκεκριμένα τη ζωή τους» και ότι η Ευρώπη αποτελεί εγγύηση ειρήνης, ευημερίας και δημοκρατίας. Οι προκλήσεις του σημερινού κόσμου είναι πολύ μεγάλες για να μπορούν να τις αντιμετωπίσουν μεμονωμένα κράτη, πρόσθεσε, για να επαναλάβει την πάγια θέση της ότι μόνο από κοινού μπορεί η Ευρώπη να διαφυλάξει τα συμφέροντά της στον σημερινό παγκόσμιο ανταγωνισμό. «Ακόμη και αν είναι δύσκολο να το φανταστεί κανείς για μας, δεν θα πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι η ιδέα της ευρωπαϊκής ενοποίησης ήταν μια ιδέα ειρήνης. Βλέπουμε όλοι ότι ο κόσμος βρίσκεται σε αναταραχή. Η ειρήνη που έχουμε στην Ευρώπη εδώ και πολλά χρόνια, δεν είναι αυτονόητη», σημείωσε, αλλά έσπευσε να διαβεβαιώσει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι αρκετά ισχυρή ώστε να δώσει τη σωστή απάντηση στη σημερινή μέρα.

Αναφερόμενη στη διαδικασία εξόδου μιας χώρας από την ΕΕ, η Καγκελάριος επισήμανε ότι θα διαρκέσει χρόνια και ότι μέχρι την ολοκλήρωσή της η Βρετανία παραμένει μέλος της ΕΕ.

http://www.protothema.gr/world/article/589783/merkel-na-min-theoroume-dedomeni-tin-eirini-pou-ehei-i-europi/

Καταλάβαμε καλά; Μας απειλεί με πόλεμο η χριστιανοδημοκράτισα του διαβόλου, η υπηρέτρια του Εωσφόρου μαζί με τον αιρετικό καλβινολουθηρανό συνάδελφό της: Κρύβεται φυσικά κάτω από την προβιά του φιλειρηνιστή λύκου που γλύφεται καθώς βλέπει τα πρόβατα στη στάνη που τα στοίβαξε είτε με τα μνημόνια, είτε με την ΕΚΤ, τα ομόλογφα, τα δάνεια, είτε με τους εξοπλισμούς, τανκς, υποβρύχια που πουλάει στους λαούς για να σκοτώνονταιο μεταξύ τους.

Η γνωστή καπιταλιστική συνταγή.

Λέτε να ξαναδούμε σκηνές σαν αυτή…

Άραγε οι Οι θηριωδίες των Γερμανών θα ξανάρθουν;

Άραγε οι θηριωδίες των Γερμανών θα επαναληφθούν; Όπως απειλεί η “χριστιανή” υποκρίτρια καγκελάριος της μιζέριας, της φτώχιας και της αυστηρής λιτότητας για τους άλλους, όχι της ίδιας!

Και λίγα λόγια για το γερμανικό λαό του πολιτισμού, της μουσικής και της φιλοσοφίας αλλά και τα ανημέρωτα ήθη του.

Αυτοί δεν καταλαβαίνουν από βία, την έχουν στο αίμα τους στο DNA τους. Οι Γερμανοί από το λατινικό ρήμα Gero = Φέρω. Οι Γερμανοί φέρουν κουβαλούν τα λεηλατημένα, ό,τι κουρσεύουν στις υποταγμένες σε αυτούς χώρες. Είναι πειρατές, χωρίς έλεος και υποχωρούν μόνο αν τους υποτάξεις με τη βία των όπλων, ειδάλλως σπέρνουν σε όλο τον κόσμο την δική τους βία, με κάθε τρόπο και μέσο. Οφείλουμε να τους αποκαλύπτουμε όπου κι αν τους βρίσκουμε.. Βλεπε και το βιβλίο μου η ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ-ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ Εκδόσεις ΑΠΑΝΤΑ ΚΟΙΝΑ.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.