Νάιγκελ Φάρατζ: Απατεώνες της Ε.Ε. τεμπέληδες που δεν εργαστήκατε ποτέ πήρατε το μάθημά σας; Ασφαλώς ΟΧΙ χαμερπείς αλαζόνες, υπηρέτες της οικονομικής ολιγαρχίας.

Κάτω από το χαμόγελο του Νότη Μαριά, ακούν σοβαροί, αμίλητοι, οι λελέδες των κρατών που αποτελούν το ευρωκοινοβούλιο, έναν θεσμό που δεν παίζει παρά μόνο συμβουλευτικό ρόλο, κι άλλοι παίρνουν τις αποφάσεις για τους λαούς τον Βρετανό πατριώτη Ν. Φάρατζ,

Κατάπιαν το αμίλητο νερό οι πλουσιοπάροχα αμειβόμενες μαριονέτες προσποιούμενες τους ανήξερους για το έγκλημα. Δήθεν πως δεν γνωρίζουν τα ρεμάλια του ευρωκοινοβουλίου πως μια σκοτεινή κλίκα (κατά τον Τζιοβάννι Βαρουφάκη) αποφασίζει από τα παρασκήνια.

Μια ολιγάριθμη ομάδα ευρωερπετών, μασόνων, σιωνιστών, ροκφελεριανών, ροθτσαϊλντιστών, αποφασίζει και διατάσσει χωρίς καμία δημοκρατική διαδικασία εις βάρος των συμφερ΄ποντων των λαών και υπέρ των τοκογλύφων και τραοπεζικών τυράννων τους.

παρακολουθείσετ πως ακούν τα ρομποτοποιημένα όντα, τα εξ αμάξης από τον φιλέλληνα πραγματιστή σοσιαλιστή, τον οποίο τα δούλα κείμενα, φαύλα ελληνικά ΜΜΕ τον θεωρούν, οι ανόσιοι, φασίστα.

Α, ξεχάσαμε, είναι και μια κοπελιά που χαμογελάει, υποθέτουμε πλήρης από αφέλεια και άγνοια, λίγο πίσω του.

Δες τε τα μούτρα τους όσο ο Φάρατζ μιλάει και πότε διαμαρτύρονται μαζί με τον θυροφύλακα του ευρωγκρούπ Σούλτσ, όταν τους λέει τεμπέληδες που με την προδιεγραμμένη εντολή του κόμματός τους εκλέχτηκαν για να εκπροσωπήσουν τους λαούς τους ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΛΗΤΟΙ όταν λένε κουταμάρες σαν τον Αβραμόπουλο και την Σπυράκη και τόσους άλλους λελέδες και λουλούδες!

Η ειρωνία του Φάρατζ ξεπερνάει κάθε όριο. Αμφισβητείστε, τους επιβάλλατε χωρίς να τους ρωτήσετε πολιτική Ένωση, και στα αρνητικά δημοφηφίσματα τους γράψατε και φέρατε από την πίσω πόρτα την συνθήκη της Λυσσαβώνας, δικατορίσκοι και παλιοφασιστόμουτρα.

Ώρα και για μας τους Έλληνες να φύγουμε το ταχύτερο από αυτή την θαλασσοπνίχτρα μαούνα!

Leave a Reply

Your email address will not be published.