Η ώρα των ψηφιακών ταυτοτήτων που θα επιβάλει η αντίχριστη Ελίτ είναι κοντά. Πως θα αντιδράσουμε;

Πρώτο και κύριο συσταίνουμε να αποδεικνύουμε τους εαυτούς μας σαν αληθινούς διακόνους του Θεού.

Δεύτερο, συσταίνουμε τους εαυτούς μας σαν πρόσωπα με υπομονή πολλή, με θλίψεις, με ανάγκες, με στενοχώριες, με πληγές από το ξύλο (προφανώς από τα γκλομπ της υπηρεσίας προστασίας του πολίτη, δηλαδή της αστυνομίας), με φυλακίσεις-παράσημο λόγω διώξεων που δεν μας αφήνουν να σταθούμε σε μέρος ήσυχο, με συνεχείς κόπους, με  ξενύχτια (προσπαθώντας να ξεφύγουμε από τη λυσσαλέα καταδίωξη των Αρχών), με πείνα καθώς θα στερούμαστε ακόμη και το ψωμί, αποφεύγοντας κάθε αμαρτία στη σκέψη και στην πράξη.

Τρίτο, αντιμετωπίζοντας τα ψεύδη τους με ακτύπητα επιχειρήματα που πηγάζουν από τις γνώσεις μας, (αλλά και τον εξ Αγίου Πνεύματος φωτισμό που θα μας δοθεί την κρίσιμη εκείνη ώρα εκ Θεού), δείχνοντας αγνή διάθεση, μακροθυμία, χρηστότητα, απέραντη καλοσύνη, με αγάπη αυθεντική κι ανυπόκριτη, χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος.

Τέταρτο, ο λόγος μας θεμελιωμένος στη λογική (τον ορθό λόγο) θα είναι ένα από τα πιο επιθετικά μας όπλα, που είναι κατάλληλα  για την επιβολή και τον θρίαμβο της δικαιοσύνης σαν αυτά που φέρνουν στο δεξί τους χέρι οι στρατιώτες για να επιτίθενται ενώ στο αριστερό χέρι φέρουν την ασπίδα για άμυνα.  

Πέμπτο, θα αποδεικνύουμε ποιοι είμαστε με τη δόξα που θα μας αποδίδουν οι πιστοί χριστιανοί και την ατιμία, κοροϊδία, βλασφημία και τη  δυσφήμιση που θα μας κάνουν οι συκοφάντες μας (με τα fake news, τα hoaxes, το ελεγχόμενο από την ελίτ internet, και φυσικά τα πανελλήνιας εμβέλειας καταδικά τους «πληρωμένα» μεγαλοκάναλα).

Έκτο, θα είμαστε λόγω του μηνύματος που φέρνουμε άσημοι και αγνοούμενοι από όλους, συχνά κινδυνεύοντας να χάσουμε τη ζωή μας κι όμως πάλι ζώντες διότι παρά τις βαριές δοκιμασίες δεν θανατωνόμαστε τόσο εύκολα. Χάρις στην πρόνοια και την ευλογία του Θεού.

Έβδομο, λόγω των δοκιμασιών που θα μας υποβάλλουν θα μας νομίζουν βυθισμένους στη λύπη και την κατάθλιψη εμείς όμως πάντοτε χαίρουμε προσδοκώντας την ατέλειωτη αιωνιότητα.

Όγδοο, θα μας περιφρονούν βλέποντες ότι είμαστε πάμπτωχοι σε υλικά αγαθά, όμως εμείς είμαστε πλούσιοι σε πνευματικούς και ουράνιους θησαυρούς. Ενώ δεν έχουμε τίποτα, κατέχουμε τα πάντα! (Β’ προς Κορινθίους, κεφ. 6, στίχοι 4-10).

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Με βάση τα πιο πάνω εφόδια ας είμαστε έτοιμοι, πάνοπλοι να αντιμετωπίσουμε όλα τα πιο κάτω:

Ο ἀναγινώσκων νοείτω.

Αναρτήθηκε από Ασκητής Μαΐου 10, 2020

Η κάρτα – ψηφιακή ταυτότητα του πολίτη αναμένεται στην Ελλάδα αρχές του 2022 , θα είναι υποχρεωτική για τους πολίτες και θα έχει δύο μορφές, την υλική (πλαστική κάρτα) και την ψηφιακή.

Δηλαδή δεν θα χρειάζεται να τη δείχνουμε κάπου για να κάνουμε τη δουλειά μας αλλά θα βάζουμε μόνο ένα κωδικό στο σύστημα και το σύστημα θα διαβάζει

1) τη ψηφιακή υπογραφή και

2) τα βιομετρικά μας στοιχεία (για παράδειγμα το δαχτυλικό αποτύπωμα,η ίριδα ματιού, η φωνή και η φωτογραφία προσώπου).

Όπως αναφέρεται στον παρακάτω σύνδεσμο:

” …μέσα από την νέα ψηφιακή πύλη gov.gr (ή οποιασδήποτε άλλης ψηφιακής πύλης, οι οποίες θα διατηρηθούν), θα μπορεί να ταυτοποιηθεί και στη συνέχεια από το τάμπλετ, το κινητό, το λάπτοπ ή το pc του να πραγματοποιήσει όλες τις συναλλαγές του με το Δημόσιο.”

(Πηγή: https://dimosio.gr/e-taytotita-pote-erchetai-i-karta-toy-politi-ti-allazei/ )

Ο Άγιος Παΐσιος στο χειρόγραφο του που μας άφησε κληρονομιά, λέει ότι η αποδοχή της είναι πτώση – επειδή η κάρτα-ταυτότητα είναι πρόδρομος του χαράγματος.

Η κάρτα, δηλαδή η ψηφιακή ταυτότητα αυτή δεν είναι για τους Έλληνες μόνο, ούτε για τους Χριστιανούς Ορθόδοξους μόνο.

Η ψηφιακή ταυτότητα αυτή είναι παγκόσμια, προωθείται και σχεδιάζεται με την καθοδήγηση του ID2020.

Το μόνο διαφορετικό είναι το στάδιο εξέλιξης της κατάστασης που βρίσκεται η κάθε χώρα σχετικά με την ψηφιοποίηση της ταυτότητας .

Η ψηφιοποίηση της ταυτότητας είναι άσχετη με το αν ζητάει η κάθε χώρα και βιομετρικά στοιχεία.

Αλλά η πιο ασφαλής ψηφιοποιημένη ταυτότητα είναι αυτή που έχει και βιομετρικά στοιχεία.

Και ακόμα πιο ασφαλής είναι αυτή που έχει όλα τα βιομετρικά στοιχεία.

Για παράδειγμα στην Ελλάδα δε την έχουμε ακόμα, αλλά στην Ινδία την πήραν μέχρι και τα μωρά.

Για τους ενήλικες της Ινδίας την ονομάζουν Άντχαρ κάρτα

( https://en.m.wikipedia.org/wiki/Aadhaar )

Για τα παιδιά της Ινδίας την ονομάζουν Βάαλ – Άντχαρ κάρτα

(https://www.google.com/amp/s/government.economictimes.indiatimes.com/amp/news/digital-india/digital-baal-aadhaar-card-to-shield-your-child/74117369 )

Τι είναι το ID2020;

Στην επίσημη σελίδα του ID2020 γράφει τα εξής :

(Πρωτότυπο)

“ID2020, a US-registered 501(c)(3) based in New York, NY, is the Secretariat for the Alliance. As such, ID2020 is responsible and accountable for day-to-day operations, including: raising money to fund digital ID projects, coordinating with implementing partners for project implementation, setting and managing technical standards, monitoring and evaluation, legal and financial management and administration of the governance system. Management of these activities is the responsibility of ID2020’s Executive Director.”

(Μετάφραση)

” Το ID2020, είναι εγγεγραμμένο στις ΗΠΑ 501 (c) (3) που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, είναι η Γραμματεία της Συμμαχίας.

Ως εκ τούτου, το ID2020 είναι υπεύθυνο και υπόχρεο για καθημερινές λειτουργίες, όπως:

συγκέντρωση χρημάτων για τη χρηματοδότηση έργων ψηφιακής ταυτότητας,

συντονισμός με εταίρους υλοποίησης για την υλοποίηση έργων,

καθορισμός και διαχείριση τεχνικών προτύπων,

παρακολούθηση και αξιολόγηση, νομική και οικονομική διαχείριση και διαχείριση του συστήματος διακυβέρνησης.

Η διαχείριση αυτών των δραστηριοτήτων είναι ευθύνη του Εκτελεστικού Διευθυντή του ID2020. ”

Ποια είναι αυτή η Συμμαχία και ποιά είναι αυτή η μορφή διακυβέρνησης;

Στην ίδια σελίδα του ID2020 γράφει οτι :

(Πρωτότυπο)

” No government, company or agency can solve this challenge alone. Setting the future course of digital ID and navigating the associated risks is a challenge that requires sustained collaboration and global partnership.”

(Μετάφραση)

“Καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή οργανισμός δεν μπορεί να λύσει αυτή την πρόκληση μόνη της.

Ο καθορισμός της μελλοντικής πορείας της ψηφιακής ταυτότητας και η πλοήγηση στους σχετικούς κινδύνους είναι μια πρόκληση που απαιτεί συνεχή συνεργασία και παγκόσμια συνεργασία. ”

Συμπέρασμα :

Άρα η Συμμαχία ( ID2020) δρα παγκόσμια αφού αναδεικνύεται ως η μόνη αρχή – εξουσία που οργανώνει τον κόσμο σε κυβερνητικό και οικονομικό επίπεδο.

Ποιος επέτρεψε την παράδοση της εξουσίας στη Συμμαχία ID2020;

(Πρωτότυπο)

In September 2015, all United Nations member states adopted the 2030 Sustainable Development Goals, including their commitment to “provide legal identity for all, including birth registration” by 2030.

(Μετάφραση)

Τον Σεπτέμβριο του 2015, όλα τα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών υιοθέτησαν τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του 2030, συμπεριλαμβανομένης της δέσμευσής τους να «παρέχουν νομική ταυτότητα για όλους, συμπεριλαμβανομένης της εγγραφής γεννήσεων» έως το 2030.

Πηγή :

https://id2020.org/digital-identity

Συμπέρασμα :

1) Εννοείται οτι αφού τα Ηνωμένα Έθνη έθεσαν το ID2020 ως εξουσία επί του θέματος, οι συναντήσεις και αποφάσεις που είναι να παρθούν γίνονται στα συνέδρια των Ηνωμένων Εθνών οπότε όσο υπάρχει ο ΟΗΕ δεν θα αλλάξει κάτι.

 

2) Μέχρι το 2030 έμειναν 9½ χρόνια για να πάρουν όσοι υπολοίπονται από τα 7,6 δισεκατομμύρια του κόσμου τη ψηφιακή ταυτότητα.

Μέχρι το 2024 υπολογίζεται ότι 5 δισεκατομμύρια ανθρώπων θα έχουν ψηφιακή ταυτότητα.

 

Πηγή: https://investinestonia.com/in-2024-5-billion-people-use-digital-id/

Τι άλλο κάνει η ID2020;

 

Η ID2020 συνεργάζεται μεταξύ άλλων εταιρειών με:

1) τη γνωστή Microsoft που ίδρυσε ο Μπιλ Γκέιτς πριν 40 χρόνια.

2) με την φιλανθρωπική συμμαχία Gavi που επίσης ίδρυσε to Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς πριν 15 χρόνια και έχει σχέση με την οργάνωση διανομής εμβολίων παγκοσμίως

και

3) το Ίδρυμα Ροκφέλερ

μπορείς να τα δεις εδώ :

https://id2020.org/alliance

Σημείωση :

(Επίσης η Microsoft στις 26/03/2020 δημοσίευσε μια πατέντα όπου ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ να εκτελέσει μια εργασία – και θα πληρώνεται σε ηλεκτρονική μορφή με κρυπτονόμισμα.

(Πρωτότυπο)

Human body activity associated with a task provided to a user may be used in a mining process of a cryptocurrency system. A server may provide a task to a device of a user which is communicatively coupled to the server. A sensor communicatively coupled to or comprised in the device of the user may sense body activity of the user. Body activity data may be generated based on the sensed body activity of the user. The cryptocurrency system communicatively coupled to the device of the user may verify if the body activity data satisfies one or more conditions set by the cryptocurrency system, and award cryptocurrency to the user whose body activity data is verified.

(Μετάφραση)

Η δραστηριότητα του ανθρώπινου σώματος που σχετίζεται με μια εργασία που παρέχεται σε έναν χρήστη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια διαδικασία εξόρυξης ενός συστήματος κρυπτογράφησης.

Ένας διακομιστής μπορεί να παρέχει μια εργασία σε μια συσκευή ενός χρήστη που συνδέεται επικοινωνικά με τον διακομιστή. Ένας αισθητήρας που συνδέεται επικοινωνιακά με ή περιλαμβάνεται στη συσκευή του χρήστη μπορεί να αισθανθεί τη σωματική δραστηριότητα του χρήστη.

Τα δεδομένα δραστηριότητας σώματος μπορούν να δημιουργηθούν με βάση την ανιχνευμένη δραστηριότητα σώματος του χρήστη.

Το σύστημα κρυπτογράφησης που συνδέεται επικοινωνιακά με τη συσκευή του χρήστη μπορεί να επαληθεύσει εάν τα δεδομένα δραστηριότητας σώματος ικανοποιούν μία ή περισσότερες προϋποθέσεις που ορίζει το σύστημα κρυπτογράφησης και απονέμει κρυπτογράφηση στον χρήστη του οποίου τα δεδομένα δραστηριότητας σώματος επαληθεύονται.)

Πηγή :

https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606

Επιπλέον τον Οκτώβριο του 2019 έγινε μια προσομοίωση παγκόσμιας πανδημίας κορονοϊού ονόματι Event 201 υπό την αιγίδα του Johns Hopkins Center for Health Security στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων, το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Εδώ είναι η επίσημη σελίδα:

https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/videos.html

Από τον Ιανουάριο που ξεκίνησε η πραγματική πανδημία κοροναϊού, ακούγεται παντού ότι μοναδικός τρόπος να επιστρέψουμε στην κανονικότητα είναι ένα εμβόλιο.

Το ID2020 μαζί με τον εμβολιασμό προωθεί και τη χορήγηση της ψηφιακής ταυτότητας σε συνδυασμό . Αυτά δεν αποτελούν μυστικό, αφού κάθε φορά γίνονται οι σχετικές ανακοινώσεις στη σελίδα με τις σχετικές πληροφορίες, η οποία ανανεώνεται συνεχώς.

Η σελίδα είναι εδώ: https://www.biometricupdate.com/201909/id2020-and-partners-launch-program-to-provide-digital-id-with-vaccines

Στην ενημέρωση της 26ης Μαρτίου 2020 γράφει:

(Το πρωτότυπο κείμενο)

This post was updated at 4:58pm on March 26, 2020 to clarify that the program is intended to allow people to receive vaccination and prove they have received it, not to track individuals, as claimed by some conspiracy theorists.

(Μετάφραση)

Αυτή η ανάρτηση ενημερώθηκε στις 4:58 μ.μ., στις 26 Μαρτίου 2020, για να διευκρινιστεί ότι το πρόγραμμα προορίζεται να επιτρέψει στους ανθρώπους να εμβολιαστούν και να αποδείξουν ότι το έχουν λάβει, όχι για την παρακολούθηση ατόμων, όπως ισχυρίζονται ορισμένοι θεωρητικοί συνωμοσίας.

Σημείωση :

Η ανωτέρω ανακοίνωση διευκρινίζει οτι το πρόγραμμα έχει δύο μέρη –

1) Το πρώτο μέρος είναι το εμβόλιο και το

2) δεύτερο μέρος να μπορούν να αποδείξουν οι άνθρωποι οτι το έκαναν.

Στις 19 Μαρτίου 2020 είπε ο Μπιλ Γκέιτς στο Reddit :

(Πρωτότυπο)

Bill Gates recently stated on Reddit that “digital certificates” will be used to identify who received the upcoming COVID-19 vaccine. And these certificates will also be used to identify who can conduct business or not. Here’s how this plan is already backed by a massive organization called ID2020.

(Μετάφραση)

Ο Μπιλ Γκέιτς δήλωσε πρόσφατα στο Reddit ότι «ψηφιακά πιστοποιητικά» θα χρησιμοποιηθούν για να προσδιορίσουν ποιος έλαβε το επερχόμενο εμβόλιο COVID-19.

Και αυτά τα πιστοποιητικά θα χρησιμοποιηθούν επίσης για να προσδιορίσουν ποιος μπορεί να ασκήσει επιχειρηματική δραστηριότητα ή όχι. Δείτε πώς αυτό το σχέδιο υποστηρίζεται ήδη από έναν τεράστιο οργανισμό που ονομάζεται ID2020.

Σημείωση :

Δηλαδή ο Μπιλ Γκέιτς πρότεινε να μη μπορεί να δουλέψει όποιος δεν έχει κάνει το εμβόλιο και δε μπορεί να το αποδείξει με το ψηφιακό πιστοποιητικό.

Στη μέση του άρθρου γράφει:

(Πρωτότυπο)

For the people overseeing nationwide vaccination initiatives in developing countries, keeping track of who had which vaccination and when can be a tough task.

But researchers from MIT might have a solution: they’ve created an ink that can be safely embedded in the skin alongside the vaccine itself, and it’s only visible using a special smartphone camera app and filter.

In other words, they’ve found a covert way to embed the record of a vaccination directly in a patient’s skin rather than documenting it electronically or on paper – and their low-risk tracking system could greatly simplify the process of maintaining accurate vaccine records, especially on a larger scale.

(…)

The invisible “tattoo” accompanying the vaccine is a pattern made up of minuscule quantum dots – tiny semiconducting crystals that reflect light – that glows under infrared light. The pattern – and vaccine – gets delivered into the skin using hi-tech dissolvable microneedles made of a mixture of polymers and sugar.

“It’s possible someday that this ‘invisible’ approach could create new possibilities for data storage, biosensing, and vaccine applications that could improve how medical care is provided, particularly in the developing world,” MIT professor and senior author Robert Langer said in the statement

(Μετάφραση)

Για τους ανθρώπους που επιβλέπουν τις εθνικές πρωτοβουλίες εμβολιασμού στις αναπτυσσόμενες χώρες, παρακολουθώντας ποιος έχει εμβολιαστεί και πότε το έκανε μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο.

Ωστόσο, ερευνητές από το MIT μπορεί να έχουν μια λύση: έχουν δημιουργήσει ένα μελάνι που μπορεί να ενσωματωθεί με ασφάλεια στο δέρμα παράλληλα με το ίδιο το εμβόλιο και είναι ορατό μόνο χρησιμοποιώντας μια ειδική εφαρμογή και φίλτρο κάμερας smartphone.

Με άλλα λόγια, έχουν βρει έναν κρυφό τρόπο για να ενσωματώσουν το αρχείο εμβολιασμού απευθείας στο δέρμα ενός ασθενούς αντί να το τεκμηριώσουν ηλεκτρονικά ή σε χαρτί – και το σύστημα παρακολούθησης χαμηλού κινδύνου θα μπορούσε να απλοποιήσει σημαντικά τη διαδικασία διατήρησης ακριβών αρχείων εμβολίων, ειδικά σε μεγαλύτερη κλίμακα.

(…)

Το αόρατο «τατουάζ» που συνοδεύει το εμβόλιο είναι ένα μοτίβο που αποτελείται από μικροσκοπικές κβαντικές κουκίδες – μικροσκοπικοί ημιαγωγοί κρύσταλλοι που αντανακλούν το φως – που λάμπει κάτω από το υπέρυθρο φως. Το μοτίβο – και το εμβόλιο – παραδίδεται στο δέρμα χρησιμοποιώντας διαλυτά υψηλής τεχνολογίας μικροδόνδυλα φτιαγμένα από μείγμα πολυμερών και ζάχαρη.

«Είναι πιθανό κάποια μέρα αυτή η« αόρατη » προσέγγιση να δημιουργήσει νέες δυνατότητες για αποθήκευση δεδομένων, βιοαισθητοποίηση και εφαρμογές εμβολίων που θα μπορούσαν να βελτιώσουν τον τρόπο με τον οποίο παρέχεται ιατρική περίθαλψη, ιδιαίτερα στον αναπτυσσόμενο κόσμο», δήλωσε ο καθηγητής του MIT και ανώτερος συγγραφέας Robert Langer στη δήλωση. .

Και στη πρoτελευταία παράγραφο γράφει :

(Πρωτότυπο)

Considering the fact that this entire project is eerily reminiscent to a passage in the Book of Revelation (a Mark of the Beast that is received on the “right hand or forehead” and that is required “to buy or to sell”), the introduction of such a system would most likely be received with a great deal of resistance. And not only from religious people.

(Μετάφραση)

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ολόκληρο το έργο θυμίζει απότομα ένα απόσπασμα στο Βιβλίο της Αποκάλυψης (ένα σημάδι του θηρίου που παραλαμβάνεται στο “δεξί ή το μέτωπο” και που απαιτείται “για να αγοράσει ή να πουλήσει”), η εισαγωγή ενός τέτοιου συστήματος πιθανότατα θα λαμβάνονταν με μεγάλη αντίσταση. Και όχι μόνο από θρησκευτικούς ανθρώπους.

Πηγές:

https://www.gatesnotes.com/Health/A-coronavirus-AMA

 

Το πανεπιστήμιο που ανακάλυψε το αόρατο “μελάνι” είναι το γνωστό MIT της Αμερικής και γράφει στη σελίδα του οτι το κατασκεύασαν για να το κάνει ο κόσμος που ζει σε χώρες που είναι εύκολο να χαθούν τα χαρτιά ενός πολίτη ή δεν υπάχουν καθόλου, και όπου δεν υπάρχουν ψηφιακές βάσεις δεδομένων.

http://news.mit.edu/2019/storing-vaccine-history-skin-1218

(Πρωτότυπο)

In areas where paper vaccination cards are often lost or do not exist at all, and electronic databases are unheard of, this technology could enable the rapid and anonymous detection of patient vaccination history to ensure that every child is vaccinated,” says Kevin McHugh, a former MIT postdoc who is now an assistant professor of bioengineering at Rice University.

The researchers showed that their new dye, which consists of nanocrystals called quantum dots, can remain for at least five years under the skin, where it emits near-infrared light that can be detected by a specially equipped smartphone.

(Μετάφραση)

<< Σε περιοχές όπου οι χάρτινες κάρτες εμβολιασμού συχνά χάνονται ή δεν υπάρχουν καθόλου, και οι ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων είναι άγνωστες, αυτή η τεχνολογία θα μπορούσε να επιτρέψει την ταχεία και ανώνυμη ανίχνευση του ιστορικού εμβολιασμού των ασθενών για να εξασφαλίσει ότι κάθε παιδί εμβολιάζεται », λέει ο Kevin McHugh, πρώην MIT postdoc που είναι τώρα επίκουρος καθηγητής βιοτεχνολογίας στο Rice University.

Οι ερευνητές έδειξαν ότι η νέα τους βαφή, η οποία αποτελείται από νανοκρυστάλλους που ονομάζονται κβαντικές κουκκίδες, μπορεί να παραμείνει για τουλάχιστον πέντε χρόνια κάτω από το δέρμα, όπου εκπέμπει σχεδόν υπέρυθρο φως που μπορεί να ανιχνευθεί από ένα ειδικά εξοπλισμένο smartphone.

Ο Μπιλ Γκέιτς όμως ζητάει να το πάρει όλος ο κόσμος (τα ψηφιακά πιστοποιητικά που ανέφερε στο Reddit) .

Η κοινή λογική ορίζει οτι αν επιμένει ο Μπιλ Γκέιτς για το “τατουάζ”-ψηφιακά πιστοποιητικά παγκοσμίως, τότε αυτά είναι το ίδιο σημαντικά με το εμβόλιο.

Σε άλλη συνέντευξη του λέει τα εξής :

(Πρωτότυπο)

“Gates told BBC Breakfast. “If everything went perfectly, we could do slightly better than that. But there will be a trade-off: We’ll have less safety testing than we typically would have… we just don’t have the time to do what we normally do.

If you want to wait and see if a side effect shows up two years later, that takes two years,” he said. “So when you’re acting quickly… this is a public good, so those trade-offs will be necessary.”

(Μετάφραση)

Ο Γκέιτς είπε στο BBC Breakfast.

«Αν όλα πήγαιναν τέλεια, θα μπορούσαμε να κάνουμε λίγο καλύτερα από αυτό.

Αλλά θα υπάρξει αντιστάθμιση: Θα έχουμε λιγότερες δοκιμές ασφάλειας από ό, τι θα κάναμε συνήθως … απλά δεν έχουμε το χρόνο να κάνουμε αυτό που κάνουμε κανονικά.

Αν θέλετε να περιμένετε και να δείτε αν μια ανεπιθύμητη ενέργεια εμφανίζεται δύο χρόνια αργότερα, τότε αυτό διαρκεί δύο χρόνια », είπε. “Έτσι, όταν ενεργείτε γρήγορα … αυτό είναι κοινό αγαθό, οπότε αυτές οι αντισταθμίσεις θα είναι απαραίτητες.”

Συμπέρασμα :

Άγνωστο το ρίσκο με τις παρενέργειες απο το εμβόλιο, αλλά κάνοντας το, όλος ο παγκόσμιος πληθυσμός θα έχει πάρει μαζί με αυτό και το “τατουάζ”.

Πηγή :

https://finance.yahoo.com/news/bill-gates-coronavirus-vaccine-165057497.html?guccounter=1

Πληροφοριακά να επισημανθεί το εξής ότι σε όλες τις πανδημίες της ανθρωπότητας, όταν βγήκε εμβόλιο, τότε το αυτό έγινε υποχρεωτικό .Το ίδιο θα γίνει και τώρα.

Απόσπασμα απο το Ελληνικό Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμού :

β) Σε περιπτώσεις εμφάνισης κινδύνου διάδοσης μεταδοτικού νοσήματος, που ενδέχεται να έχει σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, μπορεί να επιβάλλεται δυνάμει απόφασης του Υπουργού Υγείας, μετά από σχετική γνωμοδότηση της ΕΕΔΥ, υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού με σκοπό την αποτροπή της διάδοσης της νόσου. Με την ανωτέρω απόφαση ορίζεται η ομάδα του πληθυσμού ως προς την οποία καθίσταται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός με καθορισμένο εμβόλιο, η τυχόν καθορισμένη περιοχή υπαγωγής στην υποχρεωτικότητα, το χρονικό διάστημα ισχύος της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, το οποίο πρέπει πάντοτε να αποφασίζεται ως έκτακτο και προσωρινό μέτρο προστασίας της δημόσιας υγείας για συγκεκριμένη ομάδα του πληθυσμού, η ρύθμιση της διαδικασίας του εμβολιασμού και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια.

Πηγή :

Επομένως όταν το σύνολο της ανθρωπότητας κάνει το εμβόλιο του κορονοϊού με το “τατουάζ” που θα το συνοδεύει, θα μπορεί να γυρίσει στη “φυσιολογική ζωή”.

Θα μπορεί να αγοράζει και να πουλάει.

Triklopodia

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.