Αλήθεια εδώ, αλήθεια εκεί, ποια είναι αλήθεια; Κι όμως αλήθεια υπάρχει μόνο μία

Γιατί οι τύποι που ανέλαβαν να ελέγχουν τις ψευδείς ειδήσεις, γελοιοποιούνται τόσο;

30 Σεπτεμβρίου, 2020 3

Η δουλειά τους είναι να αποδομούν ως fake news, (ώστε ….να μειώνεται η απήχησή τους μέσω αποκλεισμών των σχετικών άρθρων), οποιασδήποτε είδησης δεν “βολεύει” το κυρίαρχο αφήγημα. (Σ.γ.:και κατεστημένο)

Για παράδειγμα, καταβάλουν τεράστιες, αγωνιώδεις προσπάθειες, να αποδείξουν ότι είναι “παραπληροφόρηση”, οποιαδήποτε ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ, (σ.γ.: ήδη το βίντεο του Suchart Bhahti στο Συνέδριο της Ανεξάρτητης Κίνησης Ιατρών Αττικής 19 με 20 /9/2020 όπου υποστηρίζει ότι η πανδημία έχει λήξει εξαφανίστηκε από το youtube προφανώς για το χυδαίο περιεχόμενό του) δεν ταυτίζεται με τις επιδιώξεις του βιοπληροφοριακού συμπλέγματος των big pharma και των υπηρετών της στην “ενημέρωση”.

Γιατί οι τύποι που ανέλαβαν να ελέγχουν τις ψευδείς ειδήσεις, γελοιοποιούνται τόσο;

Η απάντηση στην ερώτηση, είναι πολύ απλή και είναι γενική…

ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ “ΠΟΡΝΗ”, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ή ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,  ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΗΣ.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;

Όσο για αυτά τα “ΓΕΛΟΙΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ”, ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ “ΝΤΑΒΑΤΖΗ” ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ…(ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ Biily Gates).

Και αυτό, τα λέει όλα.

Αν δε κοιτάξετε τις φάτσες τους, έχετε και τις απαντήσεις.

“ΗΜΙΜΑΘΗ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΗ” ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, Ο κ. ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΚΕΦΑΛΑΣ.

ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ “ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ” ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Καλλιόπη Σουφλή

ΠΗΓΗ:https://attikanea.info/%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%bf%ce%b9-%cf%84%cf%8d%cf%80%ce%bf%ce%b9-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%bd%ce%ad%ce%bb%ce%b1%ce%b2%ce%b1%ce%bd-%ce%bd%ce%b1-%ce%b5%ce%bb%ce%ad%ce%b3%cf%87%ce%bf%cf%85/

Leave a Reply

Your email address will not be published.