Ομάδα με το όνομα «One Planet One Child» ωθεί ατζέντα ελέγχου του πληθυσμού με στόχο την οικογένεια, έτσι ώστε να αποτρέψει τους ανθρώπους από το να κάνουν παιδιά.

Μια άθεη και αντίχριστη Δύση, δεν μπορούσε παρά να εφαρμόσει άθεους και αντίχριστους νόμους πολύ πριν ξεκινήσει από την άρρωστη μάνα του καπιταλισμού και του αστικού συστήματος το άθεο, υλιστικό και βάρβαρο κομμουνιστικό καθεστώς, το παιδί της.

Στην αρχή φάνηκε ανθρωπιστικό και υπέρ του φτωχού κι αδύνατου. Εκεί που το αστικό σύστημα καθόρισε αυθαίρετα για εργατικό μισθό  ένα ελάχιστο όριο συντηρήσεως του εργάτη, ή αλλιώς όριο λιμοκτονίας ο μαρξισμός του υποσχέθηκε οικονομική ισότητα με τη δικτατορία του προλεταριάτου.

Του έδωσε ψωμί και δουλειά αλλά ίσα-ίσα για να ζήσει. Η μαλθουσιανή θεωρία με τον γενικά αποδεκτό (από αστούς, σοσιαλιστές και μαρξιστές) ως τα σήμερα νόμο της φθίνουσας απόδοσης του εδάφους κατά τον οποίο ενώ ο πληθυσμός αυξάνει με γεωμετρική πρόοδο, (είναι τώρα 7,5 δις και το 2030 θα είναι 11 δις) δηλαδή ο 1 παράγει 2 παιδιά, οι 2 παράγουν 4 και οι 4 φτιάχνουν 8 και οι 8 δημιουργούν 16 παιδιά κ.ο.κ. ενώ τα προϊόντα του εδάφους, η τροφή για να ζήσουν οι υπερπαραγόμενοι πολίτες αυξάνει με αριθμητική πρόοδο 1,2,3,4,5,6 κ.ο.κ. κατέληξε εδώ και 200 χρόνια ότι οι πολλές γεννήσεις γίνονται η αιτία της οικονομικής αθλιότητας των λαών γιατί η παραγωγή επαρκούς τροφής από το έδαφος δεν φτάνει για να ζήσουν και να επιβιώσουν όλοι όσοι γεννούνται.

Βέβαια από τους πολιτικούς ηγέτες του αντίχριστου κατεστημένου δεν θα ακούσετε ποτέ ότι 10 με 20 οικογένειες στον πλανήτη κατέχουν το 90% του παραγόμενου πλούτου, έχουν το χρήμα να κάνουν ό,τι θέλουν κι επομένως να επιβάλλουν με διαφόρους τρόπους πχ με παραγόμενους από το H.A.A.R.P. τυφώνες, με καταστροφές και χιλιάδες θανάτους από τις πλημμύρες, χιλιάδες θύματα με βιολογικά όπλα, όπως θανατηφόρους ιούς τύπου Embola, Sars, mideastsars, κ.λπ. σπέρνοντας πανδημίες αλλά και με στειρωτικά εμβόλια να επιτύχουν μείωση του πληθυσμού ή αλλιώς αποπληθυσμό (depopulation). Αλλά γιατί όχι με τοπικούς πολέμους, υβριδικούς, ασύμμετρους κ.λπ. διάβολος και σατανοκινούμενοι άνθρωποι συνεργάζονται για να μειώσουν τον πληθυσμό τουλάχιστον στα 4 δις όπως θα δούμε παρακάτω ως το 2100.

Σε όλους αυτούς τους άθεους και υλιστές Δύσης και Ανατολής, μαρξιστές, σοσιαλιστές και καλοζωισμένους αστούς δεν περνάει ποτέ από το μυαλό τους ότι ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΟΥ ΑΦΘΟΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ Η ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥΣ. ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΤΩΧΟ, ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΤΙΚΟ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΗ, ΨΥΧΡΗ ΛΟΓΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥΣ. [1]

Φυσικά είναι απόλυτα πρόωρο και η επικρατούσα πλανητική βαρβαρότητα, δεν επιτρέπει να κατανοήσει και και να ασπασθεί ο εγωιστής άνθρωπος της εποχής μας τι σημαίνει ΙΣΟ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ και ΚΟΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. Δεν μπορεί καν να σκεφτεί ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ και επομένως είμαστε ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ, ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ ΟΤΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ  ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

Επομένως τα παρακάτω που θα παραθέσουμε είναι αναμενόμενα μέσα στην τυφλωμένη από τα πάθη, το συμφέρον και το πονηρό πνεύμα που διακατέχει την ανθρωπότητα η οποία μάταια ψάχνει να βρει τρόπους να καλοπεράσει εδώ κάτω στο σύντομο επίγειο διάβα της.

Ευαγγελάτος Γεώργιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ:

Τεράστιες πινακίδες αναρτούνται σε Καναδά και πολιτείες των ΗΠΑ, όπως το Κολοράντο και η Μινεσότα από μια ομάδα που λέγεται «One Planet One Child» (Ένας Πλανήτης Ένα Παιδί).

‘Ενας πλανήτης ένα παιδί κι αυτό με το ζόρι

Όπως θα δείτε στο σάιτ, αλλά και στο προπαγανδιστικό τους βίντεο, που ακολουθούν παρακάτω, είναι πιστοί στις προσταγές της Ατζέντας 2030 και προσπαθούν να πείσουν για τον υπερπληθυσμό στον πλανήτη, που απειλεί την επιβίωση της ανθρωπότητας

Το ενδιαφέρον, όταν μεταβαίνει κάποιος στο σάιτ της ομάδας αυτής, είναι ότι βλέπει στην ενότητα «Σχετικά με εμάς», τον πρώτο σύνδεσμο που ονομάζεται «You Had Me At Childfree». Όπως φαίνεται η πραγματική τους ατζέντα είναι κατά των παιδιών γενικώς και όχι μόνο υπέρ της απόκτησης ενός παιδιού. Ευχαριστούν επίσης και τον επισκέπτη της σελίδας που μειώνει το ενεργειακό του αποτύπωμα στον πλανήτη!

Στο βίντεο που ακολουθεί εξηγούν το όραμά τους, για ένα μέλλον όπου τα παιδιά θα αγαπιούνται από όλους και θα έχουν την ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή, καλύτερη προσφορά εργασίας, τροφής, νερού και στέγης. Μετά ρίχνουν και το δήθεν πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής, που εξαφανίζει τους πόρους του πλανήτη και μας οδηγεί σε κρίση.

Η ρίζα λοιπόν του προβλήματος κατ’ αυτούς, είναι ο υπερπληθυσμός της Γης, κι όπως λένε μάλιστα, κάποιοι από εμάς τους ανθρώπους φοβόμαστε να το παραδεχθούμε, κάποιοι από εμάς κερδίζουμε από αυτό, ενώ άλλοι φοβούνται ίσως τον υπερπληθυσμό επειδή δε βλέπουν λύση στο πρόβλημα.

Αυτοί όμως έχουν λύση στο πρόβλημα του υπερπληθυσμού! Να μικρύνουμε τις οικογένειες. Το 1960 κάθε οικογένεια είχε κατά μέσο όρο 5 παιδιά, τώρα έχει κατά μέσο όρο κάτω από 2 παιδιά. Όμως δε λύθηκε το πρόβλημα, επειδή αρχίσαμε πολύ αργά να παίρνουμε μέτρα.

Μετά δείχνουν τον αριθμό των ανθρώπων στον πλανήτη, που όπως λένε αυξάνεται επικίνδυνα κι αν δεν επιλέξουμε τη μικρή οικογένεια, τότε θα αυξήσουμε τον παγκόσμιο πληθυσμό τόσο πολύ, που τα πράγματα δεν θα είναι καλά για την ανθρωπότητα. Σ.γ.:Λες και ήταν κάποτε καλά τα πράγματα για το σύνολο της ανθρωπότητας!

Για να επέλθει λοιπόν ισορροπία στον πληθυσμό, μας προτείνουν ένα πολύ πιο όμορφο δρόμο: Να προειδοποιηθεί ο κόσμος, ώστε να κινητοποιηθεί παγκόσμια και να επιλέξει εθελοντικά οικογένειες με ένα παιδί.
Μάλιστα έχουν υπολογίσει και το κατά πόσο θα μειωθεί ο πληθυσμός, αν επιλέξουμε όλοι αυτό το στυλ οικογένειας. Αντί να φτάσει ο πληθυσμός του πλανήτη τα 11 δις το 2.100 θα είναι κοντά στα 4 δις. Δηλαδή το μισό του σημερινού παγκόσμιου πληθυσμού. Κάποιες χώρες το έκαναν αυτό, δίνοντας ελκυστικά κίνητρα στον πληθυσμό τους για να κάνουν οι πολίτες μικρές οικογένειες, ως εθνική προτεραιότητα, με δραστικά αποτελέσματα.

Αυτό όμως που θέλουν είναι το κύμα της νοοτροπίας της απόκτησης μόνο ενός παιδιού, να κατακλύσει τη σκέψη του κόσμου και γι’ αυτό μας καλούν να δείξουμε στον κόσμο, πως μπορεί να είναι μια καμπάνια μικρής οικογένειας.
Αντί να κινητοποιείται ο κόσμος να καταταγεί στον στρατό κλπ., πρέπει να εμπνεύσουμε τον πλανήτη να συμμετέχει σε μια παγκόσμια προσπάθεια με πλάνο μιας οικογένειας με ένα παιδί.

Οι τεράστιες πινακίδες είναι ένας εξαιρετικός τρόπος όπως λένε, να το καταφέρουν αυτό, επειδή το μήνυμά τους φθάνει πολύ σύντομα, απευθυνόμενο σε ποικίλο κοινό, σε αυτοκινητόδρομους με μεγάλη κυκλοφορία. Αρχίζουν λοιπόν μια καμπάνια τεράστιων πινακίδων, για να επιβεβαιώσουν, ότι όλοι θα μάθουν ότι ο υπερπληθυσμός στον πλανήτη είναι η ρίζα των πιο σοβαρών προβλημάτων και πως αυτό το πρόβλημα έχει λύση, απλά, με το να επιλέξουμε μικρότερες οικογένειες.
Ανέπτυξαν και δοκίμασαν διάφορους τρόπους για να μεταφέρουν το μήνυμα και έχουν μηνιαίο πρόγραμμα να κάνουν επίδειξη του σχεδίου τους στη Μινεάπολη και το Ντένβερ κι έψαξαν να βρουν τις κατάλληλες τοποθεσίες, ώστε αν όλα πάνε καλά, να μπορέσουν να έχουν μεγαλύτερη χρηματοδότηση και να επεκταθούν και σε άλλες πόλεις, δοκιμάζοντας κι άλλους τρόπους διαφήμισης.
Στο τέλος, μας καλούν όλους, με αυτόν τον τρόπο, να δείξουμε στον κόσμο πώς λύνεται το πρόβλημα του υπερπληθυσμού, να υιοθετήσει όποιος επιθυμεί μια τέτοια πινακίδα και να δώσουμε στα παιδιά μας μια ευκαιρία.

Σε ποια παιδιά άραγε; Αυτά που θα απομείνουν στον πλανήτη μετά τα αποτελέσματα της καταστροφικής για την ανθρωπότητα στρατηγικής τους;

Δείτε τον 13ο στόχο της Ατζέντας 2030 και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

photo video screenshot

ΠΗΓΗ:https://www.el.gr/nea-taxh/echthroi-ton-paidion-kai-tis-oikogeneia/

 

[1]Νικολάου Ψαρουδάκη: Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ. Υπότιτλος: ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ, τρίτη έκδοση, Αθήνα 1961

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.