Ο Κούλης υποβιβάζει την σοβαρότητα και την μακαβριότητα της Λέσχης Bildemberg

Του κόπηκε το χαμόγελο του Κούλη! Δείτε το παλικάρι που τόλμησε να ρωτήσει τον Μητσοτάκη για την Λέσχη ΒΙLDERBERG (BINTEO) – Makeleio.gr

KOULIS BILDERBERG

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «στον ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, απαντά στο ερώτημα ενός νεαρού πολίτη, σχετικά με την φετινή συμμετοχή του στο συνέδριο της λέσχης Μπίλντερμπεργκ.
Εννοείται πως με την απάντησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αποκαλύπτει απαγορευμένα σημεία (αυτό δεν γίνεται ούτε με τον ορό της αλήθειας)…& εξάλλου γιατί να το κάνει… αφού είναι & αυτός άνθρωπος του συστήματος της παγκοσμιοποίησης & της νέας τάξης πραγμάτων.
Έχει μεγάλο ενδιαφέρον η απάντησή του, διότι μας κάνει γνωστό, πως το κυριότερο θέμα το οποίο συζητήθηκε στο συνέδριο της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, ήταν το πλαστικό χρήμα, οι ηλεκτρονικές ταυτότητες & γενικότερα η γρήγορη εδραιοποίηση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης & στην Ελλάδα, με την οποία συμφωνεί & ο ίδιος (κακώς).
Φαίνεται ξεκάθαρα πως το καινούριο στρατιωτάκι – μαριονεττάκι της λέσχης, που πιθανόν να του έχουν τάξει & πρωθυπουργία, έχει μάθει να λέει καλά το ηλεκτρονικό του ποιηματάκι.

Απόσπασμα από την εκπομπή «στον ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου στις 27.06.2016 το επίμαχο βίντεο πάρθηκε από την ιστοσελίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Χίου.

https://www.youtube.com/watch?v=qR9WW5nWZSg

Σ.γ.: Πιστεύετε τις δικαιολογίες και τις σοφιστείες του Κούλη; Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ δίνει το σήμα και αποτελεί το προβάδισμα για την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Μόνο να διαβάσετε το πλήθος της βιβλιογραφίας ενός μόνο ανθρώπου, του Ιδρυτή της Χριστιανικής Δημοκρατίας Νικόλα Ψαρουδάκη, θα μείνετε κεχηνότες από την εγκληματική έμπενευση των ανθρώπων αυτών, ακριβώς όπως σηυμβαίνει στους συμμετέχοντες  στην Τριμερή (Τrilateral). Nα μην ξεχάσουμε και τον Θανάση Στριγγά και το πλήθος των βιβλίων του εκδόσεις ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ. Πρόκειται για διδασκαλείο που εκπαιδεύει πολιτικούς να δολοφονούν με ωραίο κι ευγενικό έως στρατιωτοκρατικό ή καλλίτερα παραστρατιωτικό, τρόπο τους λαούς.

Δείτε ποιοι συμμετέχουν φέτος και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

https://www.youtube.com/watch?v=TA8vjU-auiM

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.