ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΊΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ

Γιατί ένας διάσημος γιατρός όπως η Dr. Margareta Gri esz-Brisson εκθέτει τον εαυτό της/του στη φασαρία των κριτικών της; Γιατί δεν συγκρατείται και δεν σιωπά; Επειδή είναι γιατρός και ως εκ τούτου αφοσιωμένη στον λαό και όχι στην πολιτική.

Στην εξήγηση ενός δικηγορικού γραφείου που εδρεύει στη Μαδρίτη, λέει: «Υπάρχει συναίνεση μεταξύ των εμπειρογνωμόνων ότι τα τρέχοντα μέτρα είναι δυσανάλογα με την επακόλουθη ζημία. Ζητήσαμε από μερικούς από αυτούς τους πολύ αξιόπιστους ειδικούς γιατί δεν δημοσίευσαν τις απόψεις τους και κάθονταν σε τηλεοπτικές εκπομπές και παρουσίαζαν τα γεγονότα από διαφορετική οπτική γωνία. Εκπληκτικά, η απροθυμία δικαιολογείται από τη μία με αβεβαιότητα, αλλά κυρίως με ανησυχίες σχετικά με τον αποκλεισμό ως θεωρητικός συνωμοσίας. “

Υπάρχουν σοβαροί λόγοι να φοβούνται περισσότερο εκείνους που είναι υπεύθυνοι για τα μέτρα της κορώνας παρά για τον ιό της κορώνας. Περισσότεροι γιατροί πρέπει να έχουν το θάρρος να πάρουν θέση. Γιατροί σε όλο τον κόσμο επικαλούνται τον όρκο της Γενεύης. Σε πολλές χώρες είναι μέρος του ιατρικού επαγγελματικού κώδικα, σε ορισμένες έχει ακόμη και χαρακτήρα νόμου. Σύμφωνα με το Ärzteblatt, η Παγκόσμια Ιατρική Ένωση (WMA=WORLD MEDICAL ASSOCIATION) αναμένει ότι η αναθεωρημένη έκδοση θα αναγνωριστεί παγκοσμίως ως ηθικός κώδικας για όλους τους γιατρούς. Επίσημη μετάφραση της Γερμανικής Διακήρυξης της Γενεύης, η οποία εγκρίθηκε από την Παγκόσμια Ιατρική Ένωση, 2017.

Πιστοί στον όρκο του Ιπποκράτη οι λίγοι και έντιμοι

Μεταξύ άλλων, ο όρκος του γιατρού της Γενεύης δηλώνει:

“Δεν θα χρησιμοποιήσω τις ιατρικές μου γνώσεις για να παραβιάσω τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις πολιτικές ελευθερίες, ακόμη και υπό απειλή .”

ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ

«Εμείς, μερικοί γιατροί, έχουμε στείλει μια ανοιχτή επιστολή στον ιατρικό σύλλογο που είναι υπεύθυνος για εμάς. Μετά από απόφαση του Διοικητικού Δικαστηρίου του Würzburg στις 17 Σεπτεμβρίου 2020, έχουμε δει τον ιατρικό απόρρητο σε μεγάλο κίνδυνο: μια διάγνωση είναι εξίσου λίγο να βρεθεί σε ένα δημόσια προσβάσιμο έγγραφο όπως και σε μια ασθένεια! Επιπλέον, θέλουμε να δούμε το ζήτημα της ευθύνης για οποιαδήποτε ζημία να ρυθμίζεται κατηγορηματικά, το οποίο, κατά τη γνώμη μας, έχει ανατεθεί “προς τα κάτω” από τους πολιτικούς. ”
Http://www.bitchute.com/video/Fs4oB9fmb7vt/

ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ – IFSG

Νόμος για την πρόληψη και τον έλεγχο των μολυσματικών ασθενειών στον άνθρωπο ( Νόμος περί προστασίας των λοιμώξεων – IfSG)

Τμήμα 5 Επιδημική κατάσταση εθνικού πεδίου
(1) Το γερμανικό Bundestag καθορίζει μια επιδημική κατάσταση εθνικού πεδίου. Το γερμανικό Bundestag ακυρώνει τον προσδιορισμό της επιδημίας της εθνικής εμβέλειας, εάν δεν υπάρχουν πλέον οι προϋποθέσεις για τον προσδιορισμό της. Η κατάργηση θα ανακοινωθεί στην Εφημερίδα της Ομοσπονδιακής Νομοθεσίας.

ΠΗΓΗ: dionios.blogspot.com

Ξυπνάτε γιατροί κι υπερασπιστείτε τους ασθενείς σας

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ της GENEVA

Η Δήλωση εγκρίθηκε από τη 2η Γενική Συνέλευση του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου, Γενεύη, Ελβετία, Σεπτέμβριος 1948 και αναθεωρημένος έως τις 22 Γενική Συνέλευση του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου, Σίδνεϊ, Αυστραλία, Αύγουστος 1968 και αναθεωρήθηκε από την 35η Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας Ιατρικής Ένωσης, Βενετία, Ιταλία, Οκτώβριος 1983 και αναθεωρήθηκε από 46. Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας Ιατρικής Ένωσης, Στοκχόλμη, Σουηδία, Σεπτέμβριος 1994 και γλωσσική αναθεώρηση κατά την 170η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, Divonne-les-Bains, Γαλλία, Μάιος 2005 και κατά τη 173η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, Divonne-les-Bains, Γαλλία, Μάιος 2006 και αναθεωρήθηκε από την 68η Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας Ιατρικής Ένωσης, Σικάγο, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Οκτώβριος 2017.

Ως μέλος του ιατρικού επαγγέλματος, δεσμεύομαι επίσημα να αφιερώσω τη ζωή μου στην υπηρεσία της ανθρωπότητας. Η υγεία και η ευημερία του ασθενούς μου θα είναι το κύριο μέλημά μου. Θα σεβαστώ την αυτονομία και την αξιοπρέπεια του ασθενούς μου. Θα διατηρήσω τον υψηλότερο σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή. Δεν θα επιτρέψω την ηλικία, την ασθένεια ή την αναπηρία, την πίστη, την εθνικότητα, το φύλο, την εθνικότητα, την πολιτική σχέση, τη φυλή, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την κοινωνική θέση ή οποιοδήποτε άλλο παράγοντα μεταξύ των καθηκόντων μου και της δικής μου και να αρνηθώ την προσφορά ιατρικής επέμβασης και θεραπείας στον ασθενή μου.

Θα κρατήσω τα μυστικά που μου εμπιστεύτηκαν ακόμη και μετά το θάνατο του ασθενούς. Θα ασκήσω το επάγγελμά μου όσο καλύτερα γνωρίζω, με αξιοπρέπεια και σύμφωνα με την ορθή ιατρική πρακτική. Θα σεβαστώ την τιμή και τις ευγενείς παραδόσεις του ιατρικού επαγγέλματος. Θα δείξω στους δασκάλους μου, στους συναδέλφους μου και στους μαθητές μου τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη που τους αξίζουν. Θα μοιραστώ τις ιατρικές μου γνώσεις προς όφελος του ασθενούς και για τη βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης. Θα φροντίσω τη δική μου υγεία, σεβαστείτε την ευημερία μου και τις ικανότητές μου για να μπορέσω να προσφέρω το υψηλότερο επίπεδο θεραπείας. Δεν θα χρησιμοποιήσω τις ιατρικές μου γνώσεις για να παραβιάσω τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις πολιτικές ελευθερίες ακόμη και υπό απειλή. Δεσμεύομαι επίσημα σ’ αυτό, με τη δική μου ελεύθερη βούληση και με την τιμή μου .

Επίσημη μετάφραση της Γερμανικής Διακήρυξης της Γενεύης, η οποία εγκρίθηκε από την Παγκόσμια Ιατρική Ένωση

ΠΗΓΗ:https://www.bundesaerztekammer.de/fileadmin/user_upload/downloads/pdf-Ordner/International/Deklaration_von_Genf_DE_2017.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published.