Κρούσματα μαιμού χωρίς Αντιδραστήρια και ομολογία της απάτης των Τεστ από Τσιόδρα.

Αρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

Λόγω του Ευρωναυάγιου αυξήθηκαν σήμερα τα κρούσματα. Είπανε να παίξουν  ξερά Κορωνοϊό και Τουρκία. Άλλα θέματα δεν υπάρχουν.

460 κρούσματα μαϊμού το τελευταίο 24ωρο. Στην Αττική τα 207.Η “μαιμού” βρήκε 114 κρούσματα σε κονσερβοποιία στη Σκύδρα Πέλλας. Κλείνει η εταιρεία για 10 ημέρες. Πέντε κρούσματα Κορωνοϊού και σε Γηροκομείο της Καρδίτσας. Βρήκαν ανοικτή τη πόρτα οι “ελεγκτές Κορωνοιού” και μπήκαν στα Γερόντια!!!

Τέσσερα κρούσματα στο χαμόγελο του Παιδιού…

Ασυμπτωματικός μπήκε σε τρία πλοία και άλλαξε δύο νησιά. Ψάχνουν οι Σέρλοκ Χομς του Μητσοτάκη τις επαφές του!!!

Ο Μητσοτάκης κυβερνά με τους εντολοδόχους Δημοσιογράφους και τα αργυρώνητα Μ.Μ.Ε που είναι ο καρκίνοι του Έθνους. Με μια άκρως ενορχηστρωμένη προπαγάνδα τα παρουσιάζουν όπως θέλει και όχι όπως είναι..

Τα κρούσματα βγαίνουν απο διαγνωστικά που βγάζουν θετικούς ολες τις απλές γρίπες..Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας δεν εξετάζει κανένα δείγμα δεν κάνει Μοριακό Τεστ γιατί δεν έχουν  Αντιδραστήρια  από 01/09/20..Τωρα πως κάνουν τα Τεστ και βγαίνουν θετικά μονο αυτοί ξέρουν!!! (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας στο τέλος).

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ έχει αύξηση κρουσμάτων όπως είχε δηλώσει από το Καλοκαίρι ο ΜΑΓΟΣ του ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ Κυριάκος..(VIDEO)

Θετικοί βγαίνουν και όσοι εχουν αντισώματα…δηλαδή όσοι ειναι ΥΓΙΕΙΣ!!! Με μάσκες όσοι φοράνε γίνονται κατά τον Τσιόρδα ,Μαγιορκίνη Χαρδαλιά και Σύψα ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!! Όλοι οι άλλοι θάνατοι έπαψαν να υπάρχουν μονο Covid 19 ..”Nέα παιδιά” φεύγουν κάθε μέρα ηλικίας 70 ,80 102…Όλοι νεότατοι και ντούροι!!!

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη σκέφτεται το Πολίτη…Όσους πνίγηκαν στα λασπόνερα στη Θεσσαλία και στο Ιόνιο δεν έχουν ανάγκη φροντίδας γιατί δεν είχαν φροντίσει να έχουν σωσίβια στα κρεβάτια τους συμφωνία με τις έκτακτες οδηγίες του Χαρδαλιά της Πολιτικής Προστασίας…Ο Πρωθυπουργός δεν τόλμησε ούτε να τους επισκεφθεί στο Ιόνιο..Πνίγηκαν τελείωσαν σου λέει αυτοί!!

Οι Λαθρομεταναστες μοιράζονται και παίρνουν ΠΟΣΤΑ οταν λάβουν το σήμα απο Τουρκια να δοκιμάσουν τα μαχαίρια τους σε άπιστους Χριστιανούς ….Τα πρόβατα περιμένουν την θυσία στον Αλλάχ…

Αλλα πρόβατα περιμένουν το εμβόλιο να σωθούν και να ταξιδεύουν απο τα 50 στον αλλο κόσμο…Ολα τέλεια!!! Κυριάκος ..Σύψας.. Μαγιορκίνης….Τσιόρδας και ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!

Όλα σχεδιασμένα από τους Ψυχοπαθείς και Παρανοικούς της μείωσης πληθυσμού με πληθώρα αποδείξεων στο διαδίκτυο με εκδόσεις βιβλίων και video απο το EVENT 201 του 2019.

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.

ΥΓ Για το ανωτέρω άρθρο σας δίνουμε ΔΩΡΟ τις δηλώσεις Κυριάκου,Τσιόρδα και το έγγραφo για τα Αντιδραστήρια.

H OMΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΡΔΑ……

<<Σχετικά με τα τεστ αντισωμάτων δεν είναι σίγουρα για τη διάγνωση. Μπορεί να είναι ψευδώς θετικά λόγω κάποιων άλλων ιών, μπορεί να είναι ψευδώς θετικά λόγω κάποιων άλλων κορωνοϊών…>>

Σχόλιο αναρτούντος: Τώρα που μας τελειώσανε τα μοριακά τεστ (PCR) από 1/9/2020 είναι να απορεί κανείς πως μιλάνε για αύξηση των κρουσμάτων και θανάτους; Ποιος αποκλείει ότι οι 90 σημερινοί διασωληνωμένοι είναι μόνο από Covid-19 και όχι από άλλα υποκείμενα νοσήματα; ΚΑΝΕΙΣ. Όπως κανείς δεν ξέρει αν οι καθημερινοί νεκροί είναι από Covid-19 ή από άλλες νόσους ή με άλλες νόσους.

ΠΗΓΗ:https://amazonios.net/kroysmata-maimoy-me-antidrastiria-kleista-kai-omologia-tis-apatis-ton-test-apo-tsiorda/

Leave a Reply

Your email address will not be published.