Επιδημιούλα είναι, αλλά δεν θα περάσει αν δεν σκλαβώσει ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ στην δαιμονική ΕΛΙΤ των Χαζαροπεφωτισμένων τεκτόνων!

Διαβάστε όσοι γνωρίζετε Αγγλικά, τι γράφει ΤΏΡΑ στη σελίδα του ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) για τον covid-19.

Οδηγίες του ΠΟΥ για την επιδημιούλα! (Κατά μετάφραση του Διοδότου)

Προσέξτε πως τον αναφέρει.
Ως “μια ήπια μέχρι μέτρια μεταδοτική ασθένεια που κάποιος μπορεί να ξεπεράσει χωρίς ιδιαίτερη ιατρική περίθαλψη/φροντίδα”.
Συνεχίζοντας, τονίζει αυτό που γνωρίζουμε από την αρχή.
Ότι οι μόνοι που υπάρχει πιθανότητα να ασθενήσουν βαριά, είναι όσοι έχουν σοβαρά καρδιοαναπνευστικά προβλήματα, καρκίνο και διαβήτη.
Αυτοί δηλαδή που είναι οι ΜΟΝΟΙ που πρέπει να περιοριστούν στο σπίτι .
Αυτοί και μόνο όσοι τους φροντίζουν πρέπει να παίρνουν επιπλέον μέτρα όταν τους πλησιάζουν.

Πιο κάτω αν προσέξετε, εξηγεί ότι το κλειδί ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΜΆΣΚΑΣ αλλά η ΣΥΧΝΗ ΑΠΟΣΤΕΊΡΩΣΗ/ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ των χεριών, να ΜΗΝ ακουμπάμε το πρόσωπο (πράγμα που αναπόφευκτα συμβαίνει όταν ανεβοκατεβάζουμε τη μάσκα που έχει μαζέψει ότι μικρόβιο κυκλοφορεί στον αέρα) και αν θέλουμε να φταρνιστούμε, να το κάνουμε καλύπτοντας το πρόσωπο και μύτη με την αγκώνα (μετά φυσικά , με τη πρώτη ευκαιρία, αλλάζουμε ρούχα).

Όπως καταλαβαίνετε, για μία ασθένεια που προκάλεσε μέχρι στιγμής από όλα τα κρούσματα στη Κύπρο μόνο 0.80% θανάτους (και από αυτούς τους 25 ξέρουμε από μαρτυρίες των συγγενών ότι οι 20 ήταν από άλλες αιτίες), καταλαβαίνετε το μέγεθος της δικτατορίας που μας επιβάλλουν.

Χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΛΌΓΟ, για μια ΗΠΙΑ έως ΜΕΤΡΙΑ γρίπη, μας στερούν τον ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ, την ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ και το δικαίωμα της απόλαυσης της ζωής, εμάς και των παιδιών μας.

Αυτή η ΒΙΑΙΗ καταπάτηση των Ανθρωπίνων αρχών, είναι σίγουρο πως σύντομα θα επιφέρει και τη ΒΙΑΙΗ ΑΝΤΊΔΡΑΣΗ.

Ποιος είναι ο ηλίθιος;

Σ.γ.:ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΙΒΑΛΟΜΕΝΗ ΧΟΥΝΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο REINER FLUMICH ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΚΑΤΑΠΑΤΕΙ ΤΟΝ HABEAS CORPUS, ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ.

Γλυπτό του αδελφού και αγωνιστή από το Αγρίνιο Βαγγέλη Τύμπα

Leave a Reply

Your email address will not be published.