Νίκος Αντωνιάδης:Η ΚΥΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ : ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ – ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ “ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ”

ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΣΤΕΦΑΝΙ

ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ “ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ”
________________

ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΟΧΗ :

Δ Ε Ν ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ -ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΙΩΝ- ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ “ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ «ΠΑΓΙΔΑ» ΤΩΝ 9 ΑΤΟΜΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΩΝ

Από κάποια αστυνομικά κέντρα, όπως με ενημέρωσαν πριν λίγη ώρα από την Θεσσαλονίκη, εκτοξεύονται απειλές περί δήθεν απαγορεύσεως “πάσης φύσεως εκδηλώσεων” για την 28η Οκτωβρίου.

Με τις εκβιαστικές αυτές απειλές επιχειρούν να αποτρέψουν τον κόσμο να πάει έστω και για κατάθεση ενός στεφανιού!

Εκεί έφτασε ο ανθελληνικός παροξυσμός.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ επικαλέστηκαν στη Θεσσαλονίκη το ΦΕΚ της ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ. 68641. Και ότι αυτή απαγορεύει ακόμα και την κατάθεση ενός απλού στεφανιού στα μνημεία. Με ποινή φυλάκισης έως δύο χρόνια.

Αυτό είναι ΨΕΥΔΕΣ.

Μάλιστα, και στο facebook διαδόθηκε η “είδηση” ότι η ΚΥΑ απαγορεύει “κάθε είδους εκδηλώσεις”, ενώ η ΚΥΑ απαγορεύει “κάθε είδους παρελάσεις”:

“Την αναστολή της διενέργειας των πάσης φύσεως παρελάσεων κατά την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου κατά το έτος 2020 σε όλη την Επικράτεια, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας προς περιορισμό του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, σύμφωνα με τις από 30.9.2020 και 22.10.2020 εισηγήσεις της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19”

Τι έχει γίνει λοιπόν εδώ:

Επειδή δεν μπορούσαν να απαγορεύσουν “κάθε εκδήλωση”, διότι θα ήταν νόμιμη μία εκδήλωση μέχρι την ώρα που κάποιος σήκωνε μία …ελληνική σημαία (!!), και θα ήταν τρελό ακόμα και γι αυτούς, εκδώσανε την ΚΥΑ για τις παρελάσεις (με ποινή φυλάκισης έως δύο χρόνια) και ταυτόχρονα άρχισε η παραπλάνηση και η τρομοκρατία του κόσμου. Ότι θα φυλακίζεται και όποιος καταθέτει και ένα απλό στεφάνι.

Έτσι έγινε στη Θεσσαλονίκη με τους πατριώτες που δημοσιοποίησαν την πρόθεσή τους να καταθέσουν στεφάνι στη “Γυναίκα της Πίνδου”.

Ώστε αύριο να κυλήσει μία μέρα σαν όλες τις άλλες.

Ώστε τα υποταγμένα με τις μάσκες από τα προνήπια παιδιά μας, να ξυπνήσουν αύριο το πρωί και να μην υπάρχει απολύτως τίποτα που να παραπέμπει στη μεγάλη εθνική γιορτή μας.

Το σχέδιο αφελληνισμού της χώρας σε πλήρη ανάπτυξη…

Ελεύθερα τα στεφάνια λοιπόν ή άλλες εκδηλώσεις στη μνήμη των αγωνιστών του έπους του 40. Προσοχή στα μέτρα, συμπεριλαμβανομένου του μέγιστου αριθμού των 9 ατόμων ανά εκδήλωση=δημόσια συνάθροιση.

Και αφήστε τους να λυσσάνε στις απειλές.

Εδώ είμαστε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Απυγόριυση παριlάσιων kuι όΧι 52341 wer ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Οκτωβρίου 2020 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Φύλλου 4743 σεων κατά ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 68641 Αναστολή διενέργειας 28ης Οκτωβρίου κατά ΟΙΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ νεθνική εορτή έτος 2020. δημόσια υγεία ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Έχοντας κίνδυνο διασποράς την γής Περιεχομένα Υπηρεσιών ρουπολογισμού Υπουργείου διάδοσης κορωνοϊού αυτού, δαπάνη βάρος σμού, αποφασίζουμε: σύμφωνα οποία κυρώθηκε άρθρου άρθρο Άρθρο μόνο προύπολογι- κοινωνική εορτή λόγους (A'31), άρθρου σμού Υπουργείου οποία Εσωτερικών>> Οργανισμός Υπουργείου Κυβέρνησης, Οκτωβρίου Υπουργοί
facebook Νίκος Αντωνιάδης

Leave a Reply

Your email address will not be published.