Τι άλλη απόδειξη για τη δικτατορία που επικρατεί στα ΜΜΕ θέλουμε;

Γρηγόρης Πετράκος: Η αντίδρασή του για τη μη προβολή της εκπομπής του Σρόιτερ που ήταν καλεσμένος

ΜΜΕ. – 31 Οκτ 2020 – 8:29

facebook sharing button

Το «Tik Talk» χθες με θέμα τις θεωρίες συνομωσίας για τον κορονοϊό δεν προβλήθηκε ποτέ για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους

Τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ήταν προγραμματισμένη η εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Tik Talk» με θέμα τις θεωρίες συνομωσίας σχετικά με τον κορονοϊό. Μάλιστα, το τρέιλερ για την εκπομπή του Alpha έπαιζε κανονικά τις προηγούμενες ημέρες, ενώ και ο ίδιος ο δημοσιογράφος είχε κάνει σχετικές αναρτήσεις στα social media του.

Ανάμεσα στους καλεσμένους του ήταν και ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος την 28η Οκτωβρίου προκάλεσε μεγάλο ντόρο με βίντεο που ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook και σε αυτό μιλούσε για μια έρευνα σχετικά με τον covid 19 και μεταξύ άλλων έλεγε πως δεν πιστεύει ότι αποτελεί πανδημία και ενίσταται, στην ελίτ κάποιων επιστημόνων που υποκινούνται από την πολιτική, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις, ενώ είχε βρει και πολλούς υποστηρικτές.

Επειδή το Υοθτθβε έριξε την ομιλία του Πετράκου αναζητείστε τη στο πιο κάτω λινκ του brighton.com/

Την Πέμπτη και ώρες πριν την προγραμματισμένη προβολή της εκπομπής, ο Πετράκος είχε ανεβάσει ένα post στο Facebook, όπου έγραφε για την εμφάνισή του σε αυτήν, αφήνοντας όμως υπονοούμενα για πιθανό μοντάζ:

“Σήμερα τα μεσάνυχτα στην εκπομπή του Σροιτερ θα δείξει τη συνέντευξη στην οποία συμμετείχα εγώ, ο κορυφαίος λοιμωξιολογος κ. Καβαλιώτης και ο Σύψας. Επίσης υπάρχει παρέμβαση του γιατρού Φαίδωνα Βόβολη.
Η συνέντευξη έγινε πριν ένα μήνα…
Δεν ξέρω γιατί άργησε τόσο να βγει, ίσως για να έρθουμε στα 1500 κρούσματα ενώ τότε μιλούσαμε εμείς για 400.
Είδα το trailer της εκπομπής και φυσικά ο τίτλος είναι

“κορονοϊός και θεωρίες συνομωσιας”

Εγώ στην συνέντευξη είπα ακριβώς όσα είδατε στο χθεσινό μου βίντεο. Γι αυτό και το δημοσίευσα χθες..
Για να επιβλέπω εγώ το μοντάζ…
Ώστε σήμερα το βράδυ, αν το μοντάζ του καναλιού έχει κάνει τα δικά του εσείς να ξέρετε ακριβώς ποια ήταν η δική μου πρόθεση.
Για να είμαι δίκαιος ο κ. Σροιτερ ήταν ευγενέστατος και κάναμε μια πολύ καλή κουβέντα για όλα. Ελπίζω το ίδιο ευγενικοί να είναι και οι άνθρωποι του καναλιού στο μοντάζ..”.

Λίγο μετά τη μη προβολή της εκπομπής του Alpha – στη θέση της έπαιξε ξένη ταινία – ο τραγουδιστής ανέβασε στο facebook το τρέιλερ γράφοντας:

«Τελικά μάλλον ο Σύψας όσο μοντάζ κι αν κάνανε δεν μπόρεσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και η εκπομπή κόπηκε…

Ένα πράγμα δεν μπορείς να νικήσεις.

Την Αλήθεια».

newsbeast.gr
facebook sharing button
twitter sharing button
email sharing button

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.