Νεκτάριος Δαπέργολας : Από ποιμένες έχουν μεταλλαχθεί σε λυκοποιμένες !

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΔΑΠΕΡΓΟΛΑΣ. – 9 Νοέ 2020 – 9:12

facebook sharing button

Και πάνω που λες ότι δεν έχει πιο κάτω ο κατήφορος, πάλι κάτι κάνουν οι άνθρωποι και σε διαψεύδουν πανηγυρικά. Έτσι ακριβώς ήταν που ακόμη και η προηγούμενη κατάπτυστη εγκύκλιος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, εκείνο το πολυσέλιδο υστερικά υγειονομικό κουρελούργημα που ο Χαρδαλιάς με τον Σύψα να το γράφανε, πιο πολλές θεολογικές προσεγγίσεις και πιο βαθύ πνευματικό περιεχόμενο θα είχε, ξεπεράστηκε σύντομα από την προχτεσινή ντροπή.

Από το νέο δηλαδή κουρελόχαρτο, με το οποίο κάποιοι ταλαίπωροι και ψοφοδεείς δήθεν εκκλησιαστικοί ηγέτες προσπαθούν εις μάτην να ντύσουν την προδοσία τους με ξεκάρφωτα χωρία από την Αγία Γραφή (που τα παρερμηνεύουν διαστροφικά, ακριβώς όπως το έπρατταν κάποτε και οι Φαρισαίοι) και με ένα κυκεώνα αφόρητης ψευτοθεολογικής κενολογίας, στην ασθμαίνουσα και απεγνωσμένη τους απόπειρα να μας…εξηγήσουν για ποιους λόγους το αντίχριστο καθεστώς κλειδαμπάρωσε ξανά τις εκκλησιές, γιατί οι ίδιοι δεν βγάλανε πάλι ούτε κιχ και γιατί όλοι εμείς οι υπόλοιποι οφείλουμε να το αποδεχτούμε όλο αυτό ως κάτι φυσιολογικό, με…αγάπη, υπομονή και ταπείνωση.

Όμως εμείς σε αυτούς τους δύστυχους, που από ποιμένες έχουν μεταλλαχθεί σε λυκοποιμένες, από πάλαι ποτέ «ὀρθοτομοῦντες τὸν λόγον τῆς ἀληθείας» μετεξελίχθηκαν σε πλανεμένους ψευτοθεολόγους της μασκαράτας και της…ζακέτας και από πνευματικοί ταγοί καταντήσανε μίζερα και τραγικά ανδρείκελα του κάθε δαιμονισμένου συρφετού που φοράει τον μανδύα της κοσμικής εξουσίας, τους απαντάμε ξεκάθαρα ότι ούτε φυσιολογικό είναι, ούτε και θα το αποδεχτούμε.

Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε κανένα προδότη της πίστης και νομιμοποιητή της βλασφημίας στον ολισθηρό του κατήφορο.

Αντίσταση και ανυπακοή στις ντροπιαστικές εντολές σας και τα μεταπατερικά αγαπουλίστικά σας φληναφήματα, όπως ακριβώς άλλωστε το επιτάσσουν και οι Ιεροί Κανόνες και τόσοι μεγάλοι Πατέρες και Άγιοι της Εκκλησίας μας.

Μας έχετε εγκαταλείψει, μας έχετε γυρίσει εντελώς την πλάτη (σημαδιακή η φωτογραφία), μας προδώσατε με τρόπο θλιβερό, μας παραδώσατε βορά στο στόμα των λύκων.

Κάνατε τις επιλογές σας, προχωράμε κι εμείς μοιραία στις δικές μας. Υμείς όψεσθε…

Νεκτάριος Δαπέργολας

www.ekklhsia.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.