Νέα Κόλαση μας ετοιμάζει το αμερικανογερμανικό κεφάλαιο μέσω της ΤΤΙΡ.

Ν.Κατσαρός : Αλλάζουν τον τρόπο επικύρωσης της TTIP υπέρ του αμερικάνικου και γερμανικού κεφαλαίου. Δεν περνάει πια από τα εθνικά κοινοβούλια ώστε να μην απορριφθεί.

Λαοί του πλανήτη κοιομηθείτε ήσυχοι οι κεφαλαιοκράτες πλανητάρχες σας ετοιμάζουν την μια ΚΟΛΑΣΗ μετά την άλλη

Λαοί του πλανήτη κοιμηθείτε ήσυχοι, οι κεφαλαιοκράτες πλανητάρχες σας ετοιμάζουν την μια ΚΟΛΑΣΗ μετά την άλλη… Σκλάβοι όλου του κόσμου υποταχτείτε στην δύναμη της ισχύος και του χρήματος!

Με πρωτοβουλία της Μέρκελ, επιχειρείται να αλλάξει ο τρόπος επικύρωσης της TTIP στην Ε.Ε. ώστε μετά το ευρωκοινοβούλιο και την Κομισιόν να μην χρειαστεί να περάσει από τα Εθνικά Κοινοβούλια , όπου θα απορριφθεί, δηλώνει στον 9.84 ο πρώην Πρόεδρος του ΕΦΕΤ Νίκος Κατσαρός , επιστημονικός συνεργάτης του «Δημόκριτου», υποστηρίζοντας ότι όλοι οι Δήμοι της Κρήτης, μετά το Ηράκλειο που έκανε την αρχή θα πρέπει να ανακηρυχθούν σε ελεύθερες ζώνες από την TTIP.

Περιέγραψε μάλιστα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες , πως τυχόν έγκριση της, θα αλλάξει όλες τις δραστηριότητες του ανθρώπου στην Ευρώπη που θα περάσουν στον απόλυτο έλεγχο των πολυεθνικών, ενώ στο πρωτογενή τομέα περιέγραψε τα εφιαλτικά σενάρια από την είσοδο μεταλλαγμένων , μέχρι την κατάργηση του ΠΟΠ ή την ιδιωτικοποίηση όλων των υδάτων είτε ύδρευσης , είτε άρδευσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.