“Εδώ είναι η Τσαμουριά Αλβανοφασίστες μολών λαβέ!”

ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΗΔΕΣ.

Να τελειώνουμε μια και καλή με τα αλβανά φασιστόμουτρα.

Διδαχθείτε από την αντικειμενική αλήθεια ποιοι είναι οι Τσάμηδες, μουσουλμάνοι όργανα και puppets της τούτκικης προπαγάνδας και κατά καιρούς της γερμανικής, το ίδιο κάνει.

Ο αγαπητός μας φίλος Α. Π. με το ψευδώνυμο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ είναι άψογος κριτής και μνημείο ηθικής ακεραιότητας, τον ξέρουμε χρόνια και τον εμπιστευόμαστε τυφλά. Ακόυστε τι λέει για τους Τσάμηδες και την Τσαμουριά:

Κατά πρόσφατη ποδοσφαιρική συνάντηση για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, στο οποίο συμμετείχε η ομάδα της γείτονος Αλβανίας, πολίτες της ανάρτησαν πινακίδα, με την οποία γνωστοποιούσαν τους κατοίκους του πλανήτη για το «έγκλημα της γενοκτονίας», το οποίο διαπράξαμε σε βάρος των Τσάμηδων. Δεν θα σταθούμε στην αδυναμία των δυνάμεων ασφαλείας να εντοπίσουν την πινακίδα ούτε στην αποφυγή κυρώσεων για την έκφραση πολιτικών θέσεων στα πλαίσια αθλητικής διοργάνωσης. Είναι καιρός να συναισθανθούμε ότι ουδείς επάνω στον πλανήτη παίρνει στα σοβαρά τη χώρα μας, καθώς πάψαμε όχι απλά να θεωρούμαστε, αλλά να είμαστε σοβαροί!

Το θέμα των Τσάμηδων είναι παντελώς άγνωστο ακόμη και μεταξύ πλείστων Ελλήνων, καθώς η Πολιτεία δείχνει έντονη την αποστροφή της προς την ιστορία και ανέθεσε στο πλήθος των ακαδημαϊκών αποδομητών την επιβολή ιστορικής λήθης. Τσάμηδες καλούνταν οι αλβανόφωνοι, οι εγκατεστημένοι στη Θεσπρωτία, οι οποίοι εξαιρέθηκαν από την υποχρέωση μετακίνησης κατά την ανταλλαγή των πληθυσμών με βάση τη συνθήκη της Λωζάνης, αν και μουσουλμάνοι. Η εξαίρεση οφειλόταν στην παρέμβαση της φασιστικής Ιταλίας, που ονειρευόταν να καταστήσει την Αλβανία προτεκτοράτο της και επιθυμούσε να παραμείνει ο μουσουλμανικός πληθυσμός στη νευραλγική συνοριακή περιοχή της χώρας μας. Ήδη τότε η Ιταλία είχε καταστεί προκλητική και έναντι της χώρας μας με τον αναίτιο κανονιοβολισμό της Κέρκυρας. Βέβαια, αν η χώρα μας είχε αξιοπρεπή κυβέρνηση αντί της υποτελούς και μάλιστα δικτατορικής, (σ.γ.:επί Μεταξά του πατριώτη) δεν θα ενέδιδε στην ιταμή αξίωση των φασιστών της Ιταλίας. Το Τσάμης ως δηλωτικό του κατοίκου της Τσαμουριάς, είναι ελληνικό, προερχόμενο από παραφθορά του ονόματος του ποταμού Καλαμά, που ονομαζόταν κατά την αρχαιότητα Θύαμις (Θυαμουριά – Τσαμουριά). Δεν είναι λοιπόν εθνικιστικοί λόγοι, που μας οδηγούν να δεχθούμε ότι οι Τσάμηδες ήσαν Ρωμηοί ακρίτες, που αρχικά απώλεσαν τη μητρική τους γλώσσα και αργότερα εξισλαμίσθηκαν.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι, όπως και κάθε μειονοτική ομάδα, θεωρούνταν πολίτες δεύτερης κατηγορίας από το (σ.γ.:φασιστικό ρατσιστικό ελληνικό) Κράτος και αρκετούς πολίτες του. Η συμπεριφορά αυτή καλλιεργεί αρχικά πικρία και κατόπιν αντιπάθεια και μίσος, το οποίο ζητά εκδίκηση. Και αφορμή για την ικανοποίηση του πάθους της εκδίκησης δόθηκε κατά τη διάρκεια της τριπλής κατοχής, η οποία θα μπορούσε να θεωρηθεί και τετραπλή, αν αναλογιστούμε τη σύμπραξη πολλών Αλβανών, και μεταξύ αυτών και των Τσάμηδων, με τον Άξονα.

Τσάμηδες φασίστες επιθεωρούνται από ναζί αξιωματικό

Τσάμηδες φασίστες επιθεωρούνται από ναζί αξιωματικό

Συμμετείχαν αρχικά στην πρόκληση επεισοδίων κοντά στα σύνορα, ώστε να δοθεί κάποια γελοία αφορμή στην Ιταλία, η οποία από το 1939 είχε καταλάβει την Αλβανία, να επιτεθεί κατά της χώρας μας. Στη συνέχεια στελέχωσαν κάποια από τα τάγματα, τα οποία έλαβαν μέρος στον ιταλοελληνικό πόλεμο και πρωταγωνίστησαν στην προπαγάνδα των Ιταλών για μεγάλη Αλβανία ώς τον Αμβρακικό κόλπο. Η «Μεγάλη μας ιδέα» είχε συντριβεί στη Μικρά Ασία και είχαμε περάσει στην περίοδο του «δεν διεκδικούμε τίποτε- προσφέρουμε ό,τι μας ζητηθεί», η οποία διαρκεί ώς σήμερα.

Αυτά όμως είναι «κοινά πταίσματα» μπροστά στα άγρια εγκλήματα, τα οποία διέπραξαν ως συνεργάτες των Γερμανών, μετά τη συνθηκολόγηση της Ιταλίας.

Τσαμηδων εγκλήματα με τους Ναζί στην παραμ

Τα θαυμαστά εγκλήματα των Τσάμηδων με την υποστήριξη των ναζί στην Παραμυθιά. Δεν θα δίσταζαν και τώρα να επαναλάβουν τα ίδια, βλέποντας την αδυναμία και την ενδοτικότητα των προδοτικξών ελληνικών κυβερνήσεων. Άλλη μια αιτία για να περάσει όλο το ελληνικό πολιτικό συνδικάτο από ειδικό δικαστήριο.

Ως μέλη της «Σκιπετάρικης χωροφυλακής» τρομοκράτησαν τους Έλληνες συγκατοίκους τους, κατάρτισαν καταλόγους προγραφών και συμμετείχαν σε εκκαθαριστικές επιχειρήσεις με αποκορύφωμα την εκτέλεση των 49 προκρίτων της Παραμυθιάς (29.9.1943).

Τον Αύγουστο του 1944 δέχθηκαν επίθεση των ανταρτικών δυνάμεων του ΕΔΕΣ και είχαν απώλειες. Πιθανόν μεταξύ των θυμάτων να περιλαμβάνονταν και κάποιοι αθώοι. Πάντως με την αποχώρηση των στρατευμάτων κατοχής από την χώρα μας οι Τσάμηδες αισθανόμενοι τις συνέπειες των κακουργημάτων τους εγκατέλειψαν τις εστίες τους και κατέφυγαν στην γειτονική «κομμουνιστική» πλέον Αλβανία, στην οποία δεν υπέστησαν την παραμικρή τιμωρία για τη συνεργασία τους με τους φασίστες (ας υποθέσουμε ότι ο Χότζα αγνοούσε τα εγκλήματα που είχαν διαπράξει!). Αυτό προσφέρεται προς τους αθεράπευτα διεθνιστές και ενεργούντες κατά της χώρας μας κομμουνιστές, οι οποίοι αμνήστευσαν και τους φασίστες Βούλγαρους, επειδή η χώρα τους είχε περιέλθει ως τρόπαιο στην κομμουνιστική κυριαρχία. Πάντως τόσο οι κομμουνιστές, όσο και οι «υπέρμαχοι της ελευθερίας σύμμαχοί μας» καταπάτησαν τα δίκαιά μας για προσάρτηση Βορείου Ηπείρου και Κύπρου στον εθνικό μας κορμό.

Τσαμηδες συνεργάτες των ναζί ενώ παρελαύνουν υπερήφανοι για τον ρατσισμό και τα φασισικά ένστικτά τους

Τσαμηδες συνεργάτες των ναζί ενώ παρελαύνουν υπερήφανοι για τον ρατσισμό και τα φασισικά ένστικτά τους φοράνε και τα τούρκικα φέσια όπως βλέπετε για να μας θυμίσουν πως ο τουρκομουσουλμανικός φασισμός είναι πρωτοξάδερφα του γερμανικού.

Σ.γ.: Με λίγα λόγια μην εμπιστεύεστε Γότθους, Λευκούς Αγγλοσάξωνες Προτεστάντες, ή αλλιώς WASPS (White Anglo Saxon Protestants), αυτοί θα μας βγάλουν τα μάτια παντού και όπου μπορέσουν. Το ζούμε σήμερα, το ζήσαμε στην Κύπρο και στη δικτατορία που μας επέβαλλαν το 1967-74.

Κύλισαν τα χρόνια και οι κάτοικοι της γειτονικής χώρας βίωναν φρικτή δουλεία υπό το φρικτό καθεστώς του Χότζα, το οποίο ξεπέρασε σε θηριωδίες το σταλινικό. Αυτό το καθεστώς κατάντησαν να εγκωμιάζουν πολιτικοί μας κατά τη μεταπολίτευση! (Σ.γ.: Προφανώς γιατί και αυτοί ήσαν και είναι δεξιο-αριστεροφασίστες οιθ λίδιθοι, γεγονός που καθημερινά τοι αποδεικνύουν με την αξαϋλωση κάθε έννοιας δημοκρατικότητας βείτε στη θεωρία με την καταπάτηση όλου του Συντάγματος είτε στην πράξη με την υποταγή τους στο Τέταρτο ναζιστικό Ράιχ της Μερκελοσοϊμπλικής διαρχίας). Και όταν άνοιξαν τα σύνορα μάθαμε από τους τυραννισμένους πολίτες της, που κατέφυγαν στη χώρα μας τα πάθη τους. Και ποιοι άραγε να δεινοπάθησαν περισσότερο από τους Βορειοηπειρώτες αδελφούς μας, οι οποίοι τότε αντιμετωπίζονταν εκεί ως οι εχθροί Έλληνες και εμείς τους υποδεχθήκαμε ως ενοχλητικούς Αλβανούς.

Η Αλβανία πέρασε στη σφαίρα της επιρροής των ΗΠΑ και έγινε πάλι ένα από τα χαϊδεμένα παιδιά των ισχυρών. Ολόθερμη η συμπαράσταση όλης της Δύσης, η οποία άρχισε να καλλιεργεί την ιδέα της μεγάλης Αλβανίας σε βάρος των γειτόνων της Ελλάδος, Σκοπίων, Σερβίας και, τελευταία, Μαυροβουνίου.

Παρελάσεις και νταούλια στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού μιας δράκας ανθρώπων που επιμένουν η Τσαμουριά είναι Αλβανική. Ο τύραννος Χότζας τόισα χρόνια ΄'εκανε καλή δουλειά. Δίδαξε και τις επόμενες γενεές να επιμένουν φασιστικά.

Παρελάσεις και νταούλια στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού μιας δράκας ανθρώπων που επιμένουν [ως η Τσαμουριά είναι Αλβανική. Ο τύραννος Χότζας τόσα χρόνια ΄’εκανε καλή δουλειά”. Δίδαξε και τις επόμενες γενεές να επιμένουν φασιστικά.

Ο τρομοκρατικός στρατός UCK εξαγνίστηκε στο δυτικό «βαπτιστήριο» και η Αλβανία επέτυχε την απόσχιση του Κοσσυφοπεδίου. Τα Σκόπια επιβιώνουν, επειδή οι ΗΠΑ

Τσάμηδες ΗΠΑ

Τσάμηδες, σημαίες των ΗΠΑ, της μεγάλης Αλβανίας των αρχαίων Ιλλυριών που έχουν χάσει τον προορισμό και προσανατολισμό τους, Ουτσεκάδες, τρομοκράτες, όλα κουλουβάχατα σε μια Αλβανία που τη σέρνουν από τα χάμουρα οι αμερικάνοι όπως και εμάς.

τρομοκρατικός στρατός UCK

αναστέλλουν την αλβανική επιθετικότητα όχι όμως και την σε βάρος της χώρας μας, την οποία κάποιοι εν τη αφελεία τους αποδίδουν στον νεοοθωμανισμό. Όμως πρέπει να τα καταλάβουμε επί τέλους: Ό,τι γίνεται στη Βαλκανική, γίνεται με την άδεια των ΗΠΑ. (Σ.γ.: Και κατά προέκτασιν με τις ευλογίες του Σιωνιστικού φασισμού). Συνεπώς η αλβανική προκλητικότητα, στην οποία δεν αντιδράσαμε ή αντιδράσαμε υποτονικά έχει τις ευλογίες των «συμμάχων» μας. Και φυσικά ιδιαίτερα δοκιμάζονται οι αδελφοί μας, που επιμένουν να παραμένουν στη Βόρειο Ήπειρο και δεν εγκαταλείπουν τις εστίες τους, όπως οι Τσάμηδες εγκληματίες.

Ο νυν πρωθυπουργός Ράμα είναι εκλεκτός συνδαιτημών του (Εβραιο-) τυχοδιώκτη Σόρος και η βιαιότητα σε βάρος των Ελλήνων δεν προέρχεται από τους Αλβανούς «γκρίζους λύκους», αλλά από το επίσημο κράτος, το οποίο ευεργετήθηκε από τη χώρα μας πολλαπλώς οικονομικά. Αλλά ξαναγράφουμε από την Ελλάδα της παρακμής, η οποία βρίσκεται υπό διαδικασία εκποίησης, γιατί να μη διεκδικήσουν και οι δοτοί ηγέτες της γείτονος;

Καταγγέλλω τους ηγέτες (σ.γ.: της Αλβανίας) και όχι τον λαό, ο οποίος εν πολλοίς δεν διακατέχεται από τον μεγαλοϊδεατισμό, ο οποίος είναι επείσακτος στη γείτονα από τους κατά καιρούς ισχυρούς. Το σταθερό στοιχείο είναι η ανθελληνική υστερία, στην οποία απαντούμε σταθερά: Δεν διεκδικούμε τίποτε! Ούτε καν υποτυπωδώς ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης των ομογενών μας!

“ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ”

Σ.γ.: Αυτούς, σαν τον Πάγκαλο με το κουρέλι τη σημαία μας στα Ίμια, άστους στην τύχη τους, Έλληνα! Έτσι δεν είναι; Το τομάρι σου κοίτα να σώσεις! Αλλά δεν θα το σώσεις φίλαυτε ναρκισσιστή της καφετέριας και του i-pod.

Τελικά, είναι συμπαντικός νόμος, η άθλια συμπεριφορά σου αν σκύψεις κεφάλι θα σου τα πάρουν όλα και το κεφάλι, αν αντισταθείς θα θυσιαστείς, οφείλεις να θυσιαστείς για σένα, τις μελλοντικές γενεές και τους απανταχού δεινοπαθούντες Έλληνες αδερφούς κα;ι αδερφές σου.

Γι’ αυτό επιστρατεύσου μαζί μας, με το ΕΠΑΜ, με τη ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, με την ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, με όλες τις κινήσεις και μέτωπα που οφείλουν να ενωθούν , βόηθησε και εσύ να ενωθούν, για να γίνουμε ένα ποτάμι δημοκρατίας και ενέργειας που θα ξετινάξει τα λιμνάζοντα ύδατα της ψευτοένωσης, με την Ευρώπη του Δ΄Ράιχ και θα στείλει στο ειδικό δικαστήριο όλους τους γερμανοτσολιάδες ανεξαρτήτως κόμματος.,

Αν βράζει το αίμα σου τηλεφώνησε στο 2610-321374, ή στο 6978305217 ζήτησε τον γιατρό και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου. ΟΧΙ αναπάντητες, ΟΧΙ Ύβρεις, ΟΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ!

Ομοίως θα μας βρεις και στο φατσοβιβλίο αν πληκτρολογήσεις ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.