Το εβραιοσιωνιστικό κατεστημένο που καθοδηγεί την πολιτική των ΗΠΑ βιάζεται να σπείρει μια νέα επί γης αιματοχυσία των “τύποις” χριστιανικών εθνών!

«Βόμβες» Γκορμπατσόφ! Τι αποκαλύπτει για το ΝΑΤΟ!!!

45-Gorbachev-AFP-GettyΣε μία από τις πολύ σπάνιες εμφανίσεις του… ο γερο-Γκορμπατσώφ που εμπιστεύτηκε την ληστοσυμμορία των Δυτικών νομίζοντας πως μια επιστροφή στον καπιταλισμό θα απελευθέρωνε τον καθημαγμένο από τον κομμουνισμό ρώσικο λαό. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ, ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟ ΛΑΘΟΣ. Δεν κατάλαβε όπως και οι περισσότεροι σήμερα πως μαρξισμός και καπιταλισμός είναι ένα δικέφαλο υλιστικό φίδι που οδηγεί στο ίδιο στομάχι, στην πνευματική εξόντωση των ανθρώπων.Ο πρώην Σοβιετικός ηγέτης Μιχαήλ Γκορμπατσόφ κατηγόρησε το ΝΑΤΟ για προετοιμασία «επιθετικών επιχειρήσεων» κατά της Ρωσίας. Καθώς η δυτική συμμαχία πραγματοποίησε συνάντηση κορυφής στη Βαρσοβία, ο κ. Γκορμπατσόφ κατέκρινε την απόφαση του ΝΑΤΟ να αναπτύξει χιλιάδες στην Ανατολική Ευρώπη, αποκαλύπτοντας τη δική του οπτική γωνία.

Ο όγδοος και τελευταίος ηγέτη της Σοβιετικής Ένωσης, δήλωσε: «Το ΝΑΤΟ έχει αρχίσει τις προετοιμασίες για την μετατροπή ενός Ψυχρού Πολέμου σε ένα καυτό πόλεμο. Όλη η ρητορική στη Βαρσοβία σχεδόν εκφράζει την επιθυμία να κηρύξουν ένα πραγματικό πόλεμο στη Ρωσία. Μιλούν μόνο για την άμυνα, αλλά στην πραγματικότητα προετοιμάζονται για επιθετικές επιχειρήσεις».

Ωστόσο, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ δήλωσε ότι η απόφαση της συμμαχίας να τριπλασιάσει τη στρατιωτική παρουσία της στην Ανατολική Ευρώπη ήταν μια καθαρά αμυντική κίνηση.

«Το ΝΑΤΟ δεν αποτελεί απειλή για οποιαδήποτε χώρα. Δεν θέλουμε ένα νέο Ψυχρό Πόλεμο. Δεν θέλουμε μια νέα κούρσα εξοπλισμών. Και εμείς δεν επιδιώκουμε την αντιπαράθεση », τόνισε παρόλο που οι ενέργειες του ΝΑΤΟ καταμαρτυρούν τον αντίθετο…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.