Αν δεν αντιδράσουμε η Αντζέντα ID 2020 που έχει υπογραφεί και από τα δικά μας ερπετοειδή ετοιμάζει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό τη μείωση του πληθυσμού και τον ψηφιακό έλεγχο όλων μας.

Tι έχουν μέσα τα εμβόλια RNA.Πως θα γίνει ο έλεγχος μας η μετατροπή μας σε Ζόμπι και η μείωση πληθυσμού.(VIDEO)

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ… ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ.
Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ.
Καλλιόπη Σουφλή

Tι έχουν μέσα τα εμβόλια RNA.  Πως θα γίνει ο έλεγχος μας η μετατροπή μας σε Ζόμπι και η μείωση πληθυσμού. (βίντεο)

Η Αντζέντα ID 2020 που έχει υπογραφεί και από τα δικά μας ερπετοειδή ετοιμάζει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό τη μείωση του πληθυσμού και τον ψηφιακό έλεγχο όλων μας. Το σχέδιο εκτελείται..

Από όλους εσάς εξαρτάται αν το πνεύμα σας και η ζωή σας θα παραμείνει ελεύθερη!!

Δείτε τι θα περιέχει το εμβόλιο που δεν θα είναι ενα, αλλά ίσως και τέσσερα όπως μας αποκάλυψε ο Κ.Μητσοτάκης πρόσφατα..

Στο video που ακολουθεί η Dr Christiane Northrup αναλύει τι θα περιλαμβάνει το εμβόλιο για τον ελεγχο του πληθυσμού για την μετατροπή μας σε ΖΟΜΠΙ σε ρομπότ που θα ελέγχουν τα πάντα και την Διάρκεια της Ζωής μας..

 

Dr Christiane Northrup: “Δεν έχει ξανά υπάρξει τέτοιο εμβόλιο Θα αλλάξει ριζικά το DNA των ανθρώπων. Θα έχει μέσα τοξικά μέταλλα που θα κάνουν το σώμα μας  ορατό με κεραία 5G.Θα έχει μέσα εμβρυακά κύτταρα και θα μας κάνει Οντα με δυο σειρές DNA εισάγοντας μη ανθρώπινο DNA. Θα έχει μέσα νανοσωματίδια .Eπίσης βάζουν μια ουσία, μια βαφή (λουσιφεράση) που μπορούν να δουν ποιος έχει κάνει το εμβόλιο και ποιος όχι. Θα είμαστε σαν μικρά ρομποτάκια που θα εκπέμουν σήμα για να λαμβάνουν όλα τα βιομετρικά σου στοιχεία.

Όχι μόνο το Ιστορικό σου εμβολιασμό αλλά και την αναπνοή σου τον παλμό σου τις σεξουαλικές σου δραστηριότητες τα φάρμακα που παίρνεις ακόμη και τα ναρκωτικά για όποιον παίρνει. Θα ξέρουν που ταξιδεύεις Θα παίρνουν αυτά τα δεδομένα και θα τα αποθηκεύουν.

Θα αποθηκευτούν όλες  οι βιομετρικές σου πληροφορίες. Ένα ακόμη ανησυχητικό είναι ότι Το Ίδρυμα Bill Gates και Μelida  έχει την Πατέντα 060606 για να παίρνει αυτά τα δεδομένα και θα γίνουμε σκλάβοι του συστήματος. Θα είναι το ΤΕΛΟΣ της Ιδιωτικότητας το ΤΕΛΟΣ της Ελευθερίας .Θα μας συνδέσουν με το Κρυπτονόμισμα και θα μετατραπεί η ανθρωπότητα σε προϊόν τους. Από τον ιό αυτό επιβιώνει το 99%  και όμως με αυτόν θέλουν να μας κάνουν Ζόμπι”.

Το Εμβόλιο που αγόρασε ο Μητσοτάκης είναι της εταιρείας που είναι μέτοχος ο Bill Gates και εχει αναφερθεί ευθέως για την μείωση πληθυσμού και που εμετικά προπαγάνδιζε ο ίδιος προ μηνών.

Δείτε εδώ στο επόμενο Video τι είχε δηλώσει και ο Έλληνας Χειρούργος Γιατρός κ.Γάκης Δημήτριος στον Fokus Fm για τα εμβόλια RNA.

Γίνεται κατανοητό μετά από αυτά τι περιμένει την ανθρωπότητα και τους Έλληνες με την εφαρμογή αυτής της ΑΝΤΖΕΝΤΑΣ Εξόντωσης πληθυσμού με κωδικό Covid 19…

Μιλάμε για την εξολόθρευση μας και δυστυχώς πολλοί έχουν χάψει το παραμύθι του δήθεν ΣΩΤΗΡΑ Μητσοτάκη..

Έχουν σταματήσει την ΖΩΗ μας μας εχουν φυλακίσει ΣΚΟΠΙΜΑ για ένα ιό συνηθισμένο χρησιμοποιώντας μαιμού κρούσματα που δεν έχουν λοίμωξη και με διαγνωστικά τεστ  που βγάζουν θετικούς όλους τους ιούς που μολυνθήκατε κάποτε και όσους είναι υγιείς και έχουν αντισώματα να αντιμετωπίσουν κάθε ιό..

Χαρακτηριστικό και το έγγραφο παρακάτω από τον Κατασκευαστή των Ράπιντ Τεστ που το αναφέρει στις οδηγίες χρήσης..Οτι

Positive results may be due to past or present infections with non SARS-Cov2 coronaviruses strains such as coronavirus HKU1, NL63, OC43, or 229E.

Μετάφραση

Θετικά αποτελέσματα μπορεί να εμφανιστούν από προγενέστερες ή τωρινές μολύνσεις από στελέχη μη SARS-Cov2 (Covid19) κορωναϊού, όπως κορωναϊούς HKU1, NL63, OC43 ή 229E (στελέχη γρίπης που υπήρχαν όλες τις προηγούμενες χρονιές) !!…

Έτσι γίνεται με μηχανισμούς αύξησης των Τεστ η εργαλειοποίηση των “κρουσμάτων χωρίς να δίνουν ποσοστά..

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τον Τρόμο που σπέρνουν τα εξαρτημένα και Πληρωμένα μεσα Ενημέρωσης που σε Τρομοκρατούν με τους Νεκρούς απο COVID ενω το 97% απο αυτούς πεθαίνουν απο άλλα βαριά νοσήματα ΠΑΙΖΟΥΝ μαζί μας μας λένε το ΑΦΗΓΗΜΑ τους με ψευδή στοιχεία με τερματικό σκοπό-στόχο   να μας ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ με την ΣΥΡΙΓΓΑ του Θανάτου.

ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO

Πηγή:https://attikanea.info/t%ce%b9-%ce%ad%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bc%ce%ad%cf%83%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%8c%ce%bb%ce%b9%ce%b1-rna-%cf%80%cf%89%cf%82-%ce%b8%ce%b1-%ce%b3%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%bf/

καθώς και το site:https://amazonios.net/ti-echoyn-mesa-ta-emvolia-rna-pos-tha-ginei-o-elegchos-mas-i-metatropi-mas-se-zompi-kai-i-meiosi-plithysmoy-video/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.