Όχι μόνο βιάζονται οι νεοταξίτες σιωνιστοτέκτονες, αλλά εργάζονται νυχθημερόν για την εξάλειψη της ανυρωπότητας

Νέα Τάξη: Έρχεται το βιομετρικό ψηφιακό πορτοφόλι -Όλα σε ένα…νοικοκυρεμένα (ΒΙΝΤΕΟ). Μην διαλέγετε γιατί δεν έχετε αυτό το δικαίωμα, μόνο παίρνετε, ό,τι σας επιβάλουν

Πρόσφατα, τα Ηνωμένα Έθνη έκαναν κάποιες σημαντικές ανακοινώσεις που ήταν σε μεγάλο βαθμό απαρατήρητες, συμπεριλαμβανομένης της διάθεσης ενός βιομετρικού ψηφιακού πορτοφολιού και μιας ανακοίνωσης ότι ένας από τους εξειδικευμένους οργανισμού, ο Διεθνής Οργανισμός Πολιτικής Αεροπορίας είναι ένα βήμα πιο κοντά σε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο ψηφιακό ταξιδιωτικό διαπιστευτήριο.

Όπως αναφέρεται από το Biometric Update, αυτό το συγκεκριμένο βιομετρικό ψηφιακό πορτοφόλι του ΟΗΕ προορίζεται για υπαλλήλους του ΟΗΕ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δεδομένα που σχετίζονται με ανθρώπινους πόρους, ιατρική κατάσταση, ταξίδια, μισθοδοσίες και συντάξεις.

MHN ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Ως αποτέλεσμα αυτού, κάθε πτυχή της ζωής μας θα συγκεντρωθεί ψηφιακά χρησιμοποιώντας βιομετρικά στοιχεία και σε πολλές περιπτώσεις το blockchain, το AI (τεχνητή νοημοσύνη artificial Intelligence) και το 5G (σχόλιο αναρτήσαντος:το οποίο σε συνδυασμό με τα μεταλλικά περιεχόμενα στο COVID-19 εμβόλιο, τα οποία θα παίζουν τον ρόλο κεραίας, θα μπορούν δε να αλλοιώνουν την προσωπικότητα των εμβολιασθέντων μέχρι και να φονεύσουν με την υψηλή τους συχνότητα, τους διαφωνούντες, ανθρώπους-στόχους. Πάντα με βάση το στόχο της επίτευξης αποπληθυσμού (depopulation) της agenda 2030).

ΠΗΓΗ:https://www.pentapostagma.gr/epistimi/6975041_nea-taxi-erhetai-biometriko-psifiako-portofoli-ola-se-enanoikokyremena-binteo

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

Leave a Reply

Your email address will not be published.