Προς τους φιλόζωους του πλανήτη. Δείτε την βαρβαρότητα του βιολογικού όπλου COVID-19

Έτσι κι αλλιώς θα τα σφάζανε για να τα κάνουν γούνες για τις κυρίες θα μου πείτε.

Επομένως μια ΚΥΑ για ομαδική εξολόθρευση των συμπαθητικών αυτών ζώων σε τι διαφέρει από την μοίρα τους που τελικά είναι ο θάνατος;

Ο φυσικός νόμος «ο θάνατός σου ζωή μου» ισχύει απόλυτα κι εδώ. Να σωθούν ανθρώπινα κορμιά από τον μεταλλαγμένο ιό κι ας πάνε 17 εκατομμύρια μινκ στο καλό κι αγύριστο.

Η βαρβαρότητα ενός βιολογικού όπλου που σκοπό έχει να εξολοθρεύσει εκατομμύρια ανθρώπων δεν άφησε ούτε τα ζώα αμόλυντα και απείραχτα.

Ένα όπλο που κατά πληροφορίες μας παράχθηκε στο Chapel Hilli  της Πολιτείας του Ουάσιγκτων (State)  μεταφέρθηκε στη Winnipeg Manitoba  του Καναδά  και από εκεί το έσπειραν στην Κίνα για να πάρει η Κίνα το blame, την κατηγορία και τη δυσφήμιση.

Και φυσικά όπως μεταλλάχθηκε στα αγαθά ζωάκια, ο COVID-19 μεταλλάσσεται και στους ανθρώπους. Κάποιοι επιστήμονες ήδη το ψελλίζουν και για να μας καθησυχάσουν, λέγουν ότι δεν έγινε ο ιός πιο θανατηφόρος κι ας μεταλλάχθηκε. Κατά τον καθηγητή Juliο Phelippe Tarro ο ιός έχει την ικανότητα να μεταλλάσσεται κάθε 5 ημέρες.[1] Έχει δε μεταλλαχθεί σύμφωνα με πληροφορίες  επιστημόνων που προβάλλουν τις απόψεις τους  από το  Youtube, τουλάχιστον 7 φορές μέχρι αυτή τη στιγμή.

Ίσως έτσι εξηγείται ότι το δεύτερο κύμα εξάπλωσης του ιού, αυτός προσβάλλει τις νεανικές ηλικίες από 19 έως 40 ετών.

Φανταστείτε αν ο εμβολιασμός θα αποδώσει με τέτοια ταχύτητα μετάλλαξης. Θα φτιάχνεις αντισώματα  αν εμβολιαστείς, για το ένα στέλεχος και θα πεθαίνεις από το μεταλλαγμένο τρίτο, πέμπτο ή έβδομο στέλεχος, ή πεντηκοστό έκτο.

Οι κλeιδοκράτορες του κόσμου τούτου Bill Gates and Melinda, Elon Mask, George Soros, Jef Bezos, Mark Zuckeberg, στο event 201 το δείχνουν ξεκάθαρα, αποσκοπούν στην εξάλειψη  7 δισεκατομμυρίων ανθρώπινων μινκ!

Μελλοθάνατοι όλου του πλανήτη salute (στείλτε χαιρετίσμό) στους επικυρίαρχους νέους αυτοκράτορες!

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Δανία: Μινκ… ζόμπι πετάγονται από τους ομαδικούς τάφους προκαλώντας ανατριχίλα [βίντεο]

25|11|2020
Μινκ σε κλουβί εκτροφείου στη Δανία / Φωτογραφία: AP Photos
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανατριχιαστικές εικόνες από το σημείο ομαδικής ταφής των μινκ, που θανατώθηκαν αφότου διαπιστώθηκαν κρούσματα κορωνοϊού, με τα κουφάρια των ζώων να αναδύονται από το έδαφος παρότι θάφτηκαν ένα μέτρο από την επιφάνεια της γης.

Οι εικόνες, που θυμίζουν χολιγουντιανή ταινία αποκάλυψης με ζωντανούς νεκρούς, προέρχονται από το στρατιωτικό συγκρότημα Holstebro, στα βορειοανατολικά της Δανίας.

Θυμίζουμε πως η κυβέρνηση της χώρας προχώρησε στη θανάτωση περισσοτέρων των 15.000.000 μινκ -τα οποία εκτρέφονται στη χώρα για τη γούνα τους-, έπειτα από τον εντοπισμό μιας μετάλλαξης του κορωνοϊού.
Το φαινόμενο των μινκ-ζόμπι εξήγησε η αστυνομία.

Αρχικά, η είδηση πως τα νεκρά μινκ πετάγονταν από το έδαφος έμοιαζε με σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Τόμας Κρίστενσεν, επιβεβαίωσε το φαινόμενο, το οποίο και περιέγραψε ως απόλυτα φυσικό.

«Αέρια δημιουργούνται κατά την αποσύνθεση, με αποτέλεσμα τα κουφάρια των ζώων να πρήζονται και σε εξαιρετικές περιπτώσεις να εξέρχονται του εδάφους», είπε ο Δανός αστυνομικός.

Η κυβέρνηση διαβεβαιώνει πως τα νεκρά μινκ περιλούστηκαν με αντιστηπτικό και καλύφθηκαν με ασβέστη προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν μόλυνση από τα κουφάρια των ζώων. Ωστόσο, όπως φαίνεται, το ένα μέτρο βάθος, στο οποίο θάφτηκαν τα νεκρά ζώα, δεν ήταν αρκετό. Παράλληλα, το σημείο της ταφής φυλάσσεται προκειμένου να αποτραπεί η επίσκεψη πολιτών που θα θελήσουν να δουν το σημείο, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους.
Βίντεο: Τα μινκ «ζόμπι» έφεραν ανατριχίλα στη Δανία

Το περιστατικό προκάλεσε σειρά δημοσιευμάτων στη Δανία, με την εφημερίδα «National Berlingske» να αστειεύεται, γράφοντας πως «νεκρά ”ζόμπι” μινκ βγαίνουν από τους τάφους, ζητώντας εκδίκηση». Οι Αρχές θα επιχειρήσουν να προσθέσουν περισσότερο χώμα πάνω από τους ομαδικούς τάφους.

«Κανένα άλλο περιστατικό της μετάλλαξης που προέρχεται από τα βιζόν και είναι γνωστή ως Cluster 5, δεν έχει εντοπιστεί από τις 15 Σεπτεμβρίου, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Ινστιτούτο που είναι αρμόδιο για τις λοιμώδεις νόσους (SSI) εκτιμά πως αυτή η μετάλλαξη είναι πολύ πιθανό να έχει εξαλειφθεί», ανέφερε σε ανακοίνωσή του την περασμένη εβδομάδα το υπουργείο Γεωργίας στη Δανία, ανακοινώνοντας την άρση της πλειονότητας των περιορισμών που είχαν επιβληθεί στην πληγείσα περιοχή.

Ωστόσο, η επιλογή της κυβέρνησης να προχωρήσει σε μαζικές θανατώσεις μινκ προκάλεσε την έντονη αντίδραση των εκτροφέων, που διαμαρτυρήθηκαν με τα τρακτέρ στους δρόμους της Κοπεγχάγης.
Αυστηροί περιορισμοί εξαιτίας κορωνοϊού στη Δανία

Αυτοί οι περιορισμοί, που τέθηκαν σε ισχύ στις 5 Νοεμβρίου, δραστικοί για τα κριτήρια της Δανίας (περιορισμός των μετακινήσεων, κλείσιμο μπαρ, καφέ και εστιατορίων κυρίως), αφορούσαν επτά πόλεις της Βόρειας Γιουτλάνδης και 280.000 ανθρώπους. Επρόκειτο να διαρκέσουν έως τις 3 Δεκεμβρίου.

Ο εντοπισμός αυτής της μετάλλαξης του κορωνοϊού είχε οδηγήσει την κυβέρνηση να δώσει εντολή για τη θανάτωση όλων των εκτρεφόμενων βιζόν, που ανέρχονταν σε 15 εκατομμύρια και πλέον. Όλα τα βιζόν της πληγείσας περιοχής θανατώθηκαν και η θανάτωση των υπόλοιπων ζώων είναι σε εξέλιξη.

ΠΗΓΗ:https://www.iefimerida.gr/kosmos/600-syllipseis-melon-symmorion-se-kentriki-ameriki

[1]Giulio Tarro: COVID-19 Ο ιός του φόβου, Εκδόσεις γράμματα, Σεπτέμβριος 2020, σελ.213.

Leave a Reply

Your email address will not be published.