Για να μην ξεχνιόμαστε από την εγκεφαλόπλυση των πληρωμένων δημοσιογραφίσκων στον αγνοούντα την αλήθεια μέσο πολίτη

Το Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο (vids)

Ολοκληρώθηκε το διεθνές διεπιστημονικό συνέδριο για τον κορωναϊό που μας έλυσε πολλές απορίες για την πραγματική επικινδυνότητα του ιού, αλλά και τη «νέα κανονικότητα» που θέλουν να μας επιβάλλουν για να μας… προστατεύσουν.

Στη σημερινή μέρα, δεύτερη του συνεδρίου, μίλησαν τόσο ο βραβευμένος Ιταλός ιολόγος Τζούλιο Τάρο, αλλά και ο Αυστριακός Σουχαρίτ Μπαχντί, ο οποίος μάλιστα εντυπωσίασε το κοινό όταν είπε «σας έχω καλά νέα, αυτή η επιδημία έχει τελειώσει, το δείχνουν οι αριθμοί, για όλη την Ευρώπη και ιδιαίτερα για την Ελλάδα. Τα αυξημένα νούμερα οφείλονται στον αριθμό των τεστ που διεξάγονται, αλλά αυτό το τεστ δίνει ψευδή αποτελέσματα».

Sugharit Bahdi: «η επιδημία (is over) έχει τελειώσει και οι κυβερνήσεις βιάζονται να μας βάλουν γενετικό υλικό ιού στο σώμα μας που θα αναγκάσει τα Τ λεμφοκύτταρά μας να επιτίθεται στα όργανα του ίδιου του σώματος με άγνωστες συνέπειες

Ο καθηγητής Μπαγκντί είπε επίσης:« υτό το εμβόλιο που ετοιμάζεται τουλάχιστον στην Γερμανία είναι ένα εμβόλιο που έχει γενετική επίδραση στο DNA του ανθρώπου που σημαίνει ότι στα κύτταρα θα εισέλθει γενετικό υλικό του ιού χωρίς να γνωρίζουμε σε ποια όργανα. Αυτό σημαίνει ότι τα λεμφοκύτταρα που έχουμε στον οργανισμό μας και ενεργοποιούνται με κάθε επίθεση που συμβαίνει σε αυτόν, θα είναι σε μια συνεχή μάχη με τον ίδιο τον οργανισμό. Θα αναγνωρίζει συνεχώς επιθέσεις που δεν προέρχονται από εξωτερικούς παράγοντες που εισέρχονται στο σώμα μας αλλά θα επιτίθεται στα όργανα του σώματος μας εφόσον περιέχουν το γενετικό υλικό του ιού».
Στο τέλος κάλεσε τους Έλληνες να πρωτοστατήσουν στην μάχη για την αλήθεια και την Δημοκρατία γιατί γεννήθηκε στον τόπο μας και πρόσθεσε: «Υπάρχουν πολλά μικρά έθνη στον κόσμο, το ξέρουμε αυτό γιατί είμαστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί τους, που είναι έτοιμα να επαναστατήσουν και περιμένουν κάποιον να κάνει το πρώτο βήμα. Περιμένουν έναν μπροστάρη και μόνο εσείς οι Έλληνες μπορείτε και έχετε την υποχρέωση από την ιστορία σας να το κάνετε αυτό. Να γίνετε το παράδειγμα για όλους τους άλλους λαούς. Από εσάς περιμένουν να το κάνετε».

Γυρίστε την live μετάδοση για να δείτε και να ακούσετε τον Μπαχντί, ενώ στην αρχή του βίντεο είναι η ομιλία του Τάρο, ο οποίος από την πλευρά του μίλησε για τις παράνομες διατάξεις των νόμων που θέσπισαν για να μας… προστατεύσουν από τον κορωναϊό και ιδίως για το θέμα της μάσκας σε εμάς και τα παιδιά μας, τα οποία, όπως τόνισε, κινδυνεύουν με αυτισμό!

Μετά απ’ όλα αυτά, βέβαια, όλοι έχουν κατανοήσει πλήρως ότι αυτά που μας κάνουν με τα μέτρα για τον κορωναϊό, δεν οφείλονται σε καμία περίπτωση στην υποτιθέμενη προστασία της δημόσιας υγείας, αλλά γίνονται για άλλους σκοπούς, που έχουν να κάνουν κυρίως με τον έλεγχο των ανθρώπων και με την αισχροκέρδεια-κερδοσκοπεία των φαρμακευτικών εταιρειών και όσων επιχειρηματιών βρίσκονται από πίσω από αυτή την «παράνοια».

Δείτε τις εργασίες του συνεδρίου της 2ης ημέρας:

 

 

Κατά την χθεσινή πρώτη ημέρα του συνεδρίου το βασικό συμπέρασμα από τις ομιλίες των γιατρών μέχρι στιγμής είναι ότι ο κορωναϊός δεν είναι και τόσο επικίνδυνος όσο μας τον παρουσιάζουν και ότι δεν έχει καμία λογική η «παράνοια» προστασίας που επικρατεί στην Ελλάδα και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο από τις κυβερνήσεις, σε σχέση με τα μέτρα που λαμβάνουν και τα οποία θίγουν σε επικίνδυνο βαθμό τα θεσπισμένα ανθρώπινα και δημοκρατικά δικαιώματα.

Δικαιωμένος από τα όσα ειπώθηκαν αισθάνεται πλέον ο Φαίδων Βόβολης εν όψει και της πειθαρχικής δίωξης που του ασκήθηκε από τον ΙΣΑ επειδή εξέφρασε ανάλογες απόψεις!

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για τις θέσεις των ξένων επιστημόνων, ο γνωστός καρδιοχειρούργος Φαίδων Βόβολης, τονίζει τα εξής:

Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ
 
Ακούγονται θέσεις ΚΑΤΑΠΕΛΤΕΣ στο σημερινό συνέδριο:
 
1-Dr.Stefano Montanari
Διάσημος Ιταλός Καθηγητής Νανοπαθολογίας·
 
·Η ΜΑΣΚΑ δημιουργεί ΥΓΡΑΣΙΑ ,άρα και καλλιέργεια ΠΑΘΟΓΟΝΩΝ.
Άρα τα μέτρα με τη μάσκα που παίρνουν ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΟΥΝ την υγεία μας!
Ο ΥΓΙΗΣ πρέπει να αναπνέει ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ.
Όχι μάσκα στα παιδιά!
Εδώ στην Ιταλία πολλά παιδιά λιποθυμούν εξαιτίας της πολύωρης χρήσης της μάσκας!
·Οι θάνατοι προέρχονται ως επί το πλείστον από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις!
·Οι θρομβώσεις που προκαλούνταν στους πνεύμονες αντιμετωπίστηκαν κατά την νοσηλεία με οξυγόνο υπό πίεση,το οποίο οξείδωσε τα κύτταρά τους και τους οδήγησε στο θάνατο.
Άρα ο θάνατός τους ήταν αποτέλεσμα λανθασμένης θεραπείας!
Στην Ιταλία οι γιατροί δεν κάνουν νεκροψία με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουμε την αιτία θανάτου.
·Πάλι για τις μάσκες:εξαιτίας της μεγάλης συγκέντρωση διοξειδίου που μετρήθηκε,υποστήριξε πως ο εγκέφαλος δεν τροφοδείται με την απαραίτητη ποσότητα οξυγόνου με αποτέλεσμα να οδηγείται στην λιποθυμία ενα παιδί.
 
2-Dr Atanas Mangarov
Διευθυντής παιδιατρικής κλινικής στο νοσοκομείο λοιμωδών νοσημάτων στη Σόφια·
 
·ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΙΑ επιστημονική και αξιόπιστη έρευνα οτι η μάσκα προστατεύει όπως σας λένε!
Δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ νόημα η χρήση της στα παιδιά!
·Δεν έχουν επιπσης κανένα νόημα και τα τεστ.
Όσα περισσότερα κάνεις,τόσα περισσότερα θετικά βγάζεις.
Είναι λογικό.
Μπορούν να βγάλουν ως και 30% λάθος αποτελέσματα!
 
3-Ο εκπληκτικός Γερμανός Dr Hoffman:
·ΟΧΙ μάσκες στα παιδιά.
Προκαλούν πρόβλημα στην ΥΓΕΙΑ τους και στον ψυχισμό τους!
Ντροπή στους γιατρούς που δεν μιλούν!
Ντροπη και στους δασκάλους που δεν σταματούν την τρέλα!
·Οι μάσκες προκαλούν στα παιδιά φόβο,πονοκέφαλο,κούραση κοινωνική αποστασιοποίηση με αποτέλεσμα να μειώνεται το ανοσοποιητικό τους σύστημα!
Η μάσκα στα παιδιά ΔΕΝ είναι μια ιατρική απόφαση αλλά ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
Είναι μέρος της πολιτικής ατζέντας.
Δεν έχει να κάνει με τον ιό!
Πρέπει να σώσουμε τα παιδιά!
Τα παιδιά είναι το ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ!
 
4-Dr Giulio Tarro
Διάσημος Ιταλός ιολόγος υπ.για το βραβείο Νομπελ:
·Μόνο το 3% των θανάτων στην Ιταλία προήλθαν από τον ιο!
Υπολόγιζαν τη θνητότητα με βάση το κλάσμα αριθμός θανάτων/αριθμός κρουσματων και έβγαζαν τερατώδη θνητότητα!
Ο κόσμος έτρεχε στα νοσοκομεία φοβούμενος και πολλοί πέθαιναν από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις!
 
5-Dr Harvey Schonwald
Ουρολόγος στο Spring Hill Florida USA: Μιλώ στους ΕΛΛΗΝΕΣ στη χώρα που γεννήθηκε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και σας λέω πως ΑΥΤΗ είναι που κινδυνεύει περισσότερο κι όχι η υγεία μας!!! Έχουμε ΕΝΩΘΕΙ ιατροί από όλον τον κόσμο για να σας πούμε για την τεραστια απάτη,όμως τα ΜΜΕ παγκοσμιως μας φιμώνουν. Όχι μασκες σε υγιείς και παιδιά!

ΑΥΤΑ τα λένε ιατροί από όλον τον κόσμο.
 
Είναι χιλιάδες.
 
Κι άλλοι πολλοί που φοβουνται να μιλησουν.
 
Ότι έχω πει από την πρώτη μέρα ΑΚΡΙΒΩΣ.
 
Ότι λέω, λένε, ότι λένε ,ΛΕΩ.
 
Είμαι Ο ΜΟΝΟΣ κι ο ΠΡΩΤΟΣ που ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ για πράγματα που λένε διάσημοι ιατροί!
 
Δεν είναι λοιπόν προσωπική γνώμη, αλλά παγκόσμια και επιστημονική.
 
Πλέον θα μιλώ και μέσω αυτών…
 
Η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα λοιπόν δεν ειναι αποκλειστικα αυτη που δειχνουν,ΑΛΛΑ ειναι κι αυτοί εδώ.
 
Και είναι ΠΑΜΠΟΛΛΟΙ.
 
Εκτός κι αν είναι εγκυρότεροι οι εδώ από τους εκεί..
 
Εκτός κι αν είναι εγκυρότεροι κάποιοι δημοσιογράφοι των media που είναι και λαύροι και βέβαιοι…
 
Εκτός κι αν είναι πιο έγκυροι κάποιοι παράνομοι λογοκριτές του f/b (πρωην στρατιωτικοί και πληροφορηκάριοι,πολύ εγκυροι ‘επιστημονικά’ και ‘τεκμηριωμένοι’)που έβγαλαν παραπληροφόρηση-!;!!-τον Ιωαννίδη,τον Tarro-!!-& χρειάζονται κανενα 10ημερο σκέψεων για να βγάλουν μη έγκυρη τη συνέντευξη από τον ΑΝΤ1-!!!-(φυσικά μόνο γέλιο πια προκαλούν)μονόπλευρα πάντα,ενώ οι απέναντι είναι μόνιμα οι αληθείς!-κι όμως κάποιοι τους πιστεύουν!!!-.
 
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
 
Η χώρα μας ΔΕΝ θα γίνει κρατος που θα διώκονται οι γνώμες,οι επιστημονικές ή μη,δε θα επιτραπει ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ,δε θα επιτραπεί η δίωξη του ΛΟΓΟΥ!
 
Οι άνθρωποι-ιατροί ΜΙΛΗΣΑΝ.

Δείτε τις εργασίες της πρώτης μέρας:

Δείτε συγκεκριμένα σημεία των ομιλιών στο συνέδριο στις σελίδες μας στο facebook ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.