Όταν η Χριστιανική Δημοκρατία και ο Νικόλας Ψαρουδάκης σας φώναζαν ότι τα αστικά και τα μαρξιστικά κόμματα είναι δυο κεφάλια φιδιού που οδηγούν στο ίδιο στομάχι της δύνατε στις εκλογές 1,5%. Ήρθε λαέ μου η ώρα να πληρώσεις.

Κικίλιας: Δήθεν γιορτή τα Χριστούγεννα

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΘΕΝ…… ΕΘΝΟΣ, ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΗΘΕΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΚΑΙ…. ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ. ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ;
ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΈΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΜΕ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΑΡΧΕΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ; ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΌΝΙΑ; 
ΦΑΤΕ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΩ ΡΑ. ΦΑΤΕ LOCKDOWN ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΑΛΑ ΦΕΡΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΕΡΒΙΡΙΣΜΕΝΟ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟΥ M-RNA ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΉΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ  ΕΟΚ ή Ε.Ε ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΗ WALTER HALLSTEIN XAΣΑΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΣ ΦΡΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΟΥΡΑΓΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΑΦΘΟΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΕΧΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ  ΤΑ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!
LIFE STYLE ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΕΛΑΧΕ …. ΝΑ  ‘ΟΥΜΕ… ΦΑΤΕ, ΠΙΕΙΤΕ, ΕΥΦΡΑΝΘΕΙΤΕ..ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΞΗΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ.
Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΕΝΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1953 ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΤΟ ΣΑΝΟ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!
Ευαγγελάτος Γεώργιος σχόλια πάνω σε ένα άρθρο που δημοσίευσε ο https://amethystosbooks.blogspot.com/2020/12/blog-post_778.html

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.