Η απάντηση είναι εύκολη: Διότι μαζί με τους τραπεζίτες και τις πετρελαϊκές εταιρείες ελέγχουν την ανθρωπότητα[1]

Γιατί οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν υποχρεούνται να καταβάλουν αποζημίωση, για τυχόν βλάβες λόγω εμβολιασμού;

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Γιατί οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν υποχρεούνται
να καταβάλουν αποζημίωση, για τυχόν βλάβες λόγω εμβολιασμού;
»
Marco Rizzo

Γενικός Γραμματέας Κομμουνιστικού Κόμματος της Ιταλίας

Σε ολόκληρη την Ευρώπηεκτός Ελλάδας-έχει ενταθεί το…

σκάνδαλο της αποποίησης κάθε αστικής και ποινικής ευθύνης των πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιριών (Big Pharma) και για τον εμβολιασμό “αντιμετώπισης του κορωνοϊού”, που θα είναι υποχρεωτικός αφού ο μη εμβολιασμένος παραμένει έξω από το κοινωνικό κι εργασιακό γίγνεσθαι. Τη σημερινή Ελλάδα έπληξε πολιτική αστρομυωπία, η Σέχτα, όλο το πολιτικό κατεστημένο κι ο καθεστωτικός “επιστημονισμός” κατόρθωσαν να ηττηθεί η Ιπποκράτεια Ιατρική κι η πανεπιστημιακή κοινότητα μετατράπηκε σε πλασιέ εμβολίων για λογαριασμό της πολυεθνικής φαρμακοβιομηχανίας Big Pharma.

Επιπροσθέτως… οι πολυεθνικές έχουν προπωλήσει το μπόλι τους και έχουν συνάψει εμπιστευτικά πρωτόκολλα με τις κυβερνήσεις-πελάτες. Οι “παραγωγοί” των εμβολίων “ουδεμία αστική και ποινική ευθύνη έχουν από τυχόν παρενέργειες”!

Όποιος τολμήσει να αναδείξει προβληματισμούς κι ερωτήματα… εντάσσεται στους “αρνητές”, δηλαδή σ’ όσους αρνούνται το Ολοκαύτωμα. Η αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία, ο δημοσιογράφος που οφείλει να αναδεικνύει ειδήσεις και γεγονότα που αποκρύβει η καθεστωτική εξουσία, σήμερα έχουμε το τραγικό φαινόμενο του επίσημου χρηματισμού των ΜΜΕ με εκατομμύρια για να περάσει ένα “κοινωνικό μήνυμα”, δηλαδή να φιμώσει κάθε άλλη άποψη.

Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί, επιδημία κι ερήμωση,
ψυχοαστυνόμευση και καταστροφή της ανθρώπινης ζωής.
Δεν υπάρχει κανένα μυστικό, δεν υπάρχει καμία συνωμοσία.
Το μόνο ανεξήγητο πράγμα είναι η βλακεία εκείνων που μπορούν,
αλλά δεν ανοίγουν τα μάτια τους να δουν τι συμβαίνει…

 

Ευτυχώς στην Ευρώπη υπάρχουν κι αυτοί που αντιστέκονται, όπως ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ιταλίας Marco Rizzo:
«ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;
Πιστεύω ότι για να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να ακολουθούν ελεύθερα αυτήν την πρακτική διαφύλαξης της υγείας τους κι εκείνων των άλλων, απαιτείται σαφήνεια: πρώτα απ’ όλα, οι φαρμακευτικές εταιρίες πρέπει να υποχρεωθούν νομικά (με διάταγμα) να καταβάλουν αποζημιώσεις για βλάβες σε περίπτωση συνεπειών λόγω εμβολιασμού.
Εάν η κυβέρνηση δεν το κάνει αυτό, σημαίνει ότι είναι συνένοχη, αν η αντιπολίτευση δεν αγωνιστεί για αυτό σημαίνει ότι είναι συνένοχη. Το κέρδος των φαρμακευτικών εταιρειών δεν μπορεί να είναι πιο σημαντικό από την προστασία του πληθυσμού.
Σε μια σοσιαλιστική κοινωνία αυτό το πρόβλημα δεν υπάρχει επειδή ο αγώνας για κέρδος και κερδοσκοπία θα αντικατασταθεί από το γεγονός ότι η κυβέρνηση και το κράτος φροντίζουν πλήρως τη δημόσια υγεία.
»

«Η ιστορία είναι δασκάλα της ζωής»
Αντόνιο Γκράμσι

Στην πατρίδα μας, με δεδομένη την προηγούμενη προμήθεια εκατομμυρίων για εμβολιασμούς, έχουμε ένα μοναδικό πολιτικό φαινόμενο: πλήρης ταύτιση του πολιτικού συστήματος χωρίς εξαιρέσεις.

Ενώ επισήμως οργανώνονται και στελεχώνονται “κέντρα εμβολιασμού“, κανένας δεν αναζητεί τους όρους υπογραφής των συμβολαίων αγοράς, τα ζητήματα ανάληψης αστικών και ποινικών ευθυνών από τυχόν “παρενέργειες” των εμβολίων, απαιτήσεις της ιατρικής κοινότητας για έλεγχο των εμβολίων από Έλληνες επιστήμονες. Κανένας δεν αναζητάει αυτό που αναζητούν κόμματα, κινήματα, επιστήμονες σ’ ολόκληρη την Ευρώπη… τα αυτονόητα:

Υπάρχει ρήτρα ανάληψης αστικής και ποινικής ευθύνης για κάθε “αστοχία” των εμβολίων κι από ποιον;

Το κράτος, ή η πολυεθνική φαρμακευτική εταιρία αναλαμβάνει τις ευθύνες;

Υπάρχει ρήτρα ασυλίας των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών για παρενέργειες;

Αυτονόητα ερωτήματα που όφειλαν να διατυπώνουν τα πολιτικά κόμματα και κυρίως οι γιατροί της Ιπποκράτειας Ιατρικής, διότι:

«Μόνο σε ένα σοσιαλιστικό σύστημα συγκεντρώνονται,
είναι κοινά κι είναι όλα ένα, τα συμφέροντα του ανθρώπου,
του κράτους και της κοινωνίας»
Χο Τσι Μινχ

Ο “θεραπευτικός καπιταλισμός” ως μέθοδος διακυβέρνησης πήρε τη νίκη. Όλες οι “μελέτες” κι οι σχεδιασμοί στην καρδιά του καπιταλισμού, επιβεβαιώθηκαν:

«Η τέλεια δικτατορία θα έχει την εμφάνιση της δημοκρατίας.
Μια φυλακή χωρίς τοίχους στην οποία οι κρατούμενοι
δεν θα ονειρεύονται να δραπετεύσουν.
Ένα σύστημα δουλείας όπου,
χάρη στην κατανάλωση και τη διασκέδαση,
οι δούλοι θα αγαπήσουν τη δουλεία τους…»
Aldous Huxley
Επιστημονικό Συμπόσιο «Ο άνθρωπος και ο πολιτισμός: ο έλεγχος του νου»,
Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια – Σαν Φρανσίσκο (28-30 Γενάρη 1961)
ΠΗΓΗ:http://www.press-gr.com/2020/12/blog-post_34.html74
[1]Mathias Rath et al:Η Ναζιστική Προέλευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης
ELΟ Βάλτερ Χάλσταϊν

Der deutsche Jurist und Politiker Walter Hallstein am 16. November 1976 in Stuttgart. Nach Professuren in Rostock und Frankfurt am Main fungierte Hallstein 1950/51 als Staatssekretär im Bundeskanzleramt, 1951 bis 1958 war er im Auswärtigen Amt tätig. Den Posten des Präsidenten der Kommission der EWG bekleidete Hallstein von 1958 bis 1967. Anfang der 70er Jahre wurde er Präsident der Europäischen Bewegung. Von 1969 bis 1972 war der CDU-Politiker Mitglied des Bundestages. Die nach ihm benannte Hallstein-Doktrin (1955) formulierte auf Grund des Alleinvertretungs-Anspruches der Bundesrepublik für das ganze deutsche Volk den Grundsatz, mit keinem Staat diplomatische Beziehungen zu unterhalten, der in solchen Beziehungen zur DDR steht. Walter Hallstein wurde am 17. November 1901 in Mainz geboren und verstarb am 29. März 1982 in Stuttgart (Photo by Dick/picture alliance via Getty Images)

ήταν ο πρώτος Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής από το 1958 έως το 1967, ένας άνθρωπος ταγμένος στην ευρωπαϊκή ιδέα και από τους κύριους υπέρμαχους της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.Ως Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο Χάλσταϊν εργάστηκε για την ταχεία υλοποίηση της Κοινής Αγοράς. Δραστήριος, ενθουσιώδης και κάτοχος της τέχνης της πειθούς, έδωσε ώθηση στην ιδέα της ολοκλήρωσης ακόμη και μετά τη λήξη της θητείας του ως Προέδρου. Στη διάρκεια της θητείας του, σημειώθηκε σημαντική πρόοδος στη διαδικασία της ολοκλήρωσης.Ο άλλοτε υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας έγινε παγκοσμίως γνωστός για το «δόγμα Χάλσταϊν» ήδη στη δεκαετία του 1950, το οποίο διαμόρφωσε τη γερμανική εξωτερική πολιτική κατά τα επόμενα έτη και υποστήριζε βασικά τη σύνδεση της νεοπαγούς γερμανικής δημοκρατίας με τη Δυτική Ευρώπη

1 σχόλιο

  1. Γερμανικα δεν ξερω καθολου και δεν θελω κΘΟΛΟΥ ΝΑ τα μαθω, διοτι ειναι δυσκολη παρακατιανη γλωσσα κι επειτα εχω μισος μεγαλο για το γερμανικο κρατος…επειδη λεηλατει την πατριδα μου…Ξερω ομως πολυ καλα αγγλικα, γαλλικα, ισπανικα, πορτογαλικα και λιγα ιταλικα…χιλιες φορες να μαθω καλα ρωσικα που ειναι πολυ δυσκολα, παρα γερμανικα…μονο στη ρωσια θα ηθελα να ζησω μονιμα, αν ηταν να επιλεξω χωρα εκτος ελλαδας…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.