ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ

Από την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «Ε.ΛΑ.Σ» τους φίλους και συναγωνιστές λάβαμε το πιο κάτω μήνυμα το οποίο υιοθετούμε πλήρως:ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ

 

 

 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Τις δύσκολες στιγμές που περνάμε ως Έθνος και η Ιστορία γράφεται από τις συνθήκες κατά τις οποίες έχουν ταραχτεί οι ισορροπίες μας και

έχουν επηρεαστεί όλοι οι τομείς της ζωής μας, τις ημέρες τούτες του ηθικού εκφυλισμού, της χυδαιότητος, του σκοταδισμού, του Πανεπιστημιακού κολεκτιβισμού και της πανδημίας των ΔΗΘΕΝ που θέλουν να ορίσουν την μοίρα μας και να διαμορφώσουν ένα νέο είδος ανθρώπου με φόντο τον τρόμο και την υποταγή, υπό την κεκτημένη ταχύτητα της κατηφόρας, της θεσμικής κατάρρευσης και του σήματος κινδύνου που μας παίρνει τα αυτιά, αισθανθήκαμε την ανάγκη να μεταδώσουμε ένα μήνυμα ελπίδας και αγάπης σε κάθε άνθρωπο, ένα ξυπνητήρι που θα μας θυμίσει την φύση μας, την καλή πλευρά του εαυτού μας, αυτή που έχουμε ξεχάσει, αυτή που χρειαζόμαστε για να ανταπεξέλθουμε και να μας βοηθήσει να έχουμε έναν θετικό προσανατολισμό στην καθημερινότητά μας, γιατί αυτό είναι το ζητούμενο.

Στέλνουμε αυτό το μήνυμα, από τα βάθη της καρδιάς μας, στους «Ανώνυμους» Ελληνίδες και Έλληνες οπουδήποτε βρίσκονται στον κόσμο

για να θυμίσουμε την χαμένη αίγλη της πατρίδας μας και να «αφορίσουμε» όλα τα αρνητικά εκείνα στοιχεία που την έφεραν σε δεινή και άσχημη θέση

και τον Λαό της σε κατάσταση τραγικών συνθηκών.. για να απορρίψουμε όλα τα τοξικά διαλυτικά συστατικά που διαταράσσουν την πολιτική και

κοινωνική συνοχή και αποπροσανατολίζουν τους στόχους της ευημερίας των πολιτών προς αλλότρια και ιδιοτελή συμφέροντα.

Πολλοί συνάνθρωποί μας χρειάζονται ένα χέρι βοηθείας και ακόμα περισσότερο, ανακτώντας την κοινωνική εμπιστοσύνη, οφείλουμε να

ανακαλύψουμε ποιοί άνθρωποι θέλουμε τελικά να είμαστε εμείς, προκειμένου από αυτήν την ενδελεχή ενδοσκόπησή μας να αντλήσουμε τα χρήσιμα και

δημιουργικά της στοιχεία, να τα κάνουμε τρόπο ζωής και δημιουργίας για να ανακτήσουμε έστω και χαμένα ψήγματα ανθρωπιάς.

Στο κομμάτι της ατομικής δημιουργικότητας, η απομόνωση είναι συνήθως παραγωγική για κάθε άνθρωπο. Έχουμε την ευκαιρία να μείνουμε με

τον εαυτό μας, να τον αντιμετωπίσουμε και να διαχειριστούμε γεγονότα και συναισθήματα, τα οποία προαπαιτούν μία συνύπαρξη που δίνει μία ανάσα ελπίδας για το μέλλον.

Όταν είσαι μόνος, ο δρόμος φαίνεται μακρύς αλλά η ψυχή που θέλει ελευθερία, θα παλέψει. Πρέπει να παλέψει για την αλήθεια, για τις πανανθρώπινες ιδέες που έχουν χάσει την αξία τους, που έχουν ακρωτηριασθεί, που έχουν πιά ευτελιστεί.

Και εκεί εμφανίζεται ο κάθε «Ανώνυμος». Ο καθ’ ένας από εμάς. Από κάθε «Ανώνυμο» εξαρτάται να συνεργαστεί με τους άλλους, και ο δικός μας συνεργάτης είναι ο άλλος, είναι ο γείτονάς μας, είναι ο σπουδαίος γείτονας. Θα τον χρειασθούμε, και εκείνος εμάς, γι’ αυτό να τον προσέξουμε. Αν αρρωστήσει, να τον επισκεφθούμε και να τον αγκαλιάσουμε. Αν πεινάει, να τον ταΐσουμε. Αν είναι άνεργος, να του βρούμε δουλειά. Αν είναι ανήμπορος να του δώσουμε δύναμη και προστασία. Να γίνουμε ένα. Να γίνουμε εμείς.

Έχουμε ευθύνη για τον εγκιβωτισμό μας. Είμαστε υπόλογοι για τον παχυδερμισμό μας διότι για πολλούς από εμάς, ο γείτονας είναι ένας άγνωστος, ένας ξένος, ένας κάποιος με σκύλο που γαυγίζει και με φράχτη υψωμένον γύρω του. Ας του ρίξουμε τον φράχτη που μας χωρίζει. Ας τον γκρεμίσουμε. Ας γκρεμίσουμε τα μίση και τις προκαταλήψεις που μας χωρίζουν. Ας γκρεμίσουμε όλους τους φράχτες και θα έχουμε ομαδική δουλειά. Ας τους γκρεμίσουμε λοιπόν τους φράχτες που μας εγκλωβίζουν. Ας γκρεμίσουμε τους φράχτες της αλαζονείας και της εγωλατρίας μας.

Πολλοί βέβαια θα σκέπτεσθε: «Τούτοι ζητάνε να γίνουν θαύματα. Πρέπει να αλλάξουν οι άνθρωποι ξαφνικά;» ΟΧΙ.. δεν είναι θαύμα. Δεν είναι θαύμα γιατί το βλέπουμε, χωρίς να το συνειδητοποιούμε. Το βλέπουμε να γίνεται μία φορά κάθε χρόνο, κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Είναι ωραία η επίδραση του Πνεύματος των Χριστουγέννων σε ανθρώπους όλων των ιδιοσυγκρασιών. Γιατί αυτό το θερμό Πνεύμα, το Πνεύμα των Χριστουγέννων να μην διατηρείται όλον τον χρόνο;

Στείλτε λοιπόν κύματα αγάπης να δονήσουν τις Φωτεινές Δυνάμεις. Διώξτε τον θυμό και απαλλαγείτε από τον φθόνο. Νικήστε τον φόβο και δαμάστε το άγχος. Πατάξτε τις έριδες και χαλιναγωγήστε τις ασύμμετρες φιλοδοξίες σας. «Ανώνυμε», απόβαλε το φθοροποιό ΕΓΩ σου για να σώσεις την συνείδησή σου.

Αν ο κάθε «Ανώνυμος», ο καθ’ ένας από εμάς, το έκανε πράξη 365 ημέρες τον χρόνο, θα δημιουργούσαμε τόση ισχύ και ένα κύμα θείας θέλησης, που καμία δύναμη δεν θα του αντιστεκόταν. Θα δυναμιτίζαμε τους φράχτες του μυαλού και της ψυχής μας. Θα ξανασυναντιόμαστε με την χαρά, με την αισιοδοξία και θα τρομάζαμε τον τρόμο.

Θα κληρονομήσουμε την γή, μόνο εάν αγαπήσουμε τον γείτονά μας και καλλίτερα να αρχίσουμε από τώρα, από αυτήν την στιγμή. Ας μην περιμένουμε να σκοτεινιάσει. Ξύπνα «Ανώνυμε», εσύ είσαι η ελπίδα του Έθνους. Εάν αξίζει να πεθάνουμε γι’ αυτό, αξίζει και να ζήσουμε. Εμείς οι «Ανώνυμοι» Ελληνίδες και Έλληνες είμαστε ο Λαός και ας προσπαθήσουν να μας νικήσουν. Ας τολμήσουν να μας κλέψουν το όραμα.

Είμαστε οι «Ανώνυμοι» μέσοι άνθρωποι. Είμαστε εσείς. Δεν θα μιλήσουμε για τους εξουσιαστές που φοβούνται την μαζική αφύπνιση του κόσμου. Δεν θα μιλήσουμε για τις Δυνάμεις του Σκότους που τρέμουν την ελεύθερη βούληση του Λαού. Θα μιλήσουμε για όλους εμάς τους «Ανώνυμους» Ελληνίδες και Έλληνες πολίτες. Τους μέσους ανθρώπους. Τους «Ανώνυμους». Αν σας ρωτήσουν, πώς είναι ο μέσος «Ανώνυμος», δεν θα ξέρατε να απαντήσετε γιατί ο μέσος «Ανώνυμος» είναι εκατομμύρια πράγματα μαζί. Είναι ο μεγάλος και ο μικρός, ο απλός και ο συνετός, είναι ο τίμιος και ο συνεπής. Είμαστε όλοι εμείς οι «Ανώνυμοι» σκαπανείς. Είμαστε οι «Ανώνυμοι» και δεν είμαστε αναλώσιμοι. Είμαστε ΕΜΕΙΣ!!!                 

Για τον «Ανώνυμο» γράφονται οι αγγελίες. Στον «Ανώνυμο» πουλάνε οι πάντες. Οι «Ανώνυμοι» είναι οι σπουδαιότεροι στον κόσμο. Είμαστε η δύναμη του κόσμου. Ναι, εμείς οι «Ανώνυμοι» Ελληνίδες και Έλληνες. Εμείς οι «Ανώνυμοι» είμαστε η μεγάλη οικογένεια. Μας βρίσκετε παντού.

Εμείς οι «Ανώνυμοι» καλλιεργούμε την γή. Εμείς οι «Ανώνυμοι» δουλεύουμε στα εργοστάσια, εμείς παράγουμε, εμείς οι «Ανώνυμοι» κρατάμε τα λογιστικά βιβλία. Εμείς οι «Ανώνυμοι» πετάμε τα αεροπλάνα και οδηγούμε λεωφορεία, τραίνα και πλοία. Όταν ο αστυνομικός φωνάζει: «στάσου εσύ», εννοεί εμάς, όλους εμάς τους «Ανώνυμους» Ελληνίδες και Έλληνες.

Υπάρχουμε από την αρχή του κόσμου. Χτίσαμε Παρθενώνες, χτίσαμε θέατρα και  ναούς, πολεμήσαμε στον Μαραθώνα και στις Θερμοπύλες, Εμείς οι «Ανώνυμοι» δοξάσαμε το Μανιάκι και το Χάνι της Γραβιάς. Εμείς οι «Ανώνυμοι» νικήσαμε τον Μουσολίνι και τον Χίτλερ. Ναι, εμείς οι «Ανώνυμοι» βρισκόμαστε στην γή προτού μάθει η Ιστορία να περπατάει. Στον αγώνα για την Ελευθερία, χτυπηθήκαμε πολλές φορές αλλά τα καταφέραμε, γιατί είμαστε ο Λαός και είμαστε σκληροί. Εμείς οι «Ανώνυμοι», Ελληνίδες και Έλληνες είμαστε οι φορείς της διαχρονικής σοφίας, της απαράμιλλης ανδρείας, της ανώτερης νόησης και του ανώτατου πολιτισμού. Εμείς οι «Ανώνυμοι».

Λένε ότι, ως ελεύθεροι, γίναμε μαλθακοί, ότι δεν αντέχουμε. Αυτό είναι ψέμα. Οι ελεύθεροι «Ανώνυμοι» νικούν στα πάντα, αν ενωμένοι τραβάνε στην ίδια κατεύθυνση. Ο Όμηρος, ο Μιλτιάδης, ο Επαμεινώνδας, προστάζουν: «Παρατάξτε τις φάλαγγες του Ελληνισμού». «Παρατάξτε τις φάλαγγες των Ανωνύμων». Συμπαραταχθείτε μαζί μας στον αγώνα της νίκης και της τιμής. Εμείς ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ παρόντες.   

Ξέρουμε τί λέτε: «Ένα ανθρωπάκι είμαι και εγώ, τί μπορώ να κάνω; Ο λόγος μου δεν μετράει». Κάνετε λάθος. Τα «Ανώνυμα» ανθρωπάκια πάντα μπορούν γιατί ο χαρακτήρας της Χώρας είναι το σύνολο των ανθρωπάκων της. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να βγούμε να το φωνάξουμε ότι είμαστε και εμείς οι «Ανώνυμοι» παρόντες και να παρέμβουμε άμεσα. Το μέλλον δημιουργείται από τις ατομικές και συλλογικές επιλογές. Στα δικά μας χέρια βρίσκεται το μέλλον μας. Από τις δικές μας επιλογές εξαρτάται η επιβολή των Δυνάμεων του Σκότους εναντίον του Έθνους των Ελλήνων. Εμείς οι Ελληνίδες και Έλληνες «Ανώνυμοι» είμαστε η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ που θα φέρει την ΝΙΚΗ του φωτός. Ο κόσμος της ανισότητας καθρεφτίζεται σε κάθε έκφανση της ζωής και οι κοσμοκράτορες του σκότους φοβούνται να μας κοιτάξουν στα μάτια. Τρέμουν εμάς τους «Ανώνυμους» που αμφισβητούμε το τοξικό τους σύστημα, που δεν σιωπούμε. που δεν πειθαρχούμε και δεν γονατίζουμε.

Η ιστορία μας, μας απαγορεύει να υποταχθούμε. Δεν θα γονατίσουμε. Ο Έλληνας γονατίζει, με σεβασμό, μονάχα στους νεκρούς του.

Εμείς οι «Ανώνυμοι», Ελληνίδες και Έλληνες, έχουμε ένα ανώτερο όραμα για το μέλλον, για μία ευτυχισμένη, ισορροπημένη, μακρόχρονη και υγιή ζωή. Ας δείξουμε τώρα εμείς πως μπορεί να γίνει ανατροπή προς το καλλίτερο. Μας αξίζει να ζήσουμε σε κοινωνία πιο ειρηνική, πιο δίκαιη και πιο αρμονική. Εμείς οι «Ανώνυμοι» οφείλουμε να αναδειχθούμε σε καθοριστική δύναμη κοινωνικής ανάταξης. Τώρα είναι η ώρα. Γιατί το αύριο του Έθνους μας είναι τώρα και εάν τολμήσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων να εμποδίσει την πραγμάτωσή του τότε θα υψώσουμε στεντόρεια την φωνή μας, όλοι εμείς οι «Ανώνυμοι» και θα ακουστεί ξανά η, από τα βάθη των αιώνων, ηρωική ιαχή της Ελλάδας: «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!»

****************

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «Ε.ΛΑ.Σ»

ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Οδυσσέας Τηλιγάδας      Στέργιος Σμυρλής

210 3250220                    6944325056

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.