Eμβόλιο ή όχι; Αναλάβετε την ευθύνη του εαυτού σας και των παιδιών σας.

Συγκέντρωσα από διάφορες δημοσιεύσεις, αλλά κυρίως από τον σύνδεσμο που είναι στο τέλος τις επιπτώσεις των εμβολίων του “φιλάνθρωπου”! Τα 5 μεγαλύτερα εγκλήματα:

ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ GATES ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

To εμβόλιο που χρηματοδοτείται από τον Gates, προκαλεί έξαρση της πολιομυελίτιδας στην Αφρική

1. ΙΝΔΙΑ: ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ HPV (Human Papilloma Virus)
Το 2009, αρκετά σχολεία στην περιοχή Khammam της Telangana, μεταβλήθηκαν σε χώρους για μελέτες-παρατήρησης ενός εμβολίου για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας (HPV), του εμβολίου Gardasil της εταιρείας Merck. Το εμβόλιο χορηγήθηκε σε τρεις δόσεις σε 16.000 κορίτσια ηλικίας μεταξύ 9 και 15 ετών (πολλά από τα οποία έμειναν σε κρατικούς μαθητικούς ξενώνες), υπό την επίβλεψη αξιωματούχων του υπουργείου Υγείας. Δυστυχώς, λίγους μήνες αργότερα, πολλές μαθήτριες αρρώστησαν και, μέχρι το 2010, πέντε από αυτές είχαν πεθάνει.
Η ινδική κυβέρνηση και οι καταγγελλόμενοι γνώριζαν ότι τα εμβόλια Gardasil και Cervarix είχαν αμφίβολη αξία αλλά μεγάλα κερδοσκοπικά οφέλη, συνέχισαν να κάνουν τα πειράματα σε ανυποψίαστα κορίτσια χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι πιθανές απειλές για την υγεία και τη ζωής τους. (!!! Τώρα οι εδώ “ειδικοί” λέτε να μην ξέρουν τι “παίζεται”;)

2. ΙΝΔΙΑ: ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΙΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΟΜΥΕΛΙΤΙΔΑΣ
Αυτό το φθηνό εμβόλιο χορηγείται εύκολα από το στόμα, καθιστά τους παραλήπτες ανθεκτικούς σε μολύνσεις από άγριους ιούς πολιομυελίτιδας (WPVs =World Polio Virus) και παρέχει μακροχρόνια προστασία έναντι παραλυτικής νόσου μέσω ανθεκτικής χυμικής ανοσίας.
Παρόλα αυτά, σπάνιες περιπτώσεις παραλυτικής πολιομυελίτιδας που σχετίζεται με το εμβόλιο αυτό, μπορεί να εμφανιστούν τόσο στους ίδιους τους –ανοσολογικά φυσιολογικούς– παραλήπτες του OPV (Oral Polio Virus) όσο και στις επαφές τους με άτομα που έχουν ανοσοανεπάρκεια.
Διαταραχές της ανοσοανεπάρκειας εμφανίζονται όταν η ανοσοαπόκριση του οργανισμού είναι μειωμένη ή απουσιάζει.
Με άλλα λόγια, κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο προωθούν ενεργά ένα εμβόλιο που γνωρίζουν ότι θα προκαλέσει πολιομυελίτιδα σε εκατομμύρια παιδιά που είναι ευάλωτα, άρρωστα και ανοσολογικά ανεπαρκή. [Τι σας θυμίζει;]

3. ΑΦΡΙΚΗ: ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΜΗΝΙΓΓΙΤΙΔΑΣ
Τον Δεκέμβριο του 2012, στο μικρό χωριό Gouro του Τσαντ της Αφρικής, που βρίσκεται στην άκρη της ερήμου της Σαχάρας, οι «φιλάνθρωποι» υπάλληλοι του Bill Gates κλείδωσαν πεντακόσια (500) παιδιά στο σχολείο τους και τα απείλησαν ότι εάν δεν συμφωνήσουν να εμβολιαστούν με το εμβόλιο μηνιγγίτιδας Α, θα απαγορευθεί να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους.
Όλα τα παιδιά εμβολιάστηκαν εν αγνοία των γονιών τους με ένα πειραματικό μη-αδειοδοτημένο εμβόλιο για τη Μηνιγγίτιδα Α, που βρισκόταν ακόμη την τρίτη φάση του ελέγχου.
Μέσα σε λίγες ώρες, 106 παιδιά άρχισαν να υποφέρουν από πονοκεφάλους, έμετο, σοβαρούς ανεξέλεγκτους σπασμούς και παράλυση. Τελικά, πολλά από αυτά τα παιδιά στάλθηκαν στο χωριό τους χωρίς διάγνωση και σε κάθε οικογένεια δόθηκε από την κυβέρνηση ένα μη-επιβεβαιωμένο ποσό 1.000 δολαρίων. [Γιατί τα πλήρωσαν άραγε;]

4. ΑΦΡΙΚΗ: ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΤΕΤΑΝΟΥ
(Πρόκληση Στειρότητας που… «κάτι» θυμίζει) Τα εμβόλια του τετάνου που περιέχουν την ορμόνη hCG είναι γνωστό ότι προκαλούν αποβολές του κυήματος. Το 2014, γιατροί της Καθολικής Ιατρικής Εταιρείας της Κένυας (Kenyan Catholic Doctors Association – KCDA) ανακάλυψαν ότι τα εμβόλια του τετάνου που είχαν χορηγηθεί σε 2,3 εκατομμύρια κορίτσια και γυναίκες από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τη UNICEF, είχαν μολυνθεί με την ορμόνη hCG. μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2017, περισσότερα από 500.000 νεαρά κορίτσια και γυναίκες είχαν καταστεί στείρες μετά το εμβόλιο του τετάνου που τους χορηγήθηκε από την κυβέρνηση το 2014 και το 2015.

http://www.grivas.info/emvolia/377-egklimata-tou-gates-se-india-kai-afriki

Τι έργο προσφέρουν κι αυτοί οι φιλάνθρωποι…
Αντιγόνη

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.