Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ. ΕΠΕΣΕ θ α ν α τ ι κ ό !!!

 ( 11 σύνδεσμοι για να μάθετε περισσότερα! ) 💉

 αποστολή συνδέσμων: mnk

 


 

 

💉  EudraVigilance: 932 θάνατοι μετά τη χορήγηση του εμβολίου Pfizer.

💉 Η.Π.Α: Πάνω από 500 πλέον οι θάνατοι μετά από χορήγηση εμβολίων MRNA σύμφωνα με το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων για το Εμβόλιο (VAERS) – Το CDC συνεχίζει να μην αποδέχεται τα δεδομένα αυτά!

💉 Ένα εξάνθημα σαν μέδουσα που δεν υποχωρεί αλλά διευρύνεται 15 μέρες μετά τον εμβολιασμό κατά covid19 στο μπράτσο γυναίκας!

💉 Ο Εθνικός Οργανισμός Ασφάλειας Φαρμάκων (ANSM) στη Γαλλία έδωσε οδηγία για επιβράδυνση του εμβολιασμού των υγειονομικών λόγω ανεπιθύμητων παρενεργειών των εμβολίων Pfizer, AstraZeneca.

💉 Kαι το νοσοκομείο Saint-Lô (Manche) στη Γαλλία ανέστειλε τον εμβολιασμό των υγειονομικών του μόλις 1 μέρα αφότου τον άρχισε λόγω παρενεργειών!!!!

💉 Dr Lee Merrit : τα εμβόλια mRNA είναι εν δυνάμει βιολογικά όπλα/Κάποιοι γιατροί ανησυχούν αφού οι αντίστοιχες μελέτες στα ζώα έδειξαν πως όσα εμβολιάστηκαν με mRNA πέθαναν όλα αφότου μολύνθηκαν από νέα ισχυρότατη μετάλλαξη! ΒΙΝΤΕΟ

💉 Στην Ιταλία ένας 45χρονος γιατρός και 2 νεαροί νοσοκόμοι πέθαναν αφότου εμβολιάστηκαν με Pfizer… Oι αρχές ωστόσο μιλούν για καρδιακή ανακοπή παρ΄ ότι δεν είχαν προγενέστερη σχετική παθολογία!!!!

💉 Γαλλία: Τα νοσοκομεία σε Brest και Morlaix αναστέλλουν τον εμβολιασμό των υγειονομικών με AstraZeneca καθώς αρκετοί εμφάνισαν ανεπιθύμητες παρενέργειες.

💉 ΑΙΣΧΟΣ: Παρέλυσε 40χρονη νοσηλεύτρια μητέρα 2 παιδιών μετά το δεύτερο εμβολιασμό με Pfizer, στην Κέρκυρα. Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: είναι στο αναπηρικό ευθύνεται ο εμβολιασμός!!!

💉 Κόλαφος για Τσιόδρα ο πατέρας Βασίλειος Βολουδάκης! Νοσηλεύτηκε με ψευδώνυμο με παρενέργειες του εμβολίου!

💉 ΣΠΑΡΤΗ: “ΠΕΘΑΝΕ ΟΔΗΓΟΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ”. ΚΗΔΕΥΤΗΚΕ ΣΤΑ 57 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ. ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ . ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/02/11.html

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.