2 εμβολιασμοί το χρόνο επί 10 χρόνια επιδημίας Covid-19 με παρενέργειες, μεταλλάξεις, lockdown, μάσκες και ανεργία τι λέτε θα το αντέξετε; Πιστεύετε ακόμη ότι η κορωνοϊκή γρίπη ήταν τυχαίο συμβάν;

Οι “ε ι δ ι κ ο ί” μας πάνε γιά ….10 ΧΡΟΝΙΑ (!!!!!!!!!!!) με κορωνοϊό…. και ΑΠΑΝΩΤΟΥΣ κάθε ΕΞΑΜΗΝΟ εμβολιασμούς!!!!!…..ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ; Κ Α Π Ο Τ Ε ; Ι Σ Ω Σ ;.

Ανατριχιαστική διαπίστωση! 

 
10 χρόνια πόλεμος με τον
 
 κορωνοϊό!!!!
 
Θα αργήσουμε να ξεμπερδέψουμε
 
 με τον κορωνοϊό !
 
Σε άγνωστα μονοπάτια βαδίζει ξανά η παγκόσμια κοινότητα, καθώς οι παραλλάξεις του νέου κορωνοϊού βάζουν καινούργια δεδομένα στην εξάπλωση της πανδημίας, που αποκτά εφιαλτικές διαστάσεις. 

 
Το παραλλαγμένο στέλεχος του νέου κορωνοϊού που ταυτοποιήθηκε πρώτα στην περιοχή του Κεντ στη Βρετανία είναι πιθανό να σαρώσει τον κόσμο, δήλωνε χθες η επικεφαλής του προγράμματος γενετικής παρακολούθησης της Βρετανίας, σημειώνοντας ότι η μάχη κατά του Covid-19 αναμένεται να συνεχιστεί για τουλάχιστον μία δεκαετία!  
 
Το παραλλαγμένο στέλεχος του Κεντ έχει «σαρώσει τη χώρα» και «αναμένεται να σαρώσει τον κόσμο, κατά πάσα πιθανότητα» τόνισε χαρακτηριστικά στο BBC η διευθύντρια της κοινοπραξίας Covid-19 Genomics UK Σάρον Πίκοκ. 
 
Και πρόσθεσε πως «μόλις πάρουμε το πάνω χέρι (αναφορικά με τον ιό) ή οι μεταλλάξεις του πάψουν να είναι μολυσματικές -προκαλώντας νόσο-, τότε θα μπορούμε να σταματήσουμε να ανησυχούμε γι’ αυτόν. 
 
Αλλά νομίζω, κοιτάζοντας το μέλλον, ότι θα το κάνουμε αυτό για χρόνια. Θα εξακολουθήσουμε να το κάνουμε αυτό ακόμη για 10 χρόνια, κατά την άποψή μου». 
 
«Ευάλωτες» 
 
Την ώρα πάντως που η Βρετανίδα ειδικός έδινε ορίζοντα 10ετίας στη μάχη κατά του νέου κορωνοϊού, χθες ο αρμόδιος για την Ευρώπη διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) ανακοίνωνε ότι, παρά την τάση μείωσης των κρουσμάτων, οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες παραμένουν «ευάλωτες» στον Covid-19. 
 
Και προειδοποίησε εναντίον «ενός ψεύτικου αισθήματος ασφάλειας» επειδή ο αριθμός των εμβολίων εξακολουθεί να είναι μικρός. 
 
«Η συντριπτική πλειονότητα των ευρωπαϊκών χωρών παραμένουν ευάλωτες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χανς Κλούγκε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, εξηγώντας πως «αν δεν σταματήσουμε τώρα τη μετάδοση, τα αναμενόμενα οφέλη από τους εμβολιασμούς στη μάχη εναντίον αυτής της πανδημίας μπορεί να μην είναι φανερά». 
 
Πάντα κατά τα λεγόμενά του δε, «αυτή τη στιγμή, τα όρια είναι δυσδιάκριτα ανάμεσα στην ελπίδα για ένα εμβόλιο αφενός, και ένα ψευδές αίσθημα ασφάλειας αφετέρου».
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
…κι αν κρίνουμε από αυτό που ήδη μας λένε οι “ειδικοί”, ότι τα εμβόλια δίνουν ανοσία κανα εξάμηνο (αλλά και ότι είναι αμφίβολα για τις μεταλλάξεις)…. τότε καταλαβαίνουμε σε τι γολγοθά απανωτών εμβολιασμών μπαίνουν όσοι θα επιλέξουν να εμβολιάζονται….
 

ΠΗΓΗ

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/02/10_13.html και https://odysseiatv.blogspot.com/2021/02/10.html

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.