Τέσσερες ημέρες απέμειναν μέχρι την παγκόσμια προσευχή των ταλμουδιστών Ιουδαίων για Την αποκάλυψη του Μεσσία τους!

ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΗΓΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙ ΜΕΣΙΑΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΥ … “ΕΚΛΕΚΤΟΥ” ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. – 18 Φεβ 2021 – 9:22

… με τα φώτα του μεγάλου μυσταγωγού της Ορθοδοξίας μας Ιωσήφ του Ησυχαστή

Όλοι οι άνθρωποι που κατοίκησαν και κατοικούν στον πλανήτη μας, ανάλογα με το πώς ζουν πάνω σ’ αυτόν, χωρίζονται σε 3 μεγάλες κατηγορίες:

1) Σε αυτούς που ζουν κατά φύσιν 

2) Σε αυτούς που ζουν παρά φύσιν &

3) Σε αυτούς που ζουν υπέρ φύσιν

 

1)

«Η φυσική κατάσταση του ανθρώπου αφού παρέβημεν την εντολή του Θεού και εκπέσαμεν εκ του Παραδείσου, είναι ο θεϊκός Νόμος, όπου μας εδόθη γραπτώς μετά την εξορίαν εκείνην. Και πας άνθρωπος χρεωστεί, εάν θέλει την σωτηρίαν του, να βιάζεται, να πολεμεί μετά των παθών, δέρων και αντιτασσόμενος, πολεμών και αντιπολεμούμενος, νικών και νικώμενος. Και εν γένει οφείλει να αγωνίζεται δια να στέκει εις τους θεϊκούς νόμους της φύσεως.

Και όταν λοιπόν ευρισκόμεθα ΕΣΩΘΕΝ του θεϊκού νόμου της δοθήσης ημίν Αγίας Γραφής, και δεν είμεθα πόρνοι, αρσενοκοίται (ομοφυλόφιλοι) φονείς, κλέπται, άδικοι, ψεύσται, υπερήφανοι, κατάλαλοι, κενόδοξοι, γαστριμαργοι, πλεονέκται, φιλάργυροι, φθονεροί, λοίδωροι, βλάσφημοι, θυμώδεις, οργίλοι, μεμψίμοιροι, υποκριταί και λοιπά, τότε είμεθα εις την φυσικήν κατάστασιν, ΤΗΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΣΙΝ ημίν γενομένην»      

2)

«Η δε παρά φύσιν κατάστασις είναι εκείνος όπου είναι ΕΞΩ ΤΟΥ ΘΕΪΚΟΥ ΝΟΜΟΥ και ως κτήνος ωμοιώθη τοις αλόγοις όπου δεν έχουν νόμον και δι’αυτόν λέγει ο προφήτης: ἄνθρωπος ἐν τιμῇ ὢν οὐ συνῆκε, παρασυνεβλήθη τοῖς κτήνεσι τοῖς ἀνοήτοις καὶ ὡμοιώθη αὐτοῖς.  Όποιος λοιπόν τοιούτος περιπατεί έξω του θεϊκού Νόμου, κυλιόμενος εις τας διαφόρους ως είπομεν αμαρτίας, είναι ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ κατάστασιν»

3)

Η δε υπέρ φύσιν κατάστασις είναι η απάθεια όπου είχεν ο Αδάμ, προτού παραβεί την εντολήν του Θεού και εκπέσει εκ ταύτης της θείας χάριτος και ακακίας

Αυτοί λοιπόν, τέκνον, είναι οι τρεις τρόποι όπου, εάν προκόπτωμεν, ανερχόμεθα εκ των ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ εις τα ΥΠΕΡ ΦΥΣΙΝ.

Ει δε και  ζώμεν εν αναισθησία, αμελούντες της ημών σωτηρίας, τότε βόσκομεν χοίρους και προσπαθώμεν να χορτάσωμεν από ξυλοκέρατα ως ο άσωτος υιός.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΘΑΡΡΕΥΩΜΕΝ και να νομίζωμεν, ότι όλα όσα κάμνωμεν αρέσουν τω Θεώ. Ούτε να ελπίζωμεν εις τα όπλα και την τέχνην μας. Αλλά επικαλούμενοι την θείαν βοήθειαν, εις αυτήν και μόνον να ελπίζωμεν και μετά μεγάλου φόβου να ομιλώμεν, ως μη γνωρίζοντες.

Άραγε το λεγόμενον αρέσει των Θεώ, ή μήπως τον λυπώ; Και εν καιρώ των αλλοιώσεων να υπομένωμεν.

Αν λοιπόν μένωμεν εν αυτή τη καταστάσει και δεν πάθωμεν κανένα κακόν εκ των συνεχών πολέμων και της ταραχής των παθών, τότε μας δίδεται η δωρεά του Θεού: Η Χάρις η τελειωτική, η οποία μας τελειοί και είναι και λέγεται υπερφυσική, διότι περιπατεί άνωθεν της φύσεως.

Την ερχόμενη Κυριακή 21 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00 οι Εβραίοι και άπαντες οι αρνητές και πολέμιοι του Δημιουργού και Νομοθέτη του Σύμπαντος, δηλαδή της Τριαδικής Αρχής, θα … «προσευχηθούν» να «σκάσει μύτη» εκείνος που παρακινεί όλη την ανθρωπότητα να ζει ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ (σύμφωνα με όσα μας διευκρίνισε ο Ιωσήφ ο Ησυχαστής), όπως ο ίδιος και το εκπεσόν τάγμα του, από τη στιγμή που αποστάτησαν από την Πηγή της Ζωής και σήκωσαν δικό τους μπαϊράκι.

Ο Ηλίας Καλλιώρας καλεί όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς σε συμπροσευχή την ίδια ημέρα και ώρα (λεπτομέρειες στο σύνδεσμο που ακολουθεί)

https://www.triklopodia.gr/%ce%b7%ce%bb%ce%b9%ce%b1%cf%83-%ce%b4-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%cf%89%cf%81%ce%b1%cf%83-%ce%bf%cf%81%ce%b8%cf%8c%ce%b4%ce%bf%ce%be%ce%bf-%ce%ba%ce%ac%ce%bb%ce%b5%cf%83%ce%bc%ce%b1-%ce%b3%ce%b9/

Τα παραπάνω εξηγούν και κάποια … «ανεξήγητα» και όπως αποδεικνύεται γελοιωδέστατα φαινόμενα όπως

 

ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ

ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ

Ο ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ

 

ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΟΜΩΣ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

 

ΠΗΓΗ:https://www.triklopodia.gr/%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%b4%ce%bf%ce%bc%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%86%ce%b7%ce%b3%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%83-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9-%ce%bc%ce%b5%cf%83%ce%b9%ce%b1%ce%bd/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ:

Προτείνουμε από σήμερα 18Φλεβάρη ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ στις 18.00 ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ και μέχρι τις 21/2/2021 ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ  ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.