Σε τέσσερις ημέρες όλοι οι Ιουδαίοι του κόσμου θα προσευχηθούν για να έρθει ο Μεσσίας τους. Ημέρα τετάρτη

Η προσευχή που καλούνται να πουν όλοι τους σε όλο τον πλανήτη στις 18:00, είναι στα αγγλικά η παρακάτω:

Master of the UNIVERSE,  

We the children of Israel,

All united around the world at this moment, are crying out to you.

Please accept our prayers with grace and kindness.

We sincerely thank YOU for YOUR daily blessings.

But we also thank you for sending Moshiah to redeem us now

and with mercy, from this too long exile and all sufferings and to

bring peace in the world.

We can’ t wait any more.

We also desire your GREAT and ONE name to be revealed and

YOUR presence back to the rebuilt the Beis Hamigdash the Holy Temple.

Shema Israel, A-D0-NAY

E-LO-HEY-NOU, A-DO-NAY, ECHAD

Απευθύνονται στον Άρχοντα του Σύμπαντος Κόσμου (MASTER OF THE UNIVERSE) και του ζητούν να εμφανιστεί επιτέλους και να αποκαλύψει το όνομά του και να τους δώσει προφανώς ότι υπόσχεται η Παλιά Διαθήκη (θα έπρεπε να είναι γνωστή και σε εμάς αφού αποτελεί μέρος της Αγίας Γραφής μας), κυριαρχία και πλούτη στον κόσμο δηλαδή.

Για παράδειγμα:

Δευτερονόμιο 28.12 …..εὐλογήσαι πάντα τὰ ἔργα τῶν χειρῶν σου, καὶ δανειεῖς ἔθνεσι πολλοῖς, σὺ δὲ οὐ δανειῇ, καὶ ἄρξεις σὺ ἐθνῶν πολλῶν, σοῦ δὲ οὐκ ἄρξουσι.

Δευτερονόμιο 28.12 …..θα ευλογήσω όλα τα έργα των χειρών σου και θα δανείζεις σε έθνη πολλά, ενώ εσύ δεν θα δανείζεσαι και έτσι θα ηγείσαι πολλών εθνών, ενώ εσύ δεν θα είσαι υποτελής.

Ησαΐας. 61,6     ὑμεῖς δὲ ἱερεῖς Κυρίου κληθήσεσθε, λειτουργοὶ Θεοῦ· ἰσχὺν ἐθνῶν κατέδεσθε καὶ ἐν τῷ πλούτῳ αὐτῶν θαυμασθήσεσθε.

Ησαΐας. 61,6     σεις δε, θα ορισθείτε ιερείς Κυρίου, λειτουργοί του Θεού. Θα τρώτε από τα πλούτη των εθνών και θα γίνετε αξιοθαύμαστοι με τον δικό τους πλούτο.

Βέβαια, η Χριστιανική θρησκεία, θεωρεί ότι θα είναι ο Αντίχριστος, αυτός που οι Ιουδαίοι θεωρούν σαν δικό τους Μεσσία. Δεν ξέρω βέβαια τι πιστεύει στις μέρες του κορωνοϊού, το οικουμενιστικό κομμάτι της Χριστιανοσύνης, των μοντέρνων ιεραρχών και ιερέων όλων των δογμάτων, μέσα και έξω από την Ελλάδα.

Μη μου πείτε ότι τρομοκρατώ τις έγκυες, διότι πρόκειται για βίντεο που κυκλοφορεί στο Υ/Τ και το FACEBOOK.

Το αν το οργάνωσαν όλο το θέμα κάποιοι μεμονωμένοι ραβίνοι, ή όλοι μαζί, δεν μπορώ να το ξέρω. Εγώ ξέρω ότι σε ημέρες καραντίνας το Μέγαρο είναι κλειστό.

ΠΗΓΗ:https://www.triklopodia.gr/%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ae-21-2-21-%cf%8c%ce%bb%ce%bf%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%ce%b9%ce%bf%cf%85%ce%b4%ce%b1%ce%af%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%85/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ:

Προτείνουμε από σήμερα 18Φλεβάρη ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ στις 18.00 ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ και μέχρι τις 21/2/2021 ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ  ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.