Χαρά στο πράγμα για την Ελίτ και αυτούς που νοιάζονται για την υγεία μας. Τι είναι 46 νεκροί σε μια δομή, θα προτιμούσατε έναν πόλεμο πόλεων σαν την Συρία; Φάτε έναν υβριδικό-βιολογικό!

Σταμάτησε η β΄ δόση Pfizer σε Γηροκομείο στην Ισπανία καθώς 46 τρόφιμοι του πέθαναν ενώ είχαν κάνει την α΄ δόση!

 

Η δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer COVID σταμάτησε σε Γηροκομείο στην Ισπανία μετά από 46 θανάτους από covid19 μετά την πρώτη δόση. Το γηροκομείο Nuestra Señora del Rosario (Παναγία του Ροζαρίου ή του κπμποσχοινιού) είναι σε κατάσταση σοκ λόγω μαζικών θανάτων μετά από εμβολιασμούς mRNA.

Όλοι οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι στην εγκατάσταση έλαβαν την πρώτη δόση mfNA Pfizer στις αρχές Ιανουαρίου, σύμφωνα με το μεγάλο ισπανικό μέσο ενημέρωσης ABC de Sevilla. Οι περισσότεροι κάτοικοι αρρώστησαν αμέσως μετά τις ενέσεις.

Πολλοί πιστεύεται ότι έχουν προσβληθεί από το [SARS-CoV-X από – MIRASTNEWS] COVID-19, παρά το γεγονός ότι «εμβολιάστηκαν».

Η υπηρεσία υγείας της Ανδαλουσίας ανέφερε ότι τουλάχιστον 46 τρόφιμοι του συγκεκριμένου γηροκομείου έχουν πεθάνει από τον Ιανουάριο. Το Γηροκομείο Notre-Dame έχει μέγιστη χωρητικότητα 145 κατοίκων.

Η Junta de Andalucía (περιφερειακή κυβέρνηση) παρενέβη στις αρχές Φεβρουαρίου για να μειώσει τον αριθμό των θανάτων. Αλλά οι άνθρωποι συνέχισαν να πεθαίνουν. Το ισπανικό Υπουργείο Υγείας είναι τώρα υπεύθυνο για να περιορίσει το φαινόμενο.

Η κατάσταση παραμένει τραγική, καθώς τουλάχιστον 28 τρόφιμοι και 12 άλλα άτομα βρέθηκαν θετικοί για το [SARS-CoV-2 από το – MIRASTNEWS] COVID-19 την περασμένη εβδομάδα. Ως εκ τούτου , οι υγειονομικοί υπάλληλοι σταμάτησαν όλες τις άλλες ενέσεις mRNA. Η Ομοσπονδία Δημοσίων Υπηρεσιών επέκρινε τη Notre-Dame για το ότι δεν ενέργησε νωρίτερα. Η εργατική ένωση είπε ότι η απάντηση ήταν ανεπαρκής αφού οκτώ άτομα πέθαναν στις 18 Ιανουαρίου. Ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε σε 30 στις 28 Ιανουαρίου.

Η Ισπανία βρίσκεται συνεχώς στις ειδήσεις σχετικά με τις ενέσεις mRNA. Ο υπουργός Υγείας Salvador Illa δήλωσε τον Δεκέμβριο ότι η υπηρεσία του διατηρεί μια βάση δεδομένων για όλους τους πολίτες που αρνούνται το mRNA. Είπε ότι ο κατάλογος θα κοινοποιηθεί σε όλα τα μέλη της ΕΕ. (Σ.γ.: Μας απειλεί κι όλας το ανθρωπόμορφο τέρας!)

Salvador Illa έχει το θράσος να συστήνει τον εμβολιασμό για να “σώσει” τους Ισπανούς από την “πανδημία” που έχει ποσοστό θανάτου 0,05% στους μεγάλης ηλικίας. Κατά Γιάννη Ιωαννίδη 0,12%

Ένας επαγγελματίας υγείας στην Ισπανία ανέφερε επίσης πρόσφατα ότι αρκετοί εμβολιασμένοι με mRNA είχαν εισαχθεί σε νοσοκομεία στην περιοχή της Μούρθια με εγκεφαλίτιδα.mirastnews 19/2/21

dimpenews.com

Σ.γ.: Αν πεθαίνουν και μερικοί άχρηστοι γέροι χαρά στο πράγμα. Συντάξεις να γλιτώνουμε!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.