Αν και είπε γενικότητες, επιτέλους μια δικαστικός η κ. Αργυρώ Τέγουτζικ τόλμησε να μιλήσει για την κρατική ασυδοσία-προδοσία και μια ειρηνοδίκης

ΒΟΜΒΑ ΜΕΤΑΤΟΝΩΝ. ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΗΣ, ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ.

10 Ιανουαρίου, 2021Ακούσατε τίποτα από τα άθλια ΜΜΕ; Συνεχίζετε να τα βλέπετε; Είμαστε άξιοι της μοίρας μας!

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ΖΟΥΚΕΜΠΕΡΓΚ, CLAUSS SWABB, GEORGE SOROS, BILL GATES, ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ

Ειρηνοδίκης Β΄ κ. Αργυρώ Τέγουτζικ: Ζούμε σε μια κοινωνία η οποία έχει θυσιάσει την ελευθερία της υπέρ των υποτιθέμενων λόγων «ασφαλείας» (Σ.γ.: δηλαδή μια γριπώδους συνρομής-βιολογικό όπλο, επίτηδες κατασκευασμένο το οποίο μετά από πολλές προσπάθειες με προηγούμενους ιούς, τούτη τη φορά πέτυχε το σκοπό των επικυρίαρχων, να τρομοκρατήσει τον κόσμο) κι έτσι καταδικάζεται να ζει αδιάκοπα μέσα σε μια κατάσταση φόβου και ανασφάλειας.

Τι είναι μια κοινωνία η οποία πιστεύει μόνο στην επιβίωση; (Σ.γ: Μια κοινωνία ζώων που δεν έχει κανένα ιδανικό από το να επιβιώσει στηριζόμενη όχι σε ιδανικά αλλά στο ένστικτο της αυτοσυντήρησης και της διαιώνισης του είδους. Ακριβώς όπως τα κτήνη, τα έντομα, τα παράσιτα, οι ιοί κ.λπ.)

Μια ζωή γυμνή που θυσιάζει όλες τις κανονικές συνθήκες, κοινωνικές σχέσεις, συναισθήματα, πνευματικότητα, (σ.γ.: δεν τόλμησε να αναφέρει καν την ορθόδοξη πίστη και μιλάει αμβλυμένα χωρίς να παίρνει θέση, για μια πνευματικότητα αόριστη) μπροστά στον κίνδυνο μόλυνσης. Βιώνουμε μια έκνομη κατάσταση απ’ όπου ελλείπει ο πολιτισμός, η ελευθερία και η αξιοπρέπεια.

Ου δει ένεκα του κινδύνου πράττειν τι ανελεύθερον (Πλάτων). Σ.γ.:Δηλαδή δεν μπορεί κανείς εξ αιτίας ενός κινδύνου, να καταφεύγει σε δέσμευση της ελευθερίας, των δικαιωμάτων του προσώπου και σε τιμωρίες lockdown, πρόστιμα, κατάρρευση της οικονομίας και πτώχευση ενός ολόκληρου λαού επειδή το θέλει ο κος Clauss Swabb και οι νεοταξίτες τραπεζίτες και ελιτιστές).

Σε όλο αυτό το καθεστώς άγνοιας και τρόμου που τεχνηέντως μας καθοδήγησε η κυρίαρχη εκτελεστική εξουσία, η τάξη των ειδημόνων και των λειτουργών της δικαιοσύνης τηρούμε «σιγή ιχθύος» λες και ηδονιζόμαστε με το να βλέπουμε τα αδαή άτομα να τρέμουν εγκλωβισμένα ψυχή τε και σώματι σ΄ένα πλέγμα μύθων και παραμυθιών με δράκους από τη μία και προστάτες (σ.γ.: της κακιάς ώρας φερέφωνα) από την άλλη.

Ίσως να πρόκειται για μια ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΙΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΗΣ, ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ.

Το μόνο που ζητώ από όλους τους αναγνώστες μου είναι,  να διαδώσετε αυτό το ΑΡΘΡΟ – ΒΟΜΒΑ και να προσευχηθείτε για την ζωή αυτής της ΕΝΤΙΜΗΣ ΔΙΚΑΣΤΟΥ, γιατί είναι η μόνη που όρθωσε το ανάστημά της ενάντια σε όλα τα πολιτικά – δικαστικά – ιατρικά κύμβαλα-σκύβαλα και αποδεικνύει όχι μόνον την κατάλυση του Συντάγματος, αλλά και την ευθύνη πρωτίστως της δικαστικής εξουσίας σε βάρος όλου του ελληνικού λαού.

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ attikanea.info ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.