Όλα συγκλίνουν στο ίδιο συμπέρασμα, ο Ερντογάν μας δουλεύει όπως παλιά οι Σουλτάνοι δολοφονούσαν τ’ αδέρφια τους για να μην κινδυνεύει η εξουσία να φύγει από τα χέρια τους.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Πρώτη φορά στρατιώτες αφοπλίζονται από άοπλους πολίτες!

Πρώτη φορά στρατιώτες αφοπλίζονται από άοπλους πολίτες!

Ρωτήστε όποιον θέλετε, ερευνήστε όσο θέλετε, θα μάθετε ότι καταδρομικές πολεμικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις συλλήψεως επικίνδυνων κακοποιιών, σαμποτάζ και φυσικά πραξικοπήματα γίνονται ΠΑΝΤΑ από τις 3:00 έως τις 6:00 πρωί. Πραξικοπήματα δεν γίνονται στις 21:00 όταν όλοι οι πολίτες βρίσκονται σπίτι και σε βόλτα με την πλειοψηφία τους να έχουν σχολάσει από την εργασία τους και μάλιστα κοντά στην ώρα των κεντρικών δελτίων ειδήσεων.

Ο Ερντογάν μας δουλεύει.
Ο Φετουλάχ Γκιουλέν από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στο πραξικόπημα οπερέτα και δεν υπάρχει λόγος να ψεύδεται.

Οι πραξικοπηματίες έστειλαν μια μικρή μονάδα εφέδρων, φαντάρων, νέων παιδιών που κάνουν θητεία, να μπλοκάρουν την γέφυρα του Βόσπορου κάτω από διεθνή τηλεοπτική κάλυψη, αρχικά χωρίς τεθωρακισμένα.
Μόνο και μόνο από τις ώρες αναμονής στην γέφυρα οι στρατιώτες αυτοί που δεν αλλάχθηκαν ποτέ και που φαινότανε ότι δεν έχουν επαφή με κάποιο κέντρο διοίκησης, μόνο και μόνο από την ανάγκη να πάνε τουαλέτα θα παραδίδονταν. Ρωτήστε αστυνομικούς που φυλάνε το κέντρο της Αθήνας για το πια είναι η μεγαλύτερη ανάγκη τους μετά από τέσσερις ώρες βάρδιας.

Έστειλαν λοιπόν δύο καμιόνια με φανταράκια, μια διμοιρίας πεζικού αρχικά χωρίς τεθωρακισμένα, για να μπλοκάρουν την κίνηση μιας γέφυρας που εξυπηρετεί μια πόλη 15 εκατομμυρίων κατοίκων.

Γίναμε μάρτυρες πολιτών που προσπάθησαν να σπάσουν το μπλόκο αυτό με την χρήση ενός λεωφορείου το οποίο χρησιμοποίησαν ως προκάλυμμα .Η τακτική αυτή μπορεί να φαίνεται απλή στους τηλεοπτικούς μας δέκτες αλλά απαιτεί ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ προσωπικό τόσο για να σχεδιαστεί όσο και για εκτελεσθεί.

Απίθανη εικόνα στρατιώτες - άοπλοι πολίοτες 0-1

Απίθανη εικόνα ματς στρατιώτες – άοπλοι πολίτες 0-1

Οι δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες που έσπασαν το μπλόκο της γέφυρας ήταν σίγουρα άτομα με στρατιωτική εμπειρία και η όλη υπόθεση στημενη. Μια αξιολύπητη διμοιρία φαντάρων χωρίς υποστήριξηκαι κάτω από διεθνή τηλεοπτική κάλυψη προσπαθεί την ώρα της πιο υψηλής τηλεθέασης να σταματήσει μια δήθεν αυθόρμητη ενέργεια αγανακτισμένων πολιτών οι οποίοι όλως τυχαίως χρησιμοποιούν το δόγμα της συνεργασίας πεζικού -αρμάτων ……

Στην ανατολική Θράκη οι Ελληνικές αρμόδιες υπηρεσίες ομολόγησαν ότι εντόπισαν φρενήρεις μετακινήσεις τουρκικών μονάδων και οχημάτων, όχι βέβαια προς τα ελληνοτουρκικά σύνορα, αλλά στο εσωτερικό του τομέα της τουρκικής 1ης Στρατιάς. Φανταστείτε τον χαμό που έγινε εφόσον ακόμα και οι Ελληνικές υπηρεσίες το εντόπισαν…. Παρόλα αυτά περίπου στις 12.00 το βράδυ ο διοικητής των τουρκικών δυνάμεων ανατολικής Θράκης δήλωσε ότι δεν συμφωνεί με το πραξικόπημα και ότι οι δυνάμεις του δεν συμμετέχουν.Δηλαδή πρώτα ο τούρκικος στρατός στην Θράκη εκτελεί μετακινήσεις και προετοιμασίες και σε δεύτερο χρόνο κάνει την ”πάπια” σαν μην τρέχει τίποτα. Αυτό που συνέβη είναι ότι ο τούρκος στρατάρχης αρχικά προετοιμάσθηκε να συμμετάσχει στο πραξικόπημα αλλά κατόπιν κατάλαβε ότι το όλο θέμα ήταν σκηνοθετημένο από τον ίδιο τον Ενρντογάν και ανέκρουσε πρύμναν.

Πως άραγε είναι δυνατόν να συμμετείχαν στην προετοιμασία του πραξικοπήματος χιλιάδες στελέχη, (μόνο δύο χιλιάδες συνέλαβε ο Ερντογαν τις πρώτες ώρες του Σαββάτου 16-7-2016, φανταστείτε την ”ουρά”) πως είναι δυνατόν ακόμα και η Ελλάδα να καταλάβαινε ότι κάτι τρέχει και ο Ερντογάν ατάραχος να προετοίμαζε τις διακοπές του στην Μαρμαρίδα;

Είναι δυνατόν οι πραξικοπηματίες να μην θέσουν τις τηλεπικοινωνίες και τα τις τηλεοράσεις υπό τον έλεγχο τους; Εντάξει , Τούρκοι είναι, δεν σφύζουν από εξυπνάδα, αλλά αυτά είναι βασικά βήματα τα οποία αναφέρονται σε οποιοδήποτε εγχειρίδιο.

Η αλήθεια είναι ότι τα ΜΜΕ και οι τηλεπικοινωνίες δεν ελέγχθηκαν για να μπορέσουν οι Ερντογάν, Γιλντιρίμ και Γκιούλ να βγούνε στον αέρα από SKYPE κινητών τηλεφώνων και να μοστράρουν τις μογγολόφατσες τους ως νέοι Αλιέντε. Είναι δυνατόν να στέλνεις μια ομάδα πεζικού από δέκα πιτσιρικάδες φαντάρους για να καταλάβει τον κρατικό σταθμό; Πού είναι μωρέ οι δεκάδες χιλιάδες ειδικών δυνάμεων; Μας κοροϊδεύουν, είναι σίγουρο…

Ενα άλλο στοιχείο είναι ο βομβαρδισμός του κοινοβουλίου. Εάν το πραξικόπημα γίνονταν από πραγματικούς πραξικοπηματίες το κύριο μέλημα τους θα ήταν η σύλληψη και ο περιορισμός των πολιτικών κι όχι η κατεδάφιση άδειων κυβερνητικών κτιρίων. Ο Ερντογάν και οι σύμβουλοί του κατέστρεψαν το κοινοβούλιο θέλοντας να δημιουργήσουν ένα δήθεν σύμβολο της ωμότητας των στασιαστών . Έτσι κι αλλιώς ο Ταγίπ πάντα σιχαίνονταν αυτό το παλιοκοινοβούλιο……..

Ας μην ξεχνάμε ότι από την εποχή των ταραχών στην πλατεία Ταξίμ μέχρι σήμερα, το παρακράτος του Ερντογάν έχει δημιουργήσει δυνάμεις ”πολιτών” οι οποίοι συνεργάζονται με την αστυνομία και επεμβαίνουν σε κάθε αναταραχή στην Πόλη .

Οι ομάδες αυτές έδωσαν ρεσιτάλ δηθεν αντίστασης στο δήθεν πραξικόπημα.Οι ομάδες αυτές όπως βλέπετε από τις εικόνες αποτελούνται απο ”νταυρατισμένους” γενειοφόρους νεαρούς, δηλαδή ισλαμιστές.Ισλαμιστές είναι και ο Ταγίπ και ο σύμμαχος του το Κατάρ.
Έγκριτοι Έλληνες δημοσιγράφοι που ζούνε και εργάζονται στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι ο Ερντογάν έχει λαικό έρεισμα λόγω των παροχών του ειδικά προς τους συνταξιούχους.Οι δημοσιογράφοι αυτοί έχουν απόλυτο δίκιο, αλλά στο σπάσιμο του μπλόκου της γέφυρας δεν συμμετείχαν συνταξιούχοι.

Οι αστυνομικοί πραιτωριανοί συλλαμβάνουν στρατιώτες

Οι αστυνομικοί πραιτωριανοί, συλλαμβάνουν στρατιώτες

Μαστίγωμα στρατιωτών, αν είναι δυνατό. Στην εισβολή στην Κύπρο λ'έγανε πως από τη μια ήσαν μαστουρωμένοι κι από την άλλη τους μαστιγωναν για να εισβάλλουν

Μαστίγωμα στρατιωτών, αν είναι δυνατόν. Στην εισβολή στην Κύπρο λέγανε πως από τη μια ήσαν μαστουρωμένοι κι από την άλλη τους μαστιγωναν για να εισβάλλουν εναντίον των ελληνοκυπρίων. Εκεί το πέτυχαν όμως. Εδώ δεν προλαβαίνουν να τις τρώνε!

Είναι βέβαια σίγουρο ότι οι διοργανωτές του πραξικοπήματος και χιλιάδες κατώτεροι εκτελεστές του πιάστηκαν κορόιδα απο τις μυστικές υπηρεσίες του Ερντογάν ο οποίος βλέπει ΗΠΑ και Ρωσία να ετοιμάζονται να τον στείλουν στο διεθνές δικαστήριο για την δράση του στην Συρία και στο Κουρδιστάν όπου επιτελείται κυριολεκτικά γενοκτονία.

Ο Ερντογάν είχε κάθε λόγο για να σκηνοθετήσει ένα πραξικόπημα .Ωστόσο η επόμενη μέρα δεν θα είναι και τόσο ελπιδοφόρα.Ο τουρκικός στρατός δέχθηκε μεγάλο πλήγμα και σε όρους γοήτρου και αποδοχής απο τους τούρκους πολίτες όσο και σε όρους στελέχωσης εφόσον όλη η ελίτ του θα βρεθεί στην φυλακή

Παράλληλα το Κατάρ το οποίο σίγουρα βοήθησε τον Ερντογάν να σκηνοθετήσει το πραξικόπημα, απαιτεί την εισβολή της Τουρκίας στην Συρία για να αποσοβηθεί ο κίνδυνος να κυριαρχήσει η Ρωσία και να απαγορευθεί η κατασκευή του αγωγού αερίου Κατάρ-Ευρωπης.

Επίσης ο Ερντογάν σύντομα, πολύ σύντομα, θα πρέπει να εξηγήσει στους τούρκους τον διαμελισμό της χώρας μετά την ίδρυση του Κουρδικού κράτους, ίδρυση που είναι δεδομένη και αποφασισμένη απο Ρωσία και ΗΠΑ.

Η Τουρκία την επόμενη του πραξικοπήματος είναι απομονωμένη διεθνώς με οικονομία που καταρρέει και με τον διαμελισμό της επικείμενο. Φτου κι από την αρχή!

Η μόνη καταφυγή πλέον του Ερντογάν είναι η περαιτέρω βύθιση της Τουρκίας στον ισλαμισμό.
 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.