Ένα νέο παγκόσμιο κίνημα γεννήθηκε από γιατρούς και επιστήμονες οι οποίοι είναι ενάντια στα μέτρα εγκλεισμού και στην στέρηση ελευθεριών του ανθρώπου με πρόσχημα τον κορωνοϊό.

Σε αυτό το κίνημα εντάχθηκαν ήδη γνωστοί επιστήμονες που έχουμε δει να αντιδρούνε στο επίσημο αφήγημα και πλέον περιοδεύουν στην Ευρώπη ενημερώνοντας τους λαούς. Είναι σημαντικό πως μια αντίσταση στην παγκόσμια κλίκα που εκμεταλλεύεται την επιστήμη ξεκίνησε από επιστήμονες. Το κίνημα αυτό φιλοδοξεί να γίνει η μεγάλη αντίσταση στον νεοφασισμό της υγειονομικής τρομοκρατίας.

Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του κινήματος που βρίσκεται εδώ:

Η Παγκόσμια Συμμαχία Ελευθερίας στοχεύει στη δημιουργία ενός δικτύου που θα υπηρετεί την αλήθεια, την ελευθερία και τις βέλτιστες πρακτικές στον κόσμο. 

Αντιμετωπίζουμε όλοι μαζί μεγάλες προκλήσεις και ο καλύτερος τρόπος να παλέψουμε και να νικήσουμε για το καλό είναι να ενωθούμε. Είμαστε όλοι άνθρωποι και είναι εύκολο να εντοπίσουμε τις αδικίες και τις παραβιάσεις των δικαιωμάτων μας που βρίσκονται μπροστά στα μάτια μας.

Εάν όλοι διατηρήσουμε το όραμα καθαρό για έναν κόσμο όπου διατηρούνται τα θεμελιώδη δικαιώματά μας, όπου βάζουμε μπροστά τους μικρούς μας εαυτούς και τις απόψεις μας, ανυψώνουμε ο ένας τον άλλον και μοιραζόμαστε τις γνώσεις, τις βέλτιστες πρακτικές, την ελπίδα και τη στοχοθετημένη δράση, τότε θα πετύχουμε .