2-3 απόπειρες κατά αστυνομικών θα βόλευε την τραγελαφική κυβέρνηση Κούλη να επιβάλλει απόλυτη δικτατορία και να στρέψει τους Έλληνες τον ένα κατά του άλλου.

Πράγμα που το έχει εν μέρει πετύχει διχάζοντας το λαό, με τις μάσκες και τους ανθιστάμενους σ’ αυτή. Με τα εμβόλια κι όσους αρνούνται να εμβολιαστούν δια της βίας και μέσω εκβιασμών, απολύσεις, passcard για όσους θέλουν να ταξιδέψουν ανεμβολίαστοι και πάει λέγοντας…

Και η ανηθικότης και η διαστροφή μιας κυβέρνησης κουίσλινγκ που υπακούει στις επιταγές της ελίτδεν έχουν τελειωμό. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γεώργιο Λαμπρόπουλο και άλλες πηγές ετοιμάζουν ως και δολοφονίες να κάνουν. Αλλά διαβάσετε το πιο κάτω άρθρο:

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ. – 6 Μαρ 2021 – 9:55

facebook sharing button

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες.

Αντιμετωπίζουμε ως χώρα μία σατανική κυβέρνηση που έχει βάλει σκοπό να διαλύσει την Ελλάδα σε όλους τους τομείς.
Και στον τομέα της Οικονομίας, που σχεδόν έχει διαλύσει την μεσαία τάξη χωρίς ουσιαστικές αντιδράσεις από κανέναν
και στην παραχώρηση Εθνικών συμφερόντων στην Τουρκία,
που και εκεί δεν υπάρχουν ουσιαστικές αντιδράσεις ούτε από στρατιωτικούς ούτε από άλλο θεσμό στην χώρα και οι διάφοροι γεωπολιτικοί αναλυτές κοροϊδεύουν τον κόσμο,
αλλά πρέπει να διαλύσουν εντελώς και το Σύνταγμα της χώρας
και να επιβάλλουν Δικτατορική καταπάτηση των ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ των Ελλήνων πολιτών,
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΕΣΜΟ
αφού όλοι σήμερα έχουν γίνει μία συμμορία κατά της Ελλάδος και των Ελλήνων.

Θέλουν λοιπόν να επιβάλλουν την πλήρη απαγόρευση κυκλοφορίας  από την Καθαρά Δευτέρα μέχρι τέλος Μαρτίου για να πιάσει και την ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ της 25ης  ΜΑΡΤΙΟΥ που είναι και πολύ σημαντική φέτος λόγω των 200ων χρόνων από την Επανάσταση.

Θέλουν να φέρουν την ΧΟΥΝΤΑ,  αλλά με μία «πολιτική» απόφαση,
που σε “άλλες εποχές” θα μιλάγαμε ευθέως για «στρατιωτικό νόμο».

Και αυτή την “άλλων εποχών” κατάσταση θέλει να την επιβάλλει η Κυβέρνηση,
όχι με τον Στρατό που κάνει «μπαμ» ότι είναι Χούντα αλλά διά της “πολιτικής” ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Αυτό όμως υπό τις παρούσες συνθήκες είναι πολύ δύσκολο, διότι  ο λαός ειδικά στην Αθήνα έχει κουραστεί πολύ και τους έχει γραμμένουςκαι δεν υπακούει ούτε σε «μαλακά» ούτε σε «σκληρά» μέτρα,
ενώ από την άλλη η Αστυνομία δεν έχει την διάθεση να έρθει σε σκληρή αντιπαράθεση με τους πολίτες,
αντιλαμβανόμενη τον θυμό και την κούραση που έχει φέρει, όλη αυτή η μακροχρόνια απάτη της δήθεν φονικής πανδημίας, που τελικά έχουν μείνει μόνοι τους οι Κυβερνώντες (σ.γ.:και η υπόλοιπη Βουλή δεν πάει πίσω, με τη SINGULAR LOGIC  και τις νοθείες και αλχημείες της θα ανέβουν οι αλιτήριοι και πάλι στο σβέρκο μας!) να αυτοκοροϊδεύονται, νομίζοντας ότι κοροϊδεύουν και τους πολίτες.

Για να επιβάλλουν λοιπόν την ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, στο επίπεδο του «στρατιωτικού νόμου»
και να ΔΕΧΘΟΥΝ οι Αστυνομικοί να την εφαρμόσουν με μία αυστηρή και σκληρή Αστυνόμευση,
σχεδιάζουν μία προβοκάτσια μέσα από το «βαθύ κράτος» με σκοπό να δολοφονήσουν έναν ή δύο Αστυνομικούς, (δήθεν γιατί ο λαός έχει θυμώσει κατά των πραιτωριανών της χουντοκυβένησης του Κούλη)
για να θυμώσουν οι Αστυνομικές δυνάμεις και να γίνουν απέναντι στους πολίτες οι «σκληροί μπάτσοι» της Χούντας.
Και αυτά που γράφουμε είναι γνωστά στην ΕΥΠ χωρίς σχόλια.
Και επειδή θέλουν να φέρουν αυτόν τον «πολιτικό»  στρατιωτικό νόμο από την Καθαρά Δευτέρα,
θα πρέπει οι δολοφονίες των Αστυνομικών να γίνουν τις αμέσως επόμενες μέρες.
Εύχομαι να βοηθήσει η δημοσίευση και να μην γίνουν για να μην θρηνήσουμε αθώα παιδιά, αλλά αν γίνουν, αυτές θα έχουν γίνει από παρακρατικούς προβοκάτορες για να βοηθήσουν στα σχέδια της «πολιτικής» Χούντας.

Μία Κυβέρνηση που παραπαίει έχοντας αποτύχει σε όλους τους τομείς που διαχειρίστηκε τον τελευταίο χρόνο και έχει διαλύσει ουσιαστικά την χώρα, προσπαθεί να διαφύγει μέσω «στρατιωτικού νόμου».
Θέλει να «πατήσει» στον λαιμό τους Έλληνες, (σ.γ.: με εντολή των χαζαροταλμουδιστών που κυβερνούν τον πλανήτη <<προσωρινά>>) με την ελπίδα να τους πνίξει χωρίς να αντιδράσουν.

Είτε μας αρέσει είτε όχι,  για να μπορέσει να διαφύγει αυτή η Κυβέρνηση από την οργή του λαού,
θα ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ αφήνοντας «καμένη γη».
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ειδικά οι Αστυνομικές δυνάμεις της “πρώτης γραμμής”. Σ.Γ.:Γιατί και οι αστυνομικοί είναι παιδιά του λαού, παιδιά μας!

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
ερευνητής-αρθρογράφος
giannis_lampropoulos@yahoo.com

https://armagedon2020.blogspot.com/2021/03/blog-post.html και https://www.triklopodia.gr/%ce%b9%cf%89%ce%b1%ce%bd%ce%bd%ce%b7%cf%83-%ce%bb%ce%b1%ce%bc%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%83-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%bf%cf%87%ce%b7-%cf%83%cf%87%ce%b5%ce%b4%ce%b9%ce%b1/

Leave a Reply

Your email address will not be published.