25η Μαρτίου ανήμερα του Ευαγγελισμού, ο γέρων Γαβριήλ εξηγεί γιατί παθαίνουμε τα παρόντα και τα μέλλοντα δεινά μας σαν Έλληνες

ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ, ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΑΕΝΑΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ, ΘΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ Η ΛΥΣΗ

http://https://www.youtube.com/watch?v=1eqHm6PDFFY

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΚΟΜMΑΤΑ (ΚΟΜMΑΤΙΑ), ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ, ΔΗΘΕΝ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΝΟΘΕΙΕΣ ΤΗΣ SINGULAR LOGIC) EINAI EΠINOHMATA ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΑΤΑΝ (ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ).

ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ (ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΘΕΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟ)

Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ Η ΑΘΕΗ ΕΛΙΤ (Σ.Γ.:ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΤΩΝ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΚΤΟΝΩΝ), ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΜΟΡΦΗ ΑΘΕΙΑΣ ΚΑΤΆ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΡΗΓΟΡΙΟ ΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑ!

ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ  Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ , ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΙΩΠΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ!

ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ, ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΔΕΝ ΣΩΖΟΜΑΣΤΕ, ΔΗΛΑΔΗ…

ΧΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΩ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.

Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙΣ, ΕΝΩ  Η ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΛΕΕΙ…

ΔΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ 100 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΕΔΩΣΕΣ, ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΓΚΟΥΝΗ, ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΦΤΩΧΟΣ; ΘΗΣΑΥΡΙΖΕ.

ΘΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΘΟΝΙΑ; ΣΚΟΡΠΙΖΕ.

ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ; ΑΠΟΘΗΚΕΥΕ.

ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ; ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ.

ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΦΤΩΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΠΟΛΛΑ!

ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΜΕ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΧΑΡΑ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ).

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙ, ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ

Ο ΟΣΙΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ Ο ΣΑΛΟΣ, Ο ΡΩΣΟΣ, ΕΛΕΓΕ: ΣΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ, Η ΚΑΛΩΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ. ΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΦΗΡΜΟΖΑΝ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ, ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ ΩΣ ΕΑΥΤΟΝ, ΤΟΤΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ.

ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΑΝ, ΜΕ ΑΔΙΚΗΣΑΝ, ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΣΕΙ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.