ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!! Από το 2022 οι εμβολιασμοί σε παιδιά Drs Bachdi, Sporelli, Tarro, Ιωαννίδη, Βόβολη, Γάκη, Γιαννουλόπουλε και πολλοί άλλοι συμφωνείτε;

Pfizer: Ξεκίνησε εμβολιασμούς σε παιδιά έως και… 6 μηνών – Προσφέρθηκαν «εθελοντικά» ισχυρίζονται!

Δεν λυπόσαστε αυτές τις αθώες ψυχούλες; Η ατολμία σας, η αδράνειά σας, η απροθυμία σας να χαλάσετε την άνεσή σας θα υποβιβάσει τα παιδιά σας στην τάξη των κτηνών προς σφαγή  ή ακόμη και των ζόμπυ κατά το USA Center for Disease Control (CDC)

 Πραγματοποιήθηκαν εχθές οι πρώτες κλινικές δοκιμές από την Pfizer με στόχο τον εμβολιασμό σε παιδιά κάτω των 12 ετών.

Οι πρώτοι “εθελοντές”(;)  των αρχικών δοκιμών έλαβαν τις πρώτες δόσεις του εμβολίου χθες Τετάρτη, δήλωσε η Σάρον Καστίγιο,εκπρόσωπος της Pfizer.

Στις κλινικές δοκιμές θα συμμετάσχουν παιδιά “εθελοντές” ηλικίας ακόμη και 6 μηνών!

Τι ακριβώς εθελοντές είναι τα παιδιά 6 και 8 μηνών και πως προσφέρθηκαν; Από μόνα τους; Ποιοι γονείς προσέφεραν τα παιδιά τους να γίνουν βάση έρευνας για  ένα ουσιαστικά πειραματικό ακόμη εμβόλιο;

Ήδη την προηγούμενη εβδομάδα η φαρμακευτική εταιρεία Moderna ανακοίνωσε ότι ξεκινά κλινικές δοκιμές σε παιδιά και για το δικό της εμβόλιο.

Χρησιμοποιείται στις ΗΠΑ για εφήβους 16-17 ετών

Το εμβόλιο της Pfizer/BioNTech κατά της covid-19 έλαβε άδεια χρήσης στις ΗΠΑ για τους ανθρώπους άνω των 16 ετών. Είναι το μοναδικό που χρησιμοποιείται στις ΗΠΑ για την ηλικιακή ομάδα 16-17 ετών. Αυτό της Moderna χρησιμοποιείται μόνο σε ενήλικες άνω των 18 ετών, ενώ προς το παρόν κανένα εμβόλιο κατά της covid-19 δεν έχει λάβει έγκριση για μικρότερης ηλικίας παιδιά.

Στόχος της Pfizer είναι στις δοκιμές τελικού σταδίου να συμμετάσχουν 4.500 εθελοντές προκειμένου να ελεγχθεί η ασφάλεια, η ανοσολογική αντίδραση που προκαλεί το εμβόλιο και κατά πόσο αυτό γίνεται ανεκτό από τα παιδιά.

Σύμφωνα με την Καστίγιο, η εταιρεία ελπίζει να έχει στοιχεία από τις κλινικές δοκιμές το δεύτερο εξάμηνο του 2021.

ΠΗΓΗ:https://www.pronews.gr/ygeia/farmaka/973347_pfizer-xekinoyn-oi-klinikes-dokimes-gia-emvolio-se-paidia-kato-ton-12-eton

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.