Αναφυλακτική αντίδραση επώδυνη και καθηλωτική στο εμβόλιο της Astra Zeneca. Να οφείλεται στο PEG; Μην το ψάχνετε, δεν θα πάρετε ποτέ απάντηση από τους φονιάδες Μέγκελε της ΝΤΠ.

Και αυτό σπάνια περίπτωση;;; Εξάνθημα μετά το εμβόλιο AZ με αφόρητο πόνο! Σκληρές ΦΩΤΟ.

ΥΓΕΙΑ. – 1 Απρ 2021 – 20:38

Κάτι δεν πάει καλά…
ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;

 

Μια 41χρονη Σκωτσέζα που έλαβε εμβόλιο της Astrazeneca απέκτησε ένα σοβαρό εξάνθημα που την έχει αφήσει σε κατάσταση φόβου για περισσότερο από δύο εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό, όπως μεταδίδουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, μη μπορώντας να φροντίσει το αυτιστικό 13χρονο παιδί της.

H Leigh King από το βόρειο Lanarkshire της Σκωτίας, έκανε την πρώτη δόση της του εμβολίου της Οξφόρδης-AstraZeneca στις 12 Μαρτίου, αλλά εξακολουθεί να υποφέρει από έντονο πόνο από το εξάνθημα, το οποίο καλύπτει το πρόσωπο, το στήθος και τα χέρια της, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα.

«Το δέρμα μου πονάει και είναι συνεχώς ζεστό. Ποτέ δεν ένιωσα τέτοιο πόνο! Ήταν μια φρικτή εμπειρία», δήλωσε η κομμώτρια, μητέρα ενός 13χρονου αυτιστικού αγοριού που ονομάζεται Aidan.

«Είμαι πολύ υγιές άτομο και δεν παίρνω φάρμακα ή κάτι τέτοιο. Δεν ανήκω καν σε μια ευάλωτη κατηγορία», είπε η Κινγκ. «Έκανα το εμβόλιο μόνο επειδή είμαι μη αμειβόμενη φροντιστής του γιου μου, ο οποίος έχει προβλήματα αυτισμού και κινητικότητας», προσέθεσε και συμπλήρωσε:

«Δεν μπορούσα καν να τον φροντίσω από τότε που έκανα το εμβόλιο καθώς πονάω».

Η Κινγκ είπε ότι άρχισε να αισθάνεται την ανησυχητική αντίδραση σχεδόν αμέσως μετά την λήψη του εμβολίου.

«Ήταν ένα φρικτό συναίσθημα. Δεν ήμουν προετοιμασμένη για αυτό που επρόκειτο να βιώσω», είπε. «Το να πούμε ότι ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου είναι λίγο για να περιγράψει την κατάσταση».

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ DAILY MAIL:

 

 

 

 

 

 

 

Το NHS (Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας) δήλωσε επί του θέματος:

«Τα εμβόλια που εγκρίθηκαν για χρήση στο Ηνωμένο Βασίλειο πληρούν αυστηρά (;;;;;;;) πρότυπα ασφάλειας, ποιότητας και αποτελεσματικότητας που καθορίζονται από την ανεξάρτητη Ρυθμιστική Υπηρεσία για τα προϊόντα Φαρμάκων και Υγείας (MHRA).

Οποιοδήποτε εμβόλιο κορωνοϊού που έχει εγκριθεί πρέπει να υποβληθεί σε όλες τις κλινικές δοκιμές και τους ελέγχους ασφαλείας που διέρχονται όλα τα άλλα φάρμακα με άδεια. Το MHRA ακολουθεί τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας.

Αναπτύσσονται και άλλα εμβόλια. Θα είναι διαθέσιμα μόνο στο NHS μόλις ελεγχθούν διεξοδικά για να διασφαλιστεί ότι είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

Μέχρι στιγμής, εκατομμύρια άνθρωποι έχουν λάβει εμβόλιο COVID-19 και αναφορές σοβαρών παρενεργειών, όπως αλλεργικές αντιδράσεις, ήταν πολύ σπάνιες. Δεν έχουν αναφερθεί μακροχρόνιες επιπλοκές».

Σ.γ.:ΣΩΠΑ, ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΣΑΤΑΝΟΨΥΧΟΙ!

https://www.triklopodia.gr/%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c-%cf%83%cf%80%ce%ac%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%af%cf%80%cf%84%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b5%ce%be%ce%ac%ce%bd%ce%b8%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%ce%bc%ce%b5/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.