Γενική περίληψη όλων των συνεπειών του εμβολιασμού σε μια χώρα (Βέλγιο) με πληθυσμό όσο η Ελλάδα

Βέλγοι Γιατροί (μελέτη) : ”Αυτό το εμβόλιο είναι απαραίτητο , ασφαλές και αποτελεσματικό;»Πως η Pfizer ”μαγείρεψε” τα νούμερα.Τουλάχιστον 55.000 αναμενόμενες σοβαρές παρενέργειες στην Ελλάδα. Γιατί δεν πρέπει να εμβολιαστούν τα παιδιά.Από τον ιό επιβιώνουν το 99,95 % στους κάτω των 70. Συνολικό ποσοστό θνησιμότητας 0,23% και 0,05% σε κάτω των 70!!!

Βέλγοι Γιατροί (μελέτη) : ”Αυτό το εμβόλιο είναι απαραίτητο , ασφαλές και αποτελεσματικό;»Πως η Pfizer ”μαγείρεψε” τα νούμερα. Τουλάχιστον 55.000 αναμενόμενες σοβαρές παρενέργειες στην Ελλάδα. Γιατί δεν πρέπει να εμβολιαστούν τα παιδιά.Ο ιός που μας φυλάκισε έχει ποσοστό επιβίωσης 99,95 % στους κάτω των 70. Συνολικό ποσοστό θνησιμότητας 0,23% και 0,05% σε κάτω των 70! Γιατί τα mRNA είναι επικίνδυνα. Ποιές ομάδες του πληθυσμού αντενδείκνυνται για εμβολιασμό!!

”Αυτό το εμβόλιο είναι απαραίτητο , ασφαλές και αποτελεσματικό;»
Aρχείο πληροφοριών εμβολιασμού κατά Covid-19 – Γενάρης 2021
από και για γιατρούς και ασθενείς ενδιαφερόμενους.

Mε την υποστήριξη των Φλαμανδών γιατρών του Βελγίου: Dr. Anne De Clerck, Dr. Bart Lambert, Dr. Dirk Bultinck, Dr. Eric Beeth, Dr.Gaëtane Beeckaert, Dr. Geert Verhelst, Dr. Hilde De Smet,Dr. Jean-Luc Vanderlinden, Dr. Johan Denis, Dr. Leo Van den Bossche, Dr. Pieter Lanoye, Dr. Steven Devos.
Remarquable : Πολυάριθμοι Φλαμανδοί γιατροί (généralistes) δεν θέλουν να εμβολιαστούν για Covid-19. Διάφορες έρευνες μιλούν για 9- 30 %(1 2 3). Ποιές θα μπορούσαν να είναι οι αιτίες; Να κάποια γεγονότα το καλύτερο φάρμακο κατά των λανθασμένων νέων.

 1. Ο Covid-19 δεν είναι κατά μέσο όρο πολύ θανάσιμος.
  Η πλειοψηφία των μολυσμένων ατόμων δεν παρουσιάζουν κανένα σύμπτωμα.(4) Ακόμη κι τα άτομα άνω των 85 ετών επιβιώνουν της μόλυνσης σε ποσοστό 90 % των περιπτώσεων.(5) Τ’ άτομα που είναι κάτω των 70 ετών επιβιώνουν σε ποσοστό 99,95 %. Στην πραγματικότητα το ποσοστό θνησιμότητας είναι 0,23% επί συνόλου και 0,05% για άτομα κάτω των 70 ετών. (6)
 2. Για τη μείωση του κινδύνου από corona, ένα γερό ανοσοποιητικό σύστημα είναι το πιο σημαντικό όλος ο κόσμος και ειδικότερα οι ευπαθείς ασθενείς (οι ηλικιωμένοι και τ’ άτομα που υποφέρουν από αυτοάνοσα), μπορεί να υποστηρίξει το ανοσοποιητικό του σύστημα υιοθετώντας έναν υγιή τρόπο ζωής: ανάπαυση, άσκηση, κοινωνικές επαφές, υγιεινή διατροφή, λίγο stress ή άγχος (7 8)

  Πρόσφατες μελέτες πιστοποιούν ότι το συμπλήρωμα σε βιταμίνη D μπορεί να κάνει μια τεράστια διαφορά μέσα στο κίνδυνο επίδρασης από το covid19 και τις επιπλοκές της κορώνας και της θνησιμότητας: «Παρατηρούμε μια πολύ σημαντική συσχέτιση μεταξύ του επιπολασμού της ανεπάρκειας βιταμίνης D και της επίπτωσης του Covid-19 “(9 10 11 12 13). Οι βιταμίνες A και C, η zinc(14 15 16) και το sélénium είναι ομοίως ουσιαστικά για μια καλή ανοσία.(17 18)
 3. Στην περίπτωση της διάγνωσης Covid-19, ένας γιατρός généraliste μπορεί – αντίθετα στη λαϊκή δοξασία – να κάνει πολλά για την αποφυγή μιας νοσηλείας. Η ομάδα των Docs4OpenDebate,υποστηριζόμενη περίπου από 700 γιατρούς δίνουν ένα τέτοιο π.χ(19) όλα στο site web μας (20). Η υδροξυχλωροκίνη (HCQ) είναι απλά διαθέσιμη στο φαρμακείο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί (παρά την αρνητική κάλυψη των μέσων) με μεγάλη επιτυχία στα αρχικά στάδια της νόσου, όπως αποδεικνύεται και εξηγείται λεπτομερώς από πολυάριθμες μελέτες (δοσολογία και συνδυασμός με ψευδάργυρο και αζιθρομυκίνη) (21 22 23 24). Το ίδιο για την Ivermectin(25). Τον Μάρτιο, η ιολόγος Anne-Mieke Vandamme (KU Leuven) συνέστησε ακόμη και υψηλές δόσεις βιταμίνης C για να ξεπεραστεί η ασθένεια(26). Στο νοσοκομείο η χορήγηση πολύ υψηλής δόσης βιταμίνης D μειώνει τον κίνδυνο εισαγωγής σε εντατική θεραπεία κατά 96% .
 4. Λίγο γνωστό αλλά πολύ σημαντικό : ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού διαθέτει ήδη μια φυσική ανοσία κατά του Covid-19.
  Αυτή οφείλεται στην επαφή με τον Sars-CoV-2 (τον ιό που έδωσε τον Covid-19), ή με έναν άλλο τύπο coronavirus των τελευταίων χρόνων (πολλά κρυολογήματα προκαλούνται από coronavirus (28), καθώς και από τη νόσο του SARS του 2003): αυτό ονομάζεται «διασταυρούμενη ανοσία». Αυτή η προστασία δεν βασίζεται σε αντισώματα αλλά στην κυτταρική ανοσία (μέσω των Τ κυττάρων μνήμης), που αναγνωρίζουν τους παλιούς μολυσματικούς παράγοντες, ακόμη και μετά από πολλά χρόνια, σε αντίθεση με τα αντισώματα που διαρκούν μόνο λίγα χρόνια το πολύ (ή μερικές φορές μήνες) (29 30 31. 30 31.) Εκτιμάται ότι το 70 έως 85% του πληθυσμού προστατεύεται ήδη από SARS-CoV-2 με αυτόν τον τρόπο (32), που είναι πολύ περισσότερο από το 14% που θα είχε αντισώματα (33). Αυτό κάνει της ασυλία της αγέλης ένα γεγονός. Για αυτήν την ομάδα, ο εμβολιασμός επομένως δεν είναι πλέον απαραίτητος.(34)
  .
 5. Αυτοί που εμβολιάζονται μπορούν ακόμη να μεταδώσουν τον ιό.
  Αυτό λένε οι παρασκευαστές (35), οι ερευνητές (36), οι κυβερνητικοί ειδήμονες (37) κι ακόμη κι ο πρωθυπουργός μας (38). Αυτό συμβαίνει επειδή το εμβόλιο δεν προστατεύει τους βλεννογόνους του αναπνευστικού, έτσι ώστε το εμβολιασμένο άτομο να μπορεί να συνεχίσει να διαδίδει τον ιό (39). Επομένως, ο εμβολιασμός από «αλληλεγγύη» (για την προστασία άλλων) δεν έχει νόημα.
 6. Αποτελεσματικότητα εμβολίου. Το μάρκετινγκ της Pfizer αποκαλεί το εμβόλιο «95% αποτελεσματικό», αλλά αυτό το ποσοστό είναι πολύ παραπλανητικό: αναφέρεται μόνο στον συνολικό αριθμό επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του Covid-19 και υπολογίζει τη μείωση του σχετικού ρίσκου. Όμως δεν εμβολιάζονται μόνο όσα άτομα έχουν τεστ θετικό στον Covid-19 αλλά γενικά και οι μη ασθενείς.                                                                Βοηθά πραγματικά το εμβόλιο στην πρόληψη σοβαρής νόσου Covid-19; Κάντε τα μαθηματικά με μας:
  Σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα από τη μελέτη της ίδιας της παρασκευάστριας της Pfizer(40 41), το εμβόλιο μειώνει σε 0,01% τον κίνδυνο σοβαρού Covid-19 με παρενέργειες σοβαρές όπως η πνευμονία σηπτικό σοκ κ.λπ.. Θα ήταν τότε απαραίτητο να εμβολιαστούν περίπου 10.000 άτομα για να προληφθεί μια μόνο περίπτωση βαριάς νόσου σε έναν ασθενή; Στην πραγματικότητα, όμως, αυτά τα στοιχεία είναι πολύ χαμηλά για να καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα (1 έναντι 3 περιπτώσεων). Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι, βάσει των ίδιων των αριθμών της Pfizer, μπορούμε ν’ αναμένουμε περίπου 50 δευτερογενείς παρενέργειες σοβαρές του εμβολίου ανά 10 000 εμβολιασμένους, ήτοι 55 000 επί του συνόλου του βέλγικου πληθυσμού. (σσ. αν υπολογίσει κανείς ότι το Βέλγιο έχει τον ίδιο σχεδόν πληθυσμό με Ελλάδα τότε στην Ελλάδα αντίστοιχα αναμένονται σύμφωνα με τα στοιχεία της ίδιας της Pfizer που σίγουρα είναι και υπεραισιόδοξα επίσης 55.000 σοβαρά κρούσματα με παρενέργειες). Η πραγματικότητα είναι πιθανότατα ακόμη λιγότερο ρόδινη γιατί η μελέτη είναι υπό τα πυρά των κριτικών για πολυάριθμα σημεία:• Τα άτομα δεν ήταν αντιπροσωπευτικά για τον πληθυσμό: ήταν άτομα με κακή υγεία( σσ. τότε γιατί τα υπέβαλαν σε εμβολιασμό κατά προτεραιότητα με συννοσηρότητα και πολλά έφυγαν με συνοπτικές διαδικασίες) (χρόνια ασταθής ασθένεια, ανοσολογική ανεπάρκεια) αποκλείστηκαν, καθώς και άτομα που είχαν ήδη αντισώματα η ομάδα μελέτης περιλάμβανε επίσης λίγα άτομα άνω των 75 ετών (σσ. κι όμως το διοχέτευσαν κατά προτεραιότητα στους άνω των 75 και έφυγαν ια τον άλλο κόσμο ολόκληρα γηροκομεία). Ο αριθμός των αναγνωρισμένων κρουσμάτων Covid-19 δεν έλαβε υπόψη τα 3.410 κρούσματα Covid-19 “Ύποπτα αλλά μη επιβεβαιωμένα”: 1.594 στην ομάδα εμβολιασμού, 1.816 στην ομάδα placébo-εικονικό φάρμακο. Εάν τα συμπεριλάβετε, η απόδοση αποδεικνύεται πολύ χαμηλότερη: μείωση του σχετικού κινδύνου μόλις στο 29%, κατ ‘αρχήν πολύ χαμηλή για έγκριση (42)• Ενώ στη Μοderna, η επιτροπή για να αποδείξει τα κρούσματα του Covid-19 συγκροτήθηκε από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες (43), στην περίπτωση αυτή ήταν υπάλληλοι της ίδιας της Pfizer (44). Και λοιπόν (45, 46) έδρασαν προκατειλημμένα.
 7. Αυτό μας οδηγεί στις βλάβες-απώλειες που προκλήθηκαν από τον εμβολιασμό Covid-19.• «Ειδοποίηση στη Νορβηγία: 23 άτομα πεθαίνουν μετά από εμβολιασμό με Pfizer». Οι νορβηγικές υγειονομικές Αρχές το ανέφεραν στις 15-1-2021. Προειδοποίησαν ότι σε ανθρώπους ηλικιωμένους και ευάλωτους, ακόμη και σχετικά ήπιες παρενέργειες μπορεί ν’ αποδειχθούν θανάσιμες.(47 48 49 50)• Ένα έγγραφο CDC με ημερομηνία 19-12-2020 (51) ανέφερε ήδη 3.150 ανεπιθύμητες ενέργειες σε πέντε ημέρες που καθιστούν τα άτομα “ανίκανα για εργασία ή να έχουν κανονική λειτουργικότητα και απαιτείται φροντίδα ιατρική »: στα 112.807 άτομα, αυτό αντιπροσωπεύει 2,79%. Το σύστημα ειδοποιήσεων το VAERS στις Ηνωμένες Πολιτείες κατέγραψε 40.433 «ανεπιθύμητες ενέργειες» ως αποτέλεσμα του Εμβολιασμού Covid-19 (52) μεταξύ 28 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου, συμπεριλαμβανομένων σοβαρών περιπτώσεων(53) Έχουν ήδη αναφερθεί αρκετοί θάνατοι παγκοσμίως. (54 55 56 57 58 59)• Οι αλλεργικές αντιδράσεις, συμπεριλαμβανομένης της αναφυλαξίας (απειλητικό για τη ζωή σοκ), είναι σημαντικές: δείτε το έγγραφο CDC που αναφέρεται παραπάνω (έξι περιπτώσεις σε πέντε ημέρες, δηλ. πολύ περισσότερο από ό, τι με τα συμβατικά εμβόλια) και το φυλλάδιο EMA60. Ύποπτο μεταξύ άλλων είναι το συστατικό PEG (πολυαιθυλενογλυκόλη), που χρησιμοποιείται εδώ για πρώτη φορά στα εμβόλια αλλά ήδη υπάρχει σε πολλά φάρμακα και οικιακά προϊόντα, που έκανε ορισμένους ανθρώπους υπερευαίσθητους(61 62 63 64). Οι CDC και EMA θεωρούν υπερευαισθησία PEG ή άλλα συστατικά ως αντένδειξη για τον εμβολιασμό κατά Covid19.• Οι μακροπρόθεσμες ανεπιθύμητες ενέργειες είναι ακόμα άγνωστες. Συγκεκριμένα, πολλά από τα αυτοάνοσα και νευρολογικά προβλήματα εμφανίζονται συχνά αργότερα γι αυτό η ευρωπαϊκή έγκριση της Pfizer και της Moderna είναι προσωρινή και οι κατασκευαστές έχουν δύο χρόνια για ν’ απαριθμήσουν λεπτομερέστερα την ασφάλεια (η φάση 3 των κλινικών τους δοκιμών είναι πάντα σ’ εξέλιξη) (65). Εν τω μεταξύ, αυτοί οι κατασκευαστές έχουν ήδη αποκτήσει νομική απαλλαγή από την ευθύνη για «απροσδόκητες παρενέργειες» .(66)• Τι γίνεται με την ασφάλεια κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό;

Σε μια αναφορά που απευθύνεται στη διεύθυνση του EMA, ο Δρ Wodarg, υποστηριζόμενος από τον πρώην Αντιπρόεδρο της Pfizer, Δρ Yeadon, εξέφρασε την ανησυχία του ότι τα αντισώματα έναντι των πρωτεϊνών ακίδων Sars-CoV-2 μπορεί επίσης να προσβάλλουν τη συνκιτίνη-1, απαραίτητη για την εγκυμοσύνη και έτσι να κάνουν τις γυναίκες που εμβολιάζονται ανίκανες να εγκυμονήσουν δηλαδή στείρες

(67). Το βρετανικό προσωρινό φυλλάδιο (με ημερομηνία 10-12-2020) προειδοποίησε: «Μην εμβολιάζεστε εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Αποφύγετε τουλάχιστον την εγκυμοσύνη δύο μήνες μετά τον εμβολιασμό ».(68)
• Ένας μακροχρόνιος κίνδυνος με εμβόλια κορωνοϊού (69) είναι η «διευκόλυνση
λοίμωξης από αντισώματα »(
ADE=Αntibody Dependent Enhancement): ένα εμβολιασμένο άτομο θα νοσήσει πιο σοβαρά σε μεταγενέστερη μόλυνση με τον ιό παρά χωρίς εμβολιασμό. Εμβόλια όπως αυτό κατά του SARS (SARS-CoV-1) δεν έχουν εγκριθεί ποτέ ξανά για αυτόν τον λόγο:
σε εμβολιασμένα ποντίκια, η επακόλουθη επαφή με τον φυσικά εμφανιζόμενο κορωνοϊό προκάλεσε μια καταιγίδα από κυτοκίνες και ως εκ τούτου μια «ανοσο-παθολογική πνευμονοπάθεια».
Πρόσφατες μελέτες επιβεβαιώνουν ρητά: «Ο κίνδυνος ADE (Αntibody Dependent Enhancement) στα εμβόλια Covid-19 είναι όχι θεωρητικός είναι πιστοποιημένος. (…) Η λήψη του εμβολίου Covid-19 θα μπορούσε να μετατρέψει ένα άτομο που πάσχει από ήπια ασθένεια, σε σοβαρά άρρωστο άτομο ».(71)

8.Ποιες θα μπορούσε να είναι οι συνέπειες σε περίπτωση μαζικού εμβολιασμού;
Τα εμβόλια Pfizer και Moderna’s Covid-19 χρησιμοποιούν τεχνολογία mRNA..
Αυτή περιλαμβάνει την εισαγωγή του γενετικού κώδικα ενός τμήματος του ιού. Τι σημαίνει αυτό για το ανθρώπινο γονιδίωμα (DNA); Πρόσφατη έρευνα (Δεκέμβριος 2020) δείχνει ότι αυτό το mRNA μπορεί να ενσωματωθεί στο δικό μας DNA μέσω αντίστροφης μεταγραφάσης (transcriptase) και ιντεγκράσης(72 73).
Οι φορείς HIV, ειδικότερα, θα είναι ευάλωτοι σε αυτόν. Πρόκειται για μια προ-δημοσίευση (χωρίς κριτική από τους συναδέλφους) αλλά αυτή η μελέτη δίνει όλους τους λόγους για την εφαρμογή της αρχής της προφύλαξης.
Ο μοριακός γενετιστής Christian Vélot (Πανεπιστήμιο του Παρισιού) συμφωνεί:
«Γιατί να επιλέξετε μια άγνωστη και απρόβλεπτη τεχνολογία; “
(74) Αυτός αναπτύσσει τους κινδύνους αυτής της τεχνικής mRNA, καθώς και εκείνους της παραλλαγής ανασυνδυασμένου DNA, χρησιμοποιώντας αδενοϊό
ως ιικό φορέα, που χρησιμοποιείται από την Oxford / AstraZeneca
. Όταν χρησιμοποιείται για οποιονδήποτε σκοπό θεραπευτικό, αυτή η γονιδιακή θεραπεία έχει ήδη προκαλέσει λευχαιμία σε παιδιά που υποβάλλονται σε θεραπεία (όπως και στα πειραματόζωα) (75). Ένα άλλο ερώτημα που προκύπτει είναι, εάν αυτές οι τεχνικές γενετικής δεν αποτελούν την τέλεια συνταγή για αυτοάνοσες ασθένειες: μία απάντηση ανοσοποιητική εναντίον πρωτεϊνών που παράγονται από το ίδιο το κύτταρο, έτσι το ανοσοποιητικό σύστημα θα μπορούσε στη συνέχεια να επιτεθεί σε υγιή κύτταρα (76). Άλλοι κατασκευαστές χρησιμοποιούν πιο συμβατικές τεχνικές, όπως το GSK, του οποίου το εμβόλιο αναμένεται αργότερα μέσα στη χρονιά.

9.Όλο και περισσότεροι ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες εκφράζουν τη μεγάλη τους ανησυχία.
Μια ενδεικτική επιλογή:
Καθηγητής Sucharit Bhakdi, Γερμανός μικροβιολόγος: «[Αυτά τα εμβόλια] είναι
πειράματα σε ανθρώπους. “
(78 79)
Καθηγητής Dr. Luc Montagnier, Βραβείο Νόμπελ στην ιατρική: «Γνωρίζουμε πολύ λίγα γι ‘αυτά εμβόλια, είμαστε ινδικά χοιρίδια. “(80)
Γάλλος ειδικός για τις μολυσματικές ασθένειες Eric Caumes: “Δεν έχω ξαναδεί τόσες πολλές παρενέργειες”(81)

Καθηγητής Dr. Theo Schetters, ανοσολόγος και προγραμματιστής εμβολίων: «Ο εμβολιασμός για covid19 δεν είναι απαραίτητος και ο μαζικός εμβολιασμός είναι άκρως ανεύθυνος λαμβάνοντας υπόψη δευτερογενείς παρενέργειες και άγνωστες συνέπειες. ” (82)
10.Ορισμένες ομάδες ασθενών απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή:
(1) Εκείνοι που έχουν βιώσει το Covid-19 έχουν ήδη αναπτύξει μακροχρόνια ανοσία
τόσο μέσω αντισωμάτων όσο και μέσω κυττάρων μνήμης Τ και Β. Αυτά τους προστατεύουν για πολλά χρόνια (βλέπε σημείο 4), ακόμη και μετά την εξαφάνιση των αντισωμάτων για μεγάλο χρονικό διάστημα: αυτό επιβεβαιώνεται από μια πρόσφατη μελέτη (Science, 6-1-2021 83).

Αυτό δεν βοηθά, δεν κάνει κακό; Αυτό συμβαίνει επειδή, εκτός από τις πιθανές παρενέργειες του εμβολίου, τα άτομα που είχαν ήδη τα αντισώματα διατρέχουν έναν επιπλέον κίνδυνο όταν εμβολιάζονται «Υπερανοσία», η οποία οδηγεί σε επιπλέον επιπλοκές (84). Ο προκαταρκτικός έλεγχος των αντισωμάτων (και ακόμη και για τα Τ κύτταρα, τα οποία είναι λιγότερο κοινά) μπορούν να αποτρέψουν περιττούς εμβολιασμούς.( σσ. ο εμβολιασμός προφανώς και γίνεται απροϋπόθετα υπό τον όρο αυτόν)

(2) Εάν ένα άτομο έχει ήδη μολυνθεί, αλλά δεν εμφανίζει συμπτώματα (ακόμη) – δηλαδή, βρίσκεται στη «φάση επώασης» ο εμβολιασμός αποτελεί επιπλέον κίνδυνο (85)(σσ. είναι προαπαιτούμενο το αρνητικό τεστ ή εμβολιάζονται και οι ασυμπτωματικοί με αποτέλεσμα να διακυβεύεται περαιτέρω η υγεία τους;) . Σε περίπτωση υποψίας λοίμωξης, είναι καλύτερο να αποφύγετε τον εμβολιασμό. Γι ‘αυτό τα κέντρα της πρωτοβάθμιας περίθαλψης και η φροντίδα στο σπίτι περιμένουν συχνά έως δύο εβδομάδες μετά το τελευταίο ξέσπασμα covid19 για εμβολιασμό.(86 87)
(3) Παιδιά, για τρεις λόγους:
1 – Τα παιδιά σχεδόν ποτέ δεν υποφέρουν σοβαρά από το Covid-19 και δεν είναι οι μεγάλοι διακινητές (88)

2 – Το εμβόλιο, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, δεν αποτρέπει την εξάπλωση του ιού.
3 – Οι ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να προσβάλλουν τα παιδιά πολύ έντονα (ίδιες δόσεις για χαμηλότερο σωματικό βάρος).

ΠΩΣ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΜΒΟΛΙΩΝ;

 • Σχεδόν όλα τα τρέχοντα εμβόλια (φυσικά όχι εμβόλια Covid-19 mRNA) περιέχουν αλουμίνιο ως ανοσοενισχυτικό: δεν υπάρχει απολύτως συναίνεση για την ασφάλειά του. Η εκτεταμένη έρευνα δείχνει ακόμη και ότι σοβαρές καταγγελίες, όπως το CFS, μπορούν να αποδοθούν σε αυτό το εμβόλιο αλουμίνιο (89 90). Επιπλέον, ανεξάρτητες αναλύσεις δείχνουν ότι τα εμβόλια περιέχουν πολλές άλλες ακαθαρσίες: όλα τα είδη
  τοξικές ουσίες σε ποσότητες μερικές φορές πολύ πάνω από τις οριακές τιμές, συμπεριλαμβανομένων πλήρους DNA ζωικού ή ανθρώπινου από κατ’ επιλογήν εκτρωμένα ανθρώπινα έμβρυα (91) της σειράς• Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, οι δοκιμές εμβολίων σπάνια περιλαμβάνουν σύγκριση με ένα πραγματικό εικονικό φάρμακο placébo, όπως απαιτείται κατ ‘αρχήν για όλους τις φαρμακευτικές (92 92 93). Για παράδειγμα, στη συνέχεια χρησιμοποιείται ένα διαφορετικό εμβόλιο (!) στην ομάδα ελέγχου (94). Σε ορισμένες δοκιμές του εμβολίου Covid-19, ένα μηνιγγιτιδοκοκκικό εμβόλιο που χρησιμοποιείται ως “εικονικό φάρμακο” (95)

  • Οι κατασκευαστές αγνοούν περισσότερες από μία φορές τις αναφορές σοβαρών παρενεργειών. Η GSK, για παράδειγμα, το έκανε το 2014 με τους απροσδόκητους θανάτους που ακολούθησαν τη βχορήγηση του Infanrix Hexa(96 97)
  • Ένα σημαντικό ερώτημα είναι ο αντίκτυπος των εμβολιασμών στη γενική κατάσταση της υγείας των ανθρώπων. Όλο και περισσότερες έρευνες διεξάγονται σε αυτόν τον τομέα:
  Ένας πιο μεγάλος αριθμός των εμβολίων δεν οδηγεί απαραίτητα σε καλύτερη γενική υγεία, μερικές φορές το αντίθετο (98 99 100). Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των εμβολίων που χορηγούνται ταυτόχρονα, τόσο πιο σημαντικός και μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος νοσηλείας ή θανάτου (101). Η Ιταλική Κοινοβουλευτική εξεταστική επιτροπή για τις ασθένειες και τους θανάτους στρατιωτών σε αποστολή κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα το 2018: Είναι καλύτερα να αποφύγετε τα συνδυασμένα εμβόλια και να επιδοθείτε σε σοβαρή μακροχρόνια παρακολούθηση των ανεπιθύμητων ενεργειών(102).
  Πολλές έρευνες και πληροφορίες παραμορφώνονται από επιρροές
  χρηματοοικονομικές. Ο ΠΟΥ χρηματοδοτείται σε μεγάλο βαθμό, άμεσα ή έμμεσα, από το φαρμακευτικό τομέα
  (103 104 105). Συχνά αναφερόμενοι εμπειρογνώμονες, όπως ο εμβολιολόγος Pierre Van Damme, έχει οικονομικούς δεσμούς με τη φαρμακευτική βιομηχανία (δείτε το έγγραφο EMA106).

Ποιες είναι οι αξιόπιστες πληροφορίες και τι είναι ψεύτικες ειδήσεις;
Για να προσδιοριστεί αυτό, τουλάχιστον κάποιος πρέπει να έχει πρόσβαση σε όλες τις πηγές πληροφοριών. Ο ΠΟΥ φαίνεται να σκέφτεται διαφορετικά: ζητά από τα (κοινωνικά) μέσα να φιλτράρουν κάθε κριτική φωνή σε μια πτυχή του εμβολιασμού ως “ψεύτικες ειδήσεις” (107) Ερευνητές που επιθυμούν να δημοσιεύσουν δυσμενώς αποτελέσματα σε ορισμένα εμβόλια αντιμετωπίζουν πιθανότατα την εναντίωση και τις μορφές λογοκρισίας (δείτε μερικά παραδείγματα στην  Έκδοση του De Prikkrant του Ιουνίου 2020. (108)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΟΒΙΝΤ & ΕΜΒΟΛΙΑ
Θα βρείτε αναφορές και υπερσυνδέσμους, καθώς και το περιεχόμενο των παρακάτω σημειώσεων ή στην ηλεκτρονική έκδοση αυτού του φύλλου.
πληροφορίες: http://www.vaccinatieschade.be/content/corona-fact-sheet.
v.u. Preventie Vaccinatieschade vzw (Dr. Kris Gaublomme), Oude Baan 373, 3630 Maasmechelen
Αυτό το έγγραφο προορίζεται να παρέχει πληροφορίες χωρίς υποχρέωση. Ο εκδότης δεν είναι υπεύθυνος για τη διάδοση.

Βιβλιογραφικές αναφορές:

PLUS SUR LA CORONA & LA VACCINATION
Sites web & livres électroniques
https://docs4opendebate.be/open-brief/ , signé par 700 médecins
https://acu2020.org/ , https://worlddoctorsalliance.com/, http://www.internationalfreechoice.com/
https://thefatemperor.com/published-papers-and-data-on-lockdown-weak-efficacy-andlockdownhuge-harms/
https://hoe-erg-is-corona-echt.be : vue d’ensemble et analyse des taux de mortalité (excessives) de
Covid-19
• Sur l’interprétation correcte des résultats du test PCR
° https://www.cebm.net/covid-19/infectious-positive-pcr-test-result-covid-19/
° https:// http://www.who.int/news/item/14-12-2020-who-information-notice-for-ivd-users?
utm_source=sendinblue&utm_campaign=18_12_2020_NIEUWSBRIEF&utm_medium=email
° https://www.vaccinatieschade.be/content/pcr-testen
• Livre électronique du Dr. Palmer: http://www.wellnessdoc.com/1200studies
http://www.tetyanaobukhanych.com , http://www.efvv.eu, http://www.nvic.org, http://drsuzanne.net,
http://www.l earntherisk.org
Conférences, documentaires, entrevus avec des experts
• « Immunité et immunisation de Prof Sucharit Bhakdi (anglais, soutitres anglais) »
https://www.youtube.com/watch?v=4uo2KGiSjrw&feature=emb_logo : Un professeur allemand de
microbiologie explique l’immunité contre le SRAS-CoV-2. http://www.youtube.com/watch?
v=tYwCxe9gvQY&feature=youtu.be : le généticien moléculaire • Vélot (Université de Paris) explique
clairement les effets et les risques des différents types de vaccins Covid-19 (français avec soutitrage
anglais).
• Mattias Desmet, psychologue de l’université Gand, parle de la peur et de la formation de masse
autour de la corona :
http://www.youtube.com/watch?
fbclid=IwAR3XE3rsrN8_5UWxY8Wl1fo2d8f2G_7ObxBCky7irMaCWJqJSdTdPs9Cgw&v=ltSqxFrkRvA&feature=
youtu.be en https://www.youtube.com/watch?
v=3cjgicrA504&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=3cjgicrA504&feature=youtu.be : de nombreux faits & des chiffres
concernant le Covid-19 de par le monde, présenté de manière compacte.
https://www.artsenvoorvrijheid.be/blog/2021/01/12/presentatie-dr-kris-gaublomme-hetgevaar-met-het-coronavaccin/ : Dr. Kris Gaublomme sur le vaccin corona
• Sur YouTube: Dr. Suzanne Humphries, Dr. Moolenburgh, Dr. Tetyana Obukhanych…
http://www.vaccinesrevealed.com et https://go.thetruthaboutvaccines.com/
Livres
• Neil Z. Miller, Vaccine Safety Manual (2015)
• Dr. Kris Gaublomme, Vaccinaties en het immuunsysteem (2016)
• Dr. Romain Gherardi, Toxic Story (2016)
• Dr. Noor Prent, Leven zonder vaccinaties. Bevorder weerstand, begeleid ziekte. Ouders aan het woord (2018)
1 https://www.artsenkrant.com/actueel/terughoudend-over-covid-19-vaccin/article-normal-49819.html
2 https://www.mediplanet.be/nl/content/enqu%C3%AAte-medische-wereld-9-op-de-10-artsen-willenzich-latenvaccineren?token=fDH36iGUoPum7fkvccax
3 https://www.artsenkrant.com/actueel/drie-kwart-artsen-jan-palfijn-gent-laat-zich-vaccineren/articlenormal-52151.html?utm_source=Newsletter18/01/2021&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-RNBAK&
4 https://www.bmj.com/content/369/bmj.m1375
5 https://www.standaard.be/cnt/dmf20200514_04958570
6 https://www.who.int/bulletin/online_first/BLT.20.265892.pdf
7 https://www.smithsonianmag.com/science-nature/what-is-the-nocebo-effect-5451823/
8https://www.researchgate.net/publication/341298531_A_tribute_to_the_Corona_virus_COVID19_SARS-CoV-2_whistle-blowers: « La peur massive accentue fortement les symptômes des patients
atteints de corona »
9 https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.09.04.20188268v1
10https://torino.repubblica.it/cronaca/2020/03/26/news/
coronavirus_studio_dell_universita_di_torino_assumere_piu_vitamina_d_per_ridurre_il_rischio_di_co
ntagio-252369086/?ncid=fcbklnkithpmg00000001&ref&refresh_ce
11 https://www.bmj.com/content/356/bmj.i6583
12 https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0065835
13https://www.youtube.com/watch?v=Re0arVrBrLg&list=PLvNeztjBIFTK17aDHdKVIWviapqMjqKMg
14 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31305906/
15 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7395818/
16https://www.youtube.com/watch?
v=Bsntk2MlHu0&list=PLvNeztjBIFTK17aDHdKVIWviapqMjqKMg&index=2
17 https://www.artsenvoorvrijheid.be/blog/2021/01/17/video-presentatie-geert-verhelst-belang-van-vitc-d-en-zinkvoor-een-natuurlijke-immuniteit/
18https://www.vaccinatieschade.be/sites/default/files/bijlagen/Overzicht%20weerstand
%20versterken.pdf
19 https://www.artsenvoorvrijheid.be/blog/2020/12/23/wat-in-te-zetten-in-eerste-lijn-bijcoronaklachten/
20 https://www.vaccinatieschade.be/content/corona-uitgebreid
21 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32458969/ ,
22 https://www.amjmed.com/article/S0002-9343(20)30673-2/fulltext
23 https://c19study.com/
24 Même Sciensano reconnaissait l’efficacité de HCQ déjà en août
2020 : http://www.sciensano.be/nl/pershoek/associatietussen-hydroxychloroquine-en-mortaliteit-van-covid19-patienten-die-belgie
25 Méta-analyse: https://ivmmeta.com/ (voir aussi https://zelfzorgcovid19.nl/ivermectine-erg-effectiefingerandomiseerd-klinisch-onderzoek)
26 https://www.demorgen.be/nieuws/viroloog-anne-mieke-vandamme-een-vaccin-kan-de-situatie-ookergermaken~b1bf0579/ , https://www.vaccinatieschade.be/sites/default/files/bijlagen/Viroloog%20AnneMieke
%20Vandamme‘Vaccin%20kan%20situatie%20ook%20erger%20maken’%20%2B%20%27Vit%20C
%27%20%28DM%2028-3-2020%29.pdf
27 https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0960076020302764?via%3Dihub
28 https://www.cdc.gov/coronavirus/general-information.html
29 https://www.youtube.com/watch?v=4uo2KGiSjrw&feature=emb_logo
30 https://www.vaccinatieschade.be/content/immuniteit-na-covid-19-infecties
31 https://www.vaccinatieschade.be/content/prof-sucharit-bhakdi
32 https://www.youtube.com/watch?v=4uo2KGiSjrw&feature=emb_logo
33 https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/12/30/bloeddonoren-antistoffen-coronavirus/
34 https://www.vaccinatieschade.be/content/kudde-immuniteit
35 https://www.domusmedica.be/sites/default/files/bijlagen/VRBPAC-12.10.20-Meeting-BriefingDocument-FDA%20%281%29.pdf
36 https://www.bmj.com/content/371/bmj.m4037 , https://www.youtube.com/watch?v=ZW1eQaIEAN
37 https://www.dailymail.co.uk/news/article-8884031/Dr-Fauci-warns-early-COVID-19-vaccinesprevent-symptomsnot-block-infection.html; Pierre Van Damme dans Het Belang van Limburg, 5-6
décembre 2020
38 Alexander De Croo dans De Zondag, 3-1-2021
39 International Vaccination Newsletter, 1995/3
40 https://www.domusmedica.be/sites/default/files/bijlagen/VRBPAC-12.10.20-Meeting-BriefingDocument-FDA%20%281%29.pdf
41https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/
944544/COVID-19_mRNA_Vaccine_BNT162b2__UKPAR___PFIZER_BIONTECH__15Dec2020.pdf
42 https://blogs.bmj.com/bmj/2021/01/04/peter-doshi-pfizer-and-modernas-95-effective-vaccines-weneed-moredetails-and-the-raw-data
43 https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2035389#disclosures
44 https://pfe-pfizercom-d8-prod.s3.amazonaws.com/2020-09/
C4591001_Clinical_Protocol.pdf#page=52
45 Peter Doshi, éditeur associé du magasin professionnel BMJ, dénonce également le fait que les
données originales (brutes) de la recherche n’ont pas été rendues
publiques : https://blogs.bmj.com/bmj/2021/01/04/peter-doshi-pfizer-and-modernas-95-
effective-vaccines-we-need-more-details-and-the-raw-data
46 Doshi comme aussi l’immunologiste néerlandais Dick Bijl dénoncent tous deux le fait que l’essai
n’était pas vraiment en double aveugle, ce qui a pu fausser les
résultats : https://www.trouw.nl/binnenland/vaccinatieprogramma-staat-op-het-punt-tebeginnenondanks-tal-van-vragen~b906ebec/?referrer=https%3A%2F%2Fduckduckgo.com%2F
47 https://newsmonkey.be/noorwegen-23-doden-coronavaccin/
48 https://legemiddelverket.no/nyheter/covid-19-vaccination-associated-with-deaths-in-elderly-peoplewho-are-frail
49https://www.standaard.be/cnt/dmf20210117_95447507?
&articlehash=7EA2F63132BE4568C7F8617B2CCFA0F25875E6928F5432CAD19EA887280D85B22
649FABC0537FCFCE5CCAB249608C2ACF32C8D63EC77A2006245DA01AD3BBE68
50 https://www.pharmaceutical-technology.com/news/norway-concern-pfizer-vaccine/
51 https://www.cdc.gov/vaccines/acip/meetings/downloads/slides-2020-12/slides-12-19/05-COVIDCLARK.pdf
52https://www.vaccinatieschade.be/sites/default/files/bijlagen/VAERS%20%28bijwerkingen%20dd.
%201-1-2021%29_The-Vaccine-Adverse-Event-Reporting-System-VAERS-Results-Form.pdf
53https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?
EVENTS=on&PAGENO=1&PERPAGE=10&ESORT=NONE&REVERSESORT&VAX=(COVID19)&VA
XTYPES=(COVID-19)&SERIOUS=ON&fbclid=IwAR0PNx2icZRSqnfLiprYb_Z9Z6FWy3wHuR6CjVXn9EAEofuJMSWU5PKbk
54 https://www.dailymail.co.uk/news/article-9119431/Miami-doctor-58-dies-three-weeks-receivingPfizer-Covid-19-vaccine.html
55 https://www.dailymail.co.uk/news/article-9111311/Portuguese-health-worker-41-dies-two-daysgetting-Pfizercovid-vaccine.html?ito=social-facebook
56 https://metro.co.uk/2020/12/16/hospital-worker-in-intensive-care-after-suffering-severe-allergicreaction-to-covidvaccine-13763695/
57 https://www.reuters.com/article/health-coronavirus-mexico-vaccines-idUSKBN2970H3
58https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20210114_96326180?
hkey=&utm_source=nieuwsblad&utm_medium=newsletter&utm_campaign=corona&adh_i=1e7d614b
327810657f6d3ab014d313a2&imai=1dcf9878-0464-4717-
891cb3666c4a9f97&adh_i=1e7d614b327810657f6d3ab014d313a2&imai=1dcf9878-0464-4717-
891cb3666c4a9f97&M_BT=7445973303724
59 https://www.republicworld.com/world-news/europe/10-dead-in-germany-within-4-days-of-covid-19-
vaccineinoculation-probe-ordered.html
60 https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/comirnaty-eparproductinformation_nl.pdf?fbclid=IwAR3V9Rj3R9pAG6v4cXSIXaSRydVNlPQEijdN7JZZCUxK6AfVx2AwkegDPk
61 https://science.sciencemag.org/content/371/6524/10
62 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6706272/#SD2
63 https://www.vaccinatieschade.be/content/polyethyleenglycol-peg-synoniem-macrogol
64 https://www.corvelva.it/speciale-corvelva/le-comunicazioni/peg-in-covid-19-vaccines-the-samecompound-thatwas-reported-by-corvelva-in-2018-is-now-blacklisted-by-science.html?
fbclid=IwAR3qJxklCV2rIumy5RLEekMa6Y7d-mSA03eo9OB4MmC-CpTwkHARncUaKzs
65 https://www.ema.europa.eu/en/news/ema-recommends-covid-19-vaccine-moderna-authorisationeu
66 https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-eu-vaccine-idUSKCN26D0TY?
fbclid=IwAR1IMtODse_XGFVR7LHSu5bRPAYbMLqvbqi-j7XvNZiM0JOeTR6z1IZoeU
67https://s56fbd84d0e131e9b.jimcontent.com/download/version/1606853626/module/9033912514/
name/
Wodarg_Yeadon_EMA_Petition_Pfizer_Trial_FINAL_01DEC2020_signed_with_Exhibits_geschwa
%CC%88rzt.pdf
68https://www.vaccinatieschade.be/sites/default/files/bijlagen/UK%20bijsluiter%20voorlopig%20dd
%2010-12-2020_COVID-19%20mRNA%20Vaccine%20BNT162b2.pdf
69 Tout comme avec les vaccins comme celui contre la Dengue, auquel le virologue Vandamme
semblait faire référence en mars 2020 :
https://www.demorgen.be/nieuws/viroloog-anne-mieke-vandamme-een-vaccin-kan-de-situatie-ookergermaken~b1bf0579/, https://www.vaccinatieschade.be/sites/default/files/bijlagen/Viroloog
%20Anne-Mieke
%20Vandamme‘Vaccin%20kan%20situatie%20ook%20erger%20maken’%20%2B%20%27Vit%20C
%27%20%28DM%2028-3-2020%29.pdf
70 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22536382/
71 https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/ijcp.13795
72 https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.12.12.422516v1
73 https://www.sciencemag.org/news/2020/12/coronavirus-may-sometimes-slip-its-genetic-materialhumanchromosomes-what-does-mean; en plus, cet article suggère que ceci pourrait expliquer
pourquoi les personnes ayant eu la Covid-19 peuvent tester positif de nouveau.
74 https://www.youtube.com/watch?v=tYwCxe9gvQY&feature=youtu.be
75 https://www.bionews.org.uk/page_89585
76 https://www.youtube.com/watch?v=aWrZxCx6L6g&feature=youtu.be ou https://www.blckbx.tv/videos/
massavaccinatie-onnodig-en-roekeloos
77 https://vac-lshtm.shinyapps.io/ncov_vaccine_landscape/
78https://www.vaccinatieschade.be/sites/default/files/bijlagen/Bhakdi%2C%20beeld%20uit
%20conferentie%20%2837%3A00%29_0.pdf
79 https://www.youtube.com/watch?v=4uo2KGiSjrw&feature=emb_logo
80 https://www.francesoir.fr/opinions-tribunes/le-defi-de-la-verite-luc-montagnier-prix-nobel-demedecine
81 https://www.leparisien.fr/societe/sante/vaccin-anti-covid-de-pfizer-je-n-ai-jamais-vu-tant-d-effets-indesirablessinquiete-eric-caumes-09-12-2020-8413376.php et https://www.artsenvoorvrijheid.be/blog/2020/12/12/
prominentefrans-
infectioloog-over-coronavaccin-pfizer-nog-nooit-zon-groot-aantal-bijwerkingen-gezien/
82 https://www.youtube.com/watch?v=aWrZxCx6L6g&feature=youtu.be ou https://www.blckbx.tv/videos/
massavaccinatie-onnodig-en-roekeloos
83 https://science.sciencemag.org/content/early/2021/01/05/science.abf4063 , voir aussi
https://www.standaard.be/cnt/dmf20210107_95644758?
&articlehash=1360E75816948AF39D691FA38414C2FE4C83217AE06C25CA778DE1F94ABCBDA18
32F56A32F7FC304072EEF7061B49E76304AB16B3A5A0A0BD09CAE853F19C342
84 https://www.vaccinatieschade.be/content/hyperimmunisatie-0
85 https://www.vaccinatieschade.be/content/incubatievaccinatie
86 https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20210102_94462946
87https://www.laatjevaccineren.be/sites/default/files/atoms/files/Vaccinatiedraaiboek%20COVID19_WZC_Versie1.1.pdf
88 https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/kinderen
89https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0946672X20301978?via%3Dihub
90 https://www.nature.com/articles/srep31578.pdf
91 https://www.vaccinatieschade.be/content/corvelva
92 https://ebm.bmj.com/content/25/6/213
93 https://theconversation.com/coronavirus-vaccine-why-its-important-to-know-whats-in-the-placebo146365
94 http://labeling.pfizer.com/showlabeling.aspx?id=501 , 6.1: un autre Prevnar-vaccin comme « placébo »
95 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32702298/
96 http://ijme.in/articles/infanrix-hexa-and-sudden-death-a-review-of-the-periodic-safety-updatereports-submitted-tothe-european-medicines-agency/?galley=html
97 Même l’OMS participe à cette dissimulation des effets secondaires : elle a modifié ses critères de
détermination au point que le vaccin est souvent faussement « blanchi ». Voir les commentaires du Dr
Jacob Puliyel, pédiatre indien de renom et consultant en vaccins :
https://www.vaccinatieschade.be/sites/default/files/bijlagen/Jacob%20Puliyel%2C%20NL%20vertaling
%20met%20inleiding%20%26%20links.pdf
98 https://www.mdpi.com/1660-4601/17/22/8674
99 https://electromedicine.org.au/wp-content/uploads/2020/05/JTS-3-186.pdf
100 https://journals.sagepub.com/doi/pdf/10.1177/2050312120925344
101 https://www.jpands.org/vol21no2/miller.pdf
102 https://drive.google.com/drive/folders/1WuCxYpIwQJFjh1fzwLXgf6krtOEESFUQ
103 https://ro.uow.edu.au/theses/4541/
104https://www.researchgate.net/publication/
281876323_Why_the_Corruption_of_the_World_Health_Organization_WHO_is_the_Biggest_Threat_
to_the_World’s_Public_Health_of_Our_Time
105https://www.researchgate.net/publication/
341152218_A_TRIBUTE_TO_THE_CORONA_VIRUS_COVID-19_SARS-COV-2_WHISTLEBLOWERS
106https://www.vaccinatieschade.be/sites/default/files/bijlagen/EMA_Declaration%20of
%20interests_Pierre%20Van%20Damme.pdf
107 https://www.hln.be/fit-en-gezond/who-valse-info-over-vaccins-net-zo-besmettelijk-en-gevaarlijkals-de-ziekteszelf~af55ec60/
108 https://www.vaccinatieschade.be/content/de-prikkrant
Alexandre HENRION CAUDE https://youtu.be/QRxbf3o-Yys, 5 minutes

dimpenews.com

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.