Τόσα έμβρυα και νεογέννητα χάνονται για έναν ιό με θνητότητα 0,74%. Κάτι άλλο έχουν στο υαλό τους οιτραπεζίτες. Τη μείωση του πληθυσμού για να χαίρονται τα λεφτά των εκατομμυρίων νεκρών!

Τρίτη, 6 Απριλίου 2021

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ COVID ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ!!!

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΥΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΒΑΛΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ COVID ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ 483% ΣΕ ΜΟΛΙΣ 7 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ
Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να αναφέρουμε ότι η όγδοη ενημέρωση σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες στα εμβόλια Covid που αναφέρθηκαν στο Σχέδιο Κίτρινης Κάρτας MHRA σημείωσε μια ακόμη αύξηση του αριθμού των γυναικών που έχασαν το αγέννητο παιδί τους.
Η κυβέρνηση δημοσίευσε εβδομαδιαίες εκθέσεις σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες στα πειραματικά εμβόλια Covid-19, το πρώτο από τα οποία κάλυψε δεδομένα που εισήχθησαν στο Σχέδιο Κίτρινης Κάρτας MHRA από τις 9 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 24 Ιανουαρίου 2021.
Η τελευταία τους έκθεση (δείτε εδώ), η οποία είναι η όγδοη που θα κυκλοφορήσει, καλύπτει δεδομένα που εισήχθησαν στο Σχέδιο Κίτρινης Κάρτας MHRA από τις 9 Δεκεμβρίου 2020, έως τις 14 Μαρτίου 2021.
Μόλις επτά εβδομάδες χωρίζουν την πρώτη και την όγδοη έκθεση και η συγκλονιστική αύξηση του αριθμού των γυναικών που έχασαν το αγέννητο και το νεογέννητο παιδί τους εκείνη την εποχή λόγω του ότι έκαναν είτε το εμβόλιο Pfizer είτε το AstraZeneca Covid  τρομάζει.
 Σχετικά με την επείγουσα έγκριση του εμβολίου Pfizer / BioNTech αυτή ήταν η συμβουλή των κυβερνήσεων:
« Εγκυμοσύνη»
Δεν υπάρχει ή περιορισμένη ποσότητα δεδομένων από τη χρήση του COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2. Δεν έχουν ολοκληρωθεί
μελέτες τοξικότητας στην αναπαραγωγή σε ζώα . Το COVID-19 mRNA Εμβόλιο BNT162b2 δεν συνιστάται κατά την κύηση.
Για γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία, η εγκυμοσύνη πρέπει να αποκλείεται πριν από τον εμβολιασμό. Επιπλέον, οι γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία θα πρέπει να συμβουλεύονται να αποφεύγουν την εγκυμοσύνη για τουλάχιστον 2 μήνες μετά τη δεύτερη δόση τους.
Σας είπαμε για αυτό τον Δεκέμβριο , καθώς οι συμβουλές των κυβερνήσεων περιλάμβαναν επίσης σχόλια σχετικά με το θηλασμό και τη γονιμότητα που είχαν ως εξής –
Θηλασμός
Δεν είναι γνωστό εάν το COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 απεκκρίνεται στο ανθρώπινο γάλα. Δεν μπορεί να αποκλειστεί ο κίνδυνος για τα νεογέννητα / βρέφη.
Το COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 δεν πρέπει να χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια του θηλασμού.
Γονιμότητα
Δεν είναι γνωστό εάν το εμβόλιο COVID-19 mRNA BNT162b2 έχει επίδραση στη γονιμότητα.
Λόγω αυτής της συμβουλής που κυκλοφόρησε η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, ήμασταν τόσο συγκλονισμένοι που βλέπουμε στην πρώτη δημοσιευμένη έκθεση των ανεπιθύμητων ενεργειών στα εμβόλια Covid, χρησιμοποιώντας δεδομένα που εισήχθησαν στο πρόγραμμα κίτρινης κάρτας MHRA έως τις 24 Ιανουαρίου 2021 συνολικά 4 οι γυναίκες είχαν υποστεί αποβολή ως αποτέλεσμα του εμβολίου Pfizer / BioNTech.
Καθώς και συνολικά 2 γυναίκες έχασαν το αγέννητο παιδί τους ως αποτέλεσμα του εμβολίου Oxford / AstraZeneca.
Δεν μπορούμε ακόμη να απαντήσουμε γιατί δόθηκε σε αυτές τις γυναίκες ένα από τα εμβόλια Covid παρά τις συμβουλές των κυβερνήσεων. Αλλά αυτό που πραγματικά συγκλονίζει είναι πόσο έχει αυξηθεί αυτός ο αριθμός τις 7 εβδομάδες που έχουν μετρηθεί από τότε.
Σύμφωνα με την όγδοη έκθεση που εξέδωσε η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες στα εμβόλια Covid, χρησιμοποιώντας δεδομένα που εισήχθησαν στο Σχέδιο Κίτρινης Κάρτας MHRA έως τις 14 Μαρτίου 2021, σημειώθηκε αύξηση 550% από τις 24 Ιανουαρίου στον αριθμό των γυναικών που έχουν χάσει το αγέννητο παιδί τους μετά το εμβόλιο Pfizer, αυξάνοντας το σύνολο σε 26. Αυτό είναι καταστροφικό.
Δυστυχώς, υπάρχει επίσης 1 αναφορά για ένα πρόωρο μωρό που πεθαίνει δυστυχώς μετά τη μητέρα του εμβολίου Pfizer.
Το εμβόλιο της AstraZeneca προκάλεσε επίσης περιττό πόνο στις μέλλουσες μητέρες. Από τις 14 Μαρτίου σημειώθηκε αύξηση κατά 350% από τις 24 Ιανουαρίου στον αριθμό των γυναικών που υπέστησαν αποβολή, φθάνοντας το σύνολο σε 9.
Το ερώτημα είναι γιατί βλέπουμε αυτούς τους αριθμούς όταν οι κυβερνήσεις συμβουλεύουν ότι οι έγκυες γυναίκες δεν πρέπει να έχουν το εμβόλιο;
Λοιπόν, ξεκινήσαμε να σκάβουμε και βρήκαμε ότι από τότε η κυβέρνηση ενημέρωσε τις αρχικές συμβουλές της ως εξής –
4.6 Γονιμότητα, κύηση και γαλουχία
Κύηση
Υπάρχει περιορισμένη εμπειρία με τη χρήση του COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 σε έγκυες γυναίκες.
Μελέτες σε ζώα δεν δείχνουν άμεσες ή έμμεσες επιβλαβείς επιδράσεις σε σχέση με την εγκυμοσύνη, την ανάπτυξη του εμβρύου, τον τοκετό ή τη μεταγεννητική ανάπτυξη.
Η χορήγηση του εμβολίου COVID-19 mRNA BNT162b2 κατά την εγκυμοσύνη πρέπει να εξετάζεται μόνο όταν τα πιθανά οφέλη υπερτερούν των πιθανών κινδύνων για τη μητέρα και έμβρυο.
Αυτό είναι εγκληματικό! Φοβόμαστε να σκεφτούμε τι είδους από αυτά τα γεγονότα θα δούμε τις επόμενες εβδομάδες.
Η ενημερωμένη συγκατάθεση είναι σημαντική, δεν πιστεύουμε ότι αυτές οι γυναίκες ενημερώθηκαν στο παραμικρό και τώρα θα πρέπει να υποστούν τον αιώνιο πόνο από την απώλεια του αγέννητου ή του νεογέννητου παιδιού τους.

1 σχόλιο:

  1. Φωνή εν Ραμά ηκούσθη, θρήνοι και κλαυθμός και οδυρμός πολύς· Ραχήλ κλαίουσα τα τέκνα αυτής, και ουκ ήθελε παρακληθήναι, ότι ουκ εισίν.

    《Φωνή στη Ραμά ακούστηκε, κλάμα και οδυρμός πολύς. Η Ραχήλ είναι που κλαίει τα τέκνα της, και δεν ήθελε να παρηγορηθεί, γιατί δεν υπάρχουν》

    Απάντηση

    Δεν χρειάζεται απάντηση, βάλε το μυαλό σου να δουλέψει ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά κι εσύ τι κάνεις;;;;

Leave a Reply

Your email address will not be published.